Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - videorecenze PC verze
21.12.2012 | Pavel Dobrovský
177 příspěvků
-
Série na mne působí přesně tak, jak popsal Pavel AC3. Hrál jsem jen první díl, a nikdy nedohrál. Cítím, jak moc bych si sérii rád zahrál, ale pořád mě vždycky odradí ta nejednoznačnost a podivné pozadí příběhu, který je popsán v nesčetných recenzích a hlavně pořád nové a nové lepší a zajímavější hry. AC3 mě strašně lákalo, ale zase je to zabité, takovou multikulti propagandou, kterou Francouzi pasují do příběhů jak u filmů, tak u her. Je to přesně ta hra, kdy mi stačí si pustit pár lets play videí a recenzí, a mám zážitek ze hry stejný, jako kdybych si ji koupil a hrál. Mimochodem, ty námořní bitvy by vydaly za samostatnou F2P hru. Lepší než World of Tanks. Jsou úžasné :)
-
Ja prave hru dohral a musim rict jedine, dekujme panu, ze zdejsi recenzenti nemohou nijak ovlivnit vyvoj her a jsou pouze radoby znalci.
-
já AC neresim od prvniho dilu
-
-
To by si to sem nepsal -_-''
-
-
To mam asi uplne jinak nez vsichni ostatni, Conor me vubec nevadi a dokonce jsem si ho oblibil vice nez Ezia, ale Altair je pro me stale best charakter v serii.Kdyz jsem zacal hrat za toho anglana, tak jsem se zhrozil a byl jsem stastny kdyz ta cast skoncila, britska lopata absolutne nesimpatickej projev.Jinak me v AC3 sedlo snad vse, ve mestech je to klasickej Assassin's, v lesích je to trochu Read Dead Redemption a namorni bitva je naprosto luxusni, sedla me i doba a tenhle dil povazuji za nejlepsi.
-
Hru si plánuju koupit, nicméně myslíte, že ji rozjedu slušne na této sestavě? http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y570-d374803.htm předem dekuju za odpoved. Petr
-
-
ano 100% :)
-
-
Díky :-) Trochu jsem se obával grafiky, nicmeně hned zítra pro ní jdu ( ješte že velká nákupní centra mají otevřeno :-) )
-
-
bez problému
-
-
Respek!! Paradni videorecenze. Konecne nekdo rek, jak to o Ac3 je.
-
Opravdu? Opravdu si to kvůly tomu vašemu pitomýmu přehrávači musím pouštět na mobilu? *7* *12*
-
-
Pusť si raději toto a vezmi si z něho příklad, opravdu.
-
-
Je tam na tebe moc slovíček, či co?
-
-
-
Nevim no mě prostě přijde že recenzent kritizuje u AC3 jen problémy , který má série už od začátku . mě AC3 bví mnohem víc než dvojka včetně derivátů i přes svý problémy(některý snad vyřeší "Holiday patch")
-
-
Přesně. Recenzent není fanoušek AC serie. Potom z toho zážitku nic nemá, když všude hledá zápory. Nejvíc mi rozsekalo, že recenzent nazval Boston Tea Party jenom jako "chození a vyhazování krabic do moře." Neříkám, že AC 3 je bez chyb, ale tahle hra tady přebije většinu her, kterým dali vyšší známku než bylo v recenzi. Čím dál tim víc je to tady horší.
-
-
Ten kdo tvrdí že ACIII je dokonalé nejspíš nehrál předchozí díly, protože ACIII je pro mě velikým zklamáním, velmi to ranilo mé srdce a mou peněženku jakbysmet
-
Ale ono to je jenom chození a házení krabic. A fanoušci jsou ni nejhorší recenzenti:) Ti se rozplývají i nad tím, jak šál povlává hlavnímu hrdinovi.
-
-
nevim no jak bys jinak chtěl tuhle událost udělat :-D
mě hlavně štve že se najednou kritizuje ACIII za problémy který se přehlíželi už u dvojky (včetně derivátů) -
-
Jak bych ji chtěl udělat? Jinak, nikoliv jako historickou vsuvku. Jelikož hra je fikce, proč tam dávat něco skutečného. Jde to jasně vidět, kam recenze fanouška dané hry dospěje. Alžběta z Re-play je toho jasným důkazem. Dát AC III 9/10 může opravdu jenom zaslepený fanoušek.
-
-
Ale bež už do pítchi.
-
-
-
-
Házení krabic do moře je nudné z herního hlediska, ať už to má být Boston tea party či ne. Je to konzistentní s tou hlavní kritikou, že je to jenom zajímavá historická fikce s špatnou herní výplní. Fanoušek to možná překousne, ale na výborné hodnocení to nestačí.
-
-
-
Môžem len nesúhlasiť. O čom to recenzent hovorí? Ja nevidím inú hru ako boli predchádzajúci AC, len o mnoho zábavnejšiu, ako posledné dva diely. Áno som fanúšik série...ale nemám dôvod byť s trojky sklamaný. Chlapci sa poučili a vypustili z hry nudné prvky, ako napr. tower defence z revelations alebo brotherhood. Práve tieto dva diely majú lepšie hodnotenie na Games, avšak sú oveľa menej zábavné a bohužiaľ majú presne tie črty, čo recenzent spomínal pri AC3. A to je rozpoltenosť hry. Vôbec som nechápal prečo Ezio musel robiť tie blbosti, čo s assassinom nemali nič spoločné. Kde na streche domu, našiel napr. delo? Bolo tam strašne veľa vecí, čo nemali s pôvodnou koncepciou nič spoločné. Keď chcem hrať assassina nebudem hrať stratégiu, čo je úplne iný žáner. Lov má k zabijákovy asi bližšie...NIE? Keby trojka išla cestou brotherhoodu ...tak by som ju ani nekúpil. Altaira ste tiež nechválili, patrí však medzi najlepšie diely série. A na koniec, mne prišla dvojka ako najľahší diel....fakt som tak ani raz nezomrel. Ja hovorím AC3 je u mňa najlepší diel ...a vďaka Bohu a Ubisoftu zaň. Altairova púť trojku nasleduje a dvojka nakoniec. Revelations alebo Brotherhood by som kľudne oželel. Hlavne, že Miner wars 2081 dostal rovnaké hodnotenie ako táto hra. To poukazuje na fakt, že recenzie píšete nie na základe posúdenia kvality hry. Miner wars 2081 je hrozný nedorobenec a vôbec nudná hra, ktorej by som nedal viac ako 4/10 .... A to som bol zamilovaný, vlastne stále som do hry Descent. Hawk
-
-
souhlas kromě dovětku o miner wars
-
-
no dobreee :) Miner wars 2081 nie je až taká zlá hra. Ale pokiaľ na ňu nevydajú poriadny patche, tak je s Descent-om porovnať nebudem. Ale aj tak....Miner wars 2081 nedosahuje kvalitu Assassin's Creed III ...a pre to nemôže mať rovnaké alebo vyššie hodnotenie ...
-
-