-
Vypadá to parádně. Už se těším. Předpokládám, že to hráli na nějakou nejlehčí obtížnost, protože ten damage od příšer byl minimální.
Výtku bych měl snad jen k AI, kdy střelím někoho lukem a jeho kumpán jen stojí jako opařený a čeká, až dostane šípem taky.
Nehybný obr, kterého chytí drak, vynese a vyhodí, taky nepůsobí zrovna nejlépe. -
Ešte teraz si spomínam, keď som videl prvé video z Oblivionu a čítal prvé novinky o ňom. Pri videu som zažil také grafické orgie, ako napr. pri Crysise alebo Far Cry. A veci ako že každá postava tam má vlastný denný režim, večer chodí spať, ráno ide do práce a podobne. Potom vraj úžasný bojový systém (dokonca si po sebe mohol zbierať vystrelené šípy a znova ich použiť!), to bolo niečo WOW! Bol som nadšený, keď som si to mohol zahrať a... Úplné sklamanie, vôbec ma to nechytilo + bolo to pred asi 5+ rokmi.
Teraz si pozriem video, vypadá to úplne rovnako, akoby to bežalo na tom istom engine ako Oblivion a na ktorom bežal aj spackaný Fallout 3. Pribudli draci a to je všetko. Jediné čo sa mi na tom páči je tá pekná zasnežená krajinka, ale to je asi preto, lebo mi to nostalgicky pripomína nádherný Icewind Dale. -
Asi se nechám zmrazit a vzbuďte mě za 2 měsíce *3*
-
-
Hle, moje zlé dvojče. *4* Dej si jinej obrázek, abychom se lidem nepletli.
-
-
komu sa nepáči nech nechá tak, nikto to nikomu nekáže hrať každý má svoj názor
-
No vypada to celkem obstojně, mám pouze strach ze soubojového systému, ten v Oblivionu mě osobně po čase dost prudil. Jinak to stromysko co si tam podává ten silák to je fakt hovadina to by nedal žádnej vzpěrač ani kulťák a hlavně jak ty kmeny na sobě tak magicky drží jakoby k sobě byli nějak přilepený - jeden by hádal že se to na něj skutálí a vyválcuje do předložky. No nic dosť bolo o kládě (né té mojí :)).
-
-
ty voe, dyť na to měl určitě nějaký kouzlo. To je přece jasný *3*
-
jeste me napadlo jestlipak ten strom nejni naka modifikovana balza :o
-
:DD taky mi prisel nejakej divnej ten chlap jak si vpohode prehodil kmen s prumerem tak 70 cm ,ale mozna ze nejaka rasa z tech lidi je silnejsi.No nvm nejsem znalec serie.
-
-
Na me to pusobi jako preskinovany Oblivion nekde za Brumou (nebo jak se to jmenovalo). Co se tyka grafiky tak je to v poradku ( i kdyz - kdyz jsem videl poprve morrowind tak jsem ziral a zrovna tak to prvni video s konem z oblivionu,) ale co se tyka hry samotne tak myslim , ze bohuzel poprve dost zalezi na pribehu (kterej mne zatim tak uplne nohromil - prileteli draci - pomoc!) questech a tom co hra nabidne noveho.. Oblivion jsem prosel nekolikrat, s ruznyma znamenima a zamerenim a popravde prochazet ho ted preskinovany znovu na to uz nemam moc chut... videa sice ukazuji efektni souboje s drakem, ale co nas trochu zaujmout naznacenym pribehem, questem anebo nejakym lakavym okamzikem? Me to z tech videi nejak nelaka...i to prostredi je porad stejny ( stejne otexturovany hory). Uznavam, ze by me treba ohromilo kdybych se u toho brusice-chlapika na hodinu zastavil a dival se co dela a on by se choval aspon trochu prirozene... po nabrouseni sekery , by vzal jinou, pak si dal svacu atd... to samy chlapik se drevem..atd.
Morrowind se od Oblivionu hodne odlisoval tady se bojim velke podobnosti a stereotypu...samozrejme teprve uvidime -
-
No to je ten problém, který hráči vidí. Tedy rozhodně mi to nepřipadá jako přeskinovaný oblivion. Grafika je rozhodně hezčí, textury ostřejší a modely propracovanější. Stejně tak tváře NPC, pohyby apod. Jenže když hrál člověk Morrowind tak to byla bomba. A pak najednou "boom" nová generace konzolí, která dokáže zázraky (tehdy to opravdu byly zázraky, vzpomeňme si na kostkované modely postav ve hrách dřívějšího data a hned nám bude fajn) na které se objevil Oblivion, který byl zkrátka boží. Jeden z prvních titulů na X360 atd. Momentálně "boom" už takový udělat nemohou, ačkoli si stále myslím, že od Oblivionu je znatelný grafický postup.
-
-
No jasne taky pisu ze u grafiky je ten mirny posun ok, horsi je, ze to vypada atmosferou, naplni hry uplne stejne jako Obl.... Co tam bude jinyho, ze to stoji za to prochazet? To tvurci neukazuji .. porad jen podivejte se jak je to ( o trochu ) hezci... a zas nam dnes ukazou upiry, kteri tam sice musi byt, ale to uz preci vsichni a dukladne zname..proc se nechlubi nejakym zajimavym napadem?
-
-
-
Je to pěkný, o to nic. A koupím si to, pokud se nestane nic nečekanýho :-) Ale pořád je to až moc cítit starým Bethesdovským Enginem. Hrozně mě to štvalo už v Fallout NV. Je vylepšený, graficky perfektní (podle toho, co se zatím dá vidět), ale pořád je to takový nějaký.. Ale jo, stejně se těším.
-
-
nie je ver my, len si to nahovaras
-
Svatá pravda. To, že je to jen vyšperkovaný Gamebryo engine je vidět hlavně na animacích (klouzání při chůzi, otáčející se mamut atp.). Animace byla podle mě největší bolest toho enginu. U grafiky si můžeme říct, že na PC bude vypadat daleko líp o animacích to ale asi už platit nebude. Hlavně vykreslování objektů v dálce bude doufám na PC daleko lepší, protože např. podle videa nebylo za řekou vidět nic jen zelená placka.
Na druhou stranu tvůrci mají už s tímhle typem enginu hodně zkušeností, takže jim vytváření světa nezabere tolik času a o to víc se můžou soustředit na další aspekty hry.
Že my si musíme pořád na něco stěžovat *1* -
Souhlasím, že tam ty kořeny enginu jsou vidět. Ale musíme brát v potaz že vše co jsme zatím viděli byla konzolová verze... Mě osobně tam chybí lepší AA a víc stínů, je tam hromada kamenů a sotva polovina hází stíny, no co toje? *1*
No a jinak Skyrim je hra roku, ani BF3 na něj nemá! Nemůžu se dočkat až si ho ´zahraju na tý svý herce na minimální detaily *1* -
radši budu mít perfektní hru s jenom krásnou grafikou než sračku s nádhernou
-
...a ta bramboracka je moc bramborova a to kyselo je moc kysely... (nic ve zlym :) Grafika je podle me prave nadherna.
-
-
Zaklínači, profesionální zabijáci monster draky nezabíjí, zatímco "dragonbornes" je zabíjí jednoho za druhým...sranda.
-
-
Co ja se pamatuji,tak neni zaklinac jako zaklinac. Nekteri by pro penize udelali cokoliv.
-
-
Nj tak měl jsem na mysli samozřejmě hlavně Geralta, za něhož hráč hraje.
BTW mohou tvrdit jak mají nový engine kolikrát chtějí, ale kořeny Gamebrya z Oblivionu tam stále jsou - loadovací obrazovky u měst/interiérů, a déšť tekoucí skrze střechu věže ve třetím videu...pozůstatky gamebrya. -
-
podla mna grafika je ok, ci je to uz ako chce, proti tejto stranke hry nic nemam
-
-
-
-
No jestli to menu bude i u PC tak budu blinkat
-
-
To tě lituju. Musíš mít hodně slabej žaludek, když tě tohle donutí vrhnout.
-
-
pripadá mi to sterilne a genericky, risen bol lepší. Napr. aj v Gothicu 3 mi osady pripadali "živšie".