Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
ty vole ja to fakt precetl cely......
-
-
Já taky a bavil jsem se :D
-
-
Odporúčam autorovi tohto článku aby navštívil www.encyclopediadramatica.com a napísal článok "How to troll Skyrim fans."
-
-
Dan prostě umí:)) A pak se při čtení komentů stopro velmi dobře baví.
-
-
jj, presne tak. Dan je proste krutej ruler :-)
-
To ta Warhorse teda za moc stat nebude, kdyz Dan ma cas psat takovehle clanky a jeste procitat diskuse a smat se u nich.
-
-
-
:))) Hlavne že si to polovica z Vás scucla, zadara, pokutne cez torrenty a rapid upoad sharezy.
Ale budú j...ť! -
-
Keby polovica, ale ubisoft vypočítal, že nás bolo 95%!!!
*7* -
1248Kč za Limited edition. Skyrim byla letos jediná hra, za kterou jsem byl opravdu ochoten ty peníze dát, protože nejsem zrovna v balíku. A byla to dobrá koupě.
-
Takže všichni, kdo kritizují, hrají nelegálně? Gratuluji....To jsme to dopracovali.
-
-
Nakoniec bude Vávra pirát:)))))to sme sa dopracovali:))))
-
Věru to tak vypadá. Taky mám pořád ten dojem, že je opravdu jen velmi málo těch nespokojených a zklamaných platících. Ale velmi mnoho těch originálních amrmlajících zlodějů. A protože prodeje jsou takové, jaké jsou, GOTY je jasná! ;D
-
-
Třeba ne každý platící nespokojený to chce na sebe prozradit, aby nebyl za blba .. *3*
-
-
-
Myslím, že v tomhle se pleteš. Prodeje Skyrimu jsou dostatečným důkazem a mám zprávy z warez fór, kde i ti nejzarputilejší piráti nakonec hru koupily. Docela bych tomu věřil - i když se to samozřejmě nedá nijak dokázat. Každopádně - tenhle tvůj příspěvek je OT, ničím nepodložený a nemá v téhle diskuzi myslím valného významu.
-
-
Predaj len dokazuje kvalitu hry, ale pochybujem že by si dal ruku do ohňa.
Nedávno Bohemia Int. oznámili že na 3 legálky pripadne 100 kópií. Neberiem to doslova ale som presvedčený že keby každý kto Skyrim hrá zaň riadne zaplatil, boli by čísla podstatne inde ako sú.
-
-
-
70. a 71. .. som sa skoro postal od smiechu :D inac velmi dobry clanok pobavil som sa a smiech nonstop :D. niektore veci su pravda ale niektore su zase az moc zvelicene :-D
-
Jde o to že mě musíš pochopit. Já se s tebou nepřu, jen ti nabízím jiný pohled na věc. Pro mě je mimochodem nejoblíbenější RPG Planescape Torment.
-
-
Hele to s tím promyšleným světem .. jak to zjistí někdo, kdo nehrál předešlé díly ? Prostě výrobce na nové hráče kašle a snaží se vytěžit FANy. Mně jako TES nepolíbenému připadá Skyrim jako chaos, protože namám šanci na počátku hry (volitelně) dozvědět se něco z toho cos psal.
-
-
Právě o tom to taky ale trošku je. Tes má tak silné zázemí, že si může dovolit vydat hru pro jen pro své FANS *1*
-
To chápu ale opět je volba na tobě. Pročíst WIKI, zahrát starší díly (ještě dnes rád hraju staré dungeony v dosboxu), číst si knihy a hovořit s lidmi, nebo se s tím smířit.
-
-
No nevím jestli bych měl odvahu pustit si předešlé díly, když i FANboys tvrdí, ze byly ještě horší. Ale to jen tak na okraj. *1*
-
-
Horší byly v technickém zpracování ale byla jesště MNOHEM komplexnější.
-
-
Když to bylo všude prezentováno jaká je to pecka, tak nějak jsem očekával že budu do děje vtažen. O což se ani nepokusili. Pokud nejsem již TES pozitivní, netuším která bije... *9*
-
-
-
Nejsem na houbičkách, takže nepochopím. *3*
-
-
Teda .. pochopil jsem, ze svet Skyrim jako PRG nechapu. A pochopil jsem, ze mne to nebavi. A pochopil jsem, ze jsem blbe vyhodil prachy za graficky nehezký simulator otevřené přírody.
-
-
Skyrim není jako NWN, je jiný ale taky parádní. Není dokonalý, to v žádném případě ale dokážu se do něj ponořit a on se mi odvděčí. Je to na vkusu. Mimochodem s tvorbou Bioware taky nejsem v poslední době zrovna spokojen. Ale to není mířeno proti tobě.
-
-
Jo však NWN 2 jsem odložil velice brzo. Ono je dnes moderní vylepšovat grafiku a mrvit hratelnost. A když ten Skyrim ani tu grafiku nemá na úrovni roku, kdy vyšel, tak co proboha mně na něm má bavit. Fakt zklamání.
-
-
Jo tady někdo posuzuje hry podle grafiky a má napapouškované, že je špatná. A proč je špatná? Kvůli konzolím. Uměle stahují výkon PC.
-
-
-
-
-
-
Nahliadol som a pridavam dalsie:
Pri boji s Blood Dragonom znie rovnaka hudba ako pri boji s Frost Dragonom.
V kuchyni nie je vobec hubka.
Hriby su po dazdi dost skarede.
Padavka Breton vobec nevydrzi zasprintovat kilometer-dva.
A keby tam aj bola hubka, nie je tam umyvadlo.
http://forum.bonusweb.cz/elderscrolls/viewtopic.php?f=33&t=11472&p=236752#p236752 -
Velmi souhlasim s ( SK ) ma pravdu.
-
Ale veď toto sedí na 90 % vychádzajúcich hier. A už pár rokov.Prečo iba Skyrim?
Pán Vávra takisto ako Bethesda varí starú kašu. NHL?FIFA?NFS?GTA?Gothic?MW?Silent Hunter?WoW?Assasins Creed?Halo?
Dano si len robí reklamu.JA si Tiež Myslím že skyrim je len oblivion v bielom a jediná skutočná novinka sú draci.No stále sa to skvelo hrá a osobne mi to iba 3x zamrzlo.No a zachvilku tu bude plno patchov, modov, atd. toz si kazdy pride na svoje.Netreba to tak tragicky brat.
Do vydania Diabla III este dlho, a myslim ze Skyrim za svoju cenu ponuka dostojne zabitie casu. -
-
"a osobne mi to iba 3x zamrzlo", to je naozaj uspech :)
-
-
Lidi pomóc. Já chci taky lítat! Včera sem obětoval asi 30 minut zábavy tomu, abych si zalítal a nic. Našel sem si obra. Nastavoval se mu, otáčel se na všechny strany, zkoušel možné i nemožné a nic. On do mě bušil, kopal, šlapal na mě a já se vždycky jen dohealoval lektvarem a tak furt dokola půl hodiny a nic. Prostě nic. *9* To mi teda někdo vysvětlete.
Včera sem narazil (80 hodin odehráno) na první questovej bug, ale šel vyřešit ingame a dokonce bez konzole. Prostě sem měl něco odevzdat, měl sem to u sebe a npc to nechtěla. Tak sem šel znova do dungu, kde to bylo, byl pořád vymácenej, ale ta věc se znova objevila v truhle na konci, tak sem ji sebral znova a už to odevzdat šlo.
A zážiteček na závěr, včera sem teprve zjistil, že pes ve hře není jen v rámci daedrickýho q (te nje ovšem jako tank nejlepší, páč je nesmrtelnej) ale ře se dá i koupit v jedněch stájích a měli tam i pěkný bělouše, tak sem utrácel. Je to fakt super, klusat krajinou na koníkovi a sledovat jak kolem pobíhá a štěká vlkodav. A malý postřeh, pes je cvičenej, takže čeká na místě, kde mu řeknu, takžééééé hlídá koně a spolu včera zvládli i medvěda, než sem se vrátil. *3* -
-
Pejsek je tam ještě jeden, jmenem Meeko, pohybuje se kolem chajdy jižně od Solitude (je to hned za jezerem). Když ho potkáte začne utíkat směrem k chajdě kde uvidíte mrtvého páníčka... a to je asi tak cele a pes je váš a zadarmo. *2*
Ovšem já ho po hodině hraní nechala doma, jelikož štěkání bylo ze začátku fajn, ale po jistá době mi to fakt lezlo krkem *10* . Ale jak tak čtu že dá s koněm medvěda tak ho asi zase vytáhnu a nechám ho hlídat koně *1* -
To létání se stává, když tě zabije úderem kyjem shora přes hlavu. Jednou se mi to stalo, hezký výhled. Ale to jsem nedával pozor a nějaký obr se mi připlížil za záda :D
-
-
Hmm tam sem asi smolař. Dokud byla moje postava na nízké úrovni, zabil mě na jednu ránu a teď prostě nic. BTW kolikrát vás sebral drak do tlamy a pak odhodil? Mě se to stalo jen asi jednou/dvakrát zezačátku a teď už kluci šupinatý na mě nějak nestíhaj :D
-
-
Jednou, když jsem poprvé potkal ....nevím, jak je to v češtině. Draka předků? Starého draka? Staršího? Pak jednou chytil (slabší verze) nějakého strážného ve Winterholdu. (Asi Zimodrž, nebo co). Jenže vzhledem k absolutní nevyváženosti perku Impact / ...Náraz jsou pro mě boje prakticky s čímkoliv naprosto primitivní záležitostí. Takyvý drak si ani na mě nedýchne, pokud neudělá ten manévr přelet+bleeee
-
-
ROFL Zimodrž :DDD ale možná lepší než Ledohrad. Mě už manévr většinou ani nestíhaj, jak si sednou 1xmocnej úder palcátem z rozběhu se skokem (což mě mimochodem pořád hodně baví) a 4x-5x mocnej úder na místě nebo s otočkama a soul je muj. A dokud lítá, tak zvednutej vymaxovanej štít společně se znamením Dámy a vůbec nic mi neubejvá.
-
-
Mě se to stalo ze začátku taky asi jednou, le tuším, že záleží na nastavení a jde se toho zbavit :) asi máš prostě dobré PC :) mě už taky nic nelítá.
-
-
-
-
Já se nejvcíc zasmál u smradlavé bloncky :D :D :D ale má recht a musím konstatovat, že Dan není sám, komu se hra nelíbí, asi jsme marťani, nevim....