Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak ono je fakt, ze obrazky z kobky nevypadaji zase tak moc jinak nez ve oblvionu. Je fakt, ze hodne velky rozdil dela pouziti horskeho prostredi, ktere se od tech lesiku oblivionu lisi dost a asi je i celkove atraktivnejsi. Plus davam za vodu a pavouka, minus za "AI" toho borce v jeskyni (ale treba je to nejaky retard, tak stoji a ceka na sip) a dal mam pocit, ze tam bude tak trochu predrakovano. Radeji bych tech draku jen par, aby to bylo vic monumentalni... Ale jinak se na 4 pokracovani serie tesim dost.. (no s tim casem na hru teda ale nevim... ;)
    • 5 pokracovanie nie 4
      • :) najdi si prosim, co znamena presne slovo POKRACOVANI (vysla arena a pote jeji 4 pokracovani)
        • Ano, Battlespire a Redguard se nepočítaji :)
          • jisteze ne. battlespire byl ze "serie" elder scroll legend a redguard elder scroll adventure.... bohuzel na dalsi dily uz nedoslo :-( bs byl super a bavil me hodne....
    • to bolo aj v oblivione, pokiaľ si mal vysoky skill zakradania, tak si vystrelil šíp a straže nevedeli kde si a začali patrať po okoli a obzerať sa. Ak by si od neho chcel aby sa utekal skryť (navyše ani nie je kam), tak to by si asi chcel moc. Mne to zas tak nerealisticke alebo hlupe nepripada.
      • JENZE ON NEZACNE ANI PATRAT! a schovat neni kam? a co se treba jen se skrcit? jako chapu, ze kdyby vystrelil 2 sip za vterinu - tak OK. Ale je tam velka prodleva a on jen stoji a kouka... Ja vim, zijeme v dobe, kdy sice vetsina her toto ignoruje, ale neni to skoda? Ubehlo par let od Oblivionu a ja cekal v tomto, nejaky pokrok. A on krok zpet.
  • Ma niekto odkatz na nejaky HQ?
  • jezis oni celou hru podelaji dementnim inventarem
    • ten inventář je uplně v pohodě, to jen ty jsi tvrdý dřevo který se nedokáže přizpůsobit...
      • Console gamer?
    • no ako tak pozeram, ked sa nic nezmeni, prave stym inventarom to skonia ako prvym
    • taky se mi ten inventar moc nelibi, a to se pred casem chvastali ze maji nejlepsi inventar ze vsech RPG!
    • Hairy_Ass
      Hru můžou skonit mnohem horší věci než inventář...
    • Je to xBox verze, tak doufejme, ze ve finalce na PC to bude jinak.. doufejme
      • Když nebude, bude to první věc, na kterou bude mod. *4*
  • eh a máme tu další "datáč" pro obliviona..opět uplně ten stejný odpad se silně podprůměrnou grafikou, na které jako na spoustě jiných her zakráká i gtx 580..SUPER!

opravdu by mě zajímalo, z čeho byl levis ve videu tak dětinsky hotový? - z toho zastaralého vizuálu? nebo snad z levitace postav, či snad ze směšného bojového systému?..dnes narazit na vyzrálého, objektivního a hlavně nezaslepeného redaktora, nebo recenzenta her, je hodně obtížné..je smutné, že žijeme v době, kde každý odpad je vysoce hodnocený..on ten herní průmysl už nějakých pár let e silně zaměřil na jednoduché lidi, nebo pubescenty, kterých je kolem nás většina a na nich rejžuje..my náročnější máme kvůli takovým smůlu
    • smejki
      a co svět? ještě drží, nebo už se zhroutil?
    • miker17
      moje 3 roky staré Pc rozchodilo zatím všechno na max detaily (kromě Shogunu 2 :-( ) a jak to tak vypadá ještě najaký pátek vydrží
    • Vim musi byt hrozne tezke zit s tim postizenim ktere mas.
      Alespon nemel sra*ky a nedelej ze sebe jeste vetsiho trotla nez ve skutecnosti jsi
    • nevim co to kecáš protože já mam GTX460 a ještě se mi nestalo že by nad nějakou hrou zakrákala :D takže tyhle prdy co tmy si nech, nikdo ti to nežere :D
      • MishKonn
        Nápodobně s dokonce GTX260. Bojím se jen Battlefieldu 3. *3*
  • Myslim, ze to je stejny jako to video z quakeconu...
  • jj je to to same
  • Pořád mám z toho videa pocit, jako bych sledoval 5 let starou hru.
    Tohle je samozřejmě konzole video, snad to na PC bude vypadat jinak.

Jinak se mi líbí kouzla, možnost kombinování, to zní hodně lákavě.
    • Jak jinak? Gracicky? Nebude. Mozna to bude mit nejake lepsi textury,svetla atd,ale toho si vsimne stejne vzdycky jenom par nerdu pri studovani screenu. V pohybu pri hrani si toho nevsimne nikdo.
      Taky jsem mel pri sledovani vide hned ten pocit-hele Oblivion! Ale pri porovnani videi z Oblivionu je ten skok poradne videt. Ozvlaste modely postav jsou o nekolik trid kvalitnejsi. A pokud tam zustane ten Oblivion feeling? Po tom snad naprosta vetsina fandu teto serie touzi, ne?
      • Omluva za preklepy
  • sa mi zda ze aj tu je autoheal?? *11*
    • Nevim jestly sis toho vsimnul, ale u rpg vzdycky byla regenerace zivota...
      • no u elders bolo len pri vyspati, alebo kuzlami, mozno pri cestovani, ale nie ihned po bitke ;)
        • mam za to že život se regeneroval pořád v závislosti na nějakým skillu nebo statu, tuším endurance? Jinak ta postava je Nacheatovaná aby během prezentace nechcípla
    • BoB.2
      Taky 31level *5*
    • Spades
      autoheal byl vzdycky, ale trva to strasne dlouho.
      Tady to ale bude asi tak, ze kdyz mas furt stejne HP tk ti to prestane ukazovat
  • ten inventár je spravený jak pre retardov
  • hele sorry ale začínáte být pomalu jako gamepark, novinky staré a pokud možnost už jednou dvakrát vámi uváděné a nyní jako nové...wtf?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit