-
Nechci malovat čerta na zeď ale myslím že tuhle hru si koupím,a navíc je v češtině luxus. *5*
-
Takováhle atmosférická hra a bez coopu? Podle mě promarněný potenciál, jaké procento lidí dnes baví hrát solo singleplayer?
-
-
Já taky mám nejraději singleplayer. Jistě tu a tam si zahraju i multiplayer, co-op. Ale hlavní je pro mě singleplayer a singlové hry. Ty si užiju nejvíce. A myslím (a doufám) že je nás více.
-
No vidíš, třeba já coop i mulťák nehraju - jen čistý singl. Rád si ve hrách dělám všechno podle sebe a svým (pomaloučkým) tempem, hrát s ostatníma by pro měl byl opruz. I v Mafii (1) mě deprimovalo, když jsem na nějaké mise musel s parťáky; nejraději bych ty mamlasy někam zabarikádoval aby mi nepřekáželi.
-
-
Taky radeji hraji solo, ale v DA a ME to bylo jine.
-
To je dycky! Co ja sem se natrapil s Shevou v Resident Evil 5 :) Clovek ma vzdy stochuti udelit nejaky prikaz "Tady si sedni, ani se nehni, ja za tebou prijdu, az hra skocni" :)
-
-
Nevim jaky procento, ale me jo!
-
Většinu? *16*
-
divil by ses ale spousty...
-
-
To by me zajimalo, proc ma dvacetiminutovy video 8:52 minut. Ale i tak sem to uz davno videl *3*
-
-
Třeba proto že jsou tři? a dohromady dají 20minut? Nevím ale tet hadám *15*
-
-
Jj, moje chyba, videno az po rozkliknuti clanku :)
-
-
Dlouho jsem tuhle hru nějak nevnímal ale musím uznat že po zhlédnutí těhle ukázek ze hry jsem totalně natěšenej *14*
-
-
Aby ne, dyt je to dalsi ELDER SCROLLS! *3*
-
-
-
-
-
Bude potřeba steam? U FNV ( vydavatel Bethesda) byl potřeba...
Edit: Vím že to je stejný video jako na E3, ale to AI je, musím přiznat, docela kokotský... Jenom vytáhnout meč potom co ti někdo sejme parťáka... Neříkám že musí být extra, ale něco by dělat mohlo.... -
-
Jistě.Steam je potřeba.Až se přestane krást,budeme bez DRM
-
-
Mně to nevadí :-) Já jsem naopak rád
-
-
-
Ako nato stale pozeram neviem sa zbavit pocitu ze ta grafika az tak zase neposkocila. Cakal som viac ale zial bohu zase to prisposobily konzolam. Hratelnost urcite zarucene ale ta grafika mi pripada ako facelifting Obvilionu.
-
-
Mamuti a obri vypadaji uplne stejne jako v Age of Conan. A vlastne i to prostredi. A pokud jde o grafiku-je tam jasne napsano ze je to z konzolove verze. Na PC mohou byt rozdily
-
-
Myslim si ze v tejto hre sa nedockame zasadnych rozdielov PC vs Xbox leda tak zase full HD + AA, pretoze je to primarne robene na Xbox. Sice mozno od veci ale staci si pozriet BF3 a hned je vydiet co sa da v dnesnej dobe spravit
-
-
JJ. souhlasím. Grafika povedená, ale až moc cítit Oblivionem i Falloutem. Chtělo by to něco čerstvího.
-
-
nesuhlasim, nic podobne tam nie je, keby nebolo povedane, ze vylepsovali to co sa dalo z povodneho, tak by si nevedel o tom a povedal by si, ze to vyzera lepsie ako oblivion ci fallout, a viem jasne porovnat, pretoze som sa rozhodol prejst oblivion znova, nedavno som dohral FNV a grafika tuto je rozhodne lepsia, a toto su len gameplay videa a uz aj podla toho sudim, ze to vyzera lepsie, staci si pozriet na kovaca, kdeze oblivion, konecne urobili nejake poriadne ksichty a aj na prostredi vydno, ze zamakali, doporucujem pozriet prve video jazda na koni a zastane sa pozriet na najvyssiu horu, tam mas nadherny dokaz toho, ze to vyzera lepsie, mozno nie o mnoho, ale urcite lepsie a textury su rozhodne ostrejsie ako v oblivionu ako som povedal viem cerstvo porovnat nakolko to hram teraz a hram to z povodnymi texturami (schvalne) zmeny mam iba v inv a hud, inak vsetko postarom a ver my ze texturi a celkovo grafika je niekde inde oproti F ci O
-
-
-
připisuji tuto hru na můj "must have" list (Saints Row 3, sengogu, ME3, TOR, Diablo 3, BF3 a Stronghold 3)
-
-
od prvnich hodin s Arenou jsou pro me vsechny TES hry co kazdopadne chci. vcetne nedocenenych redguard a battlespire... kvalita kolisa, ale je to TES...
-
-
arena je nejlepší tes
-
-
-
Obri a mamuti... neinspiroval se tady nekdo u Martina
-
oblivion me po delsi dobe omrzel ty lokace kde jste museli zavrit branu byli uplne stejne.
-
-
Nechapu ty oslavny ody na oblivion.. ta hra byla zcela prumerna..postradala jakykoliv pribeh coz je pro vypravnou fantasy stejne dulezity jako grafika a hudba ,ktera naopak byla vyborna..Skyrim bude v recenzich zbirat 10 to je jasny jeste pred vydanim hry, pritom grafika vypada snad hur nez v oblivionu .
-
-
jasně :D graficky to vypadá huř než oblivion jasný my ti věříme :D u oblivionu sem stejně jako spousta lidí které znám strávil PC+X360 přes 300 hodin, a za to se vyplatí tu tisícovku investovat! příběh byl dobrý. Což se víceméně o ostatních hrách říci nedá
-
-
A o cem byl tem skvely pribeh?
-
-
Dobry zase :D.. Prumerna hra a Skyrim, co vypada hur, nez Oblivion.
Doufam, ze se mi celej tvuj koment zda.. -
-
Grafika je opravdu priserna a ano oblvion byl pro me prumerna hra, pro tebe treba ne ,ale pro me jo.
-
-
-
-
Dlouho jsem čekal na hru, co by mě donutila investovat do novýho železa. Vypadá to, že je to tady.
-
-
ja si naopak myslim, ked nemas stroj starsi ako 5 rokov, neinvestuj nic, nevyplati sa ti to, ver mi, ked mas starsi pocitac, tak asi je nacase
-
-
škoda jen, že bioware udělal z Dragon Age II, por*o pro 12letý korejce...
-
-
a co to má společného se Skrym???
-
-
Hovno, ale aspoň nevázne diskuse.
-
Mohl být zajmavější boj o hru roku, kdyby DAII byl kvalitní jak DA:O
-
-
DA:O a Skyrim (oblivion) bych nesrovnával, jsou to odlišné hry způsobem hraní. v DA si nemužeš jít kam chceš a dělat co chceš. krajina je Koridorová kdežto ve skyrim ne a mužeš si to hrát zousobem a cestou jakou chceš. Tím nechci říct že je DA špatná hra, to vubec ne, velmi mě bavila, jen to je něco jinýho než skyrim
-
-
tam nejde o srovnávání, ale bylo by to ve stejný kategorii RPG her. A RPG hra roku může bejt jen jedna.
-
no ja nevim, ale to co jsem videl ve videu, tak to taky smrdi koridorovkou. Sleduj ty ohraniceny cesty..atd.
-
-
to neni koridorovka, to je prostě terén, skály atd... na který např. pujde vyskákat nebo se tam nějak dostat, kdežto v DA to bylo vše jasně daný už na mapě. Morrowind nebyla koridorovka ani oblivion takže skyrim taky nebude ;)
-
-
-
tak to jo.No letošek bude asi v závoděni o hru pestřejši, než loňskej rok.
-
-
-