-
Zatím nespravedlivější recenze na českých webech.
-
Zatim asi nejhorší díl AC, konec totálně trapnej s tim přepínáním osob, a pak ta ukázka na konci... totální úpadek.. zlatý unity :(
-
"...aby Evie v boji vydržela vydržela víc než dvě rány" - 2x vydržela. ;-)
-
Vcelku trefná recenze je na bonuswebu (65% ještě dobrých myslím) *3*
-
dobrý den,
Myslíte že mi půjde assassins creed syndicate na MSI ex627 ????
dekuji -
To už si opravdu děláte srandu s tím hodnocením opravdu jenom trosky můžou dát tomuhle pakvilu 8/10 *7* .
-
To co ty oznacis za 1Q, je ve skutecnosti cela serie mnoha Q, vetsinou vice nez 10ti a na sebe navazujicich vedlejsich Q. Takze ve vysledku je to treba 50 navzajem provazanych Q. Takze nejake pobihani po otaznicich je naprosto podruzna zalezitost, kterou muze kazdy v klidu ignorovat, protoze to tu hru netvori.
-
-
tak linie questů má i Wowko, zrovna tím bych se nechlubil. Teda daleko zajímavější expení, mechaniky než u Witchera 3 mě připadají i u Knights of Fallen Empire pro Star Wars- The Old republic, které jsem nedávno dohrál.
-
-
Co sem pletes wowko omg...ta reakce byla o tom, ze ty zminujes 1Q ale ve skutecnosti jich je 50. A swtor jsem posledni datadisk nehral, ale proti te hre nic nemam a jeji ,,single,, cast je fajn.
-
-
nechápeš psaný text nebo co? Navazující questy má i Wowko panebože. Tímhle se ohánět je zcestné.
-
-
aha, takze pan dela ze nerozumi...
-
-
-
-
50 x nuda = nuda, aneb jdi a sleduj šmouhy v trávě po stopadesáté a pak si vyslechni minutu hloupé konverzace
-
-
Rozhovory jsou dobre, bohuzel dost utrpely prekladem do cestiny. Ale original je na hru vyborny a konkurence kilometry pozadu. A co se tyka stopovani, v kazde hre je neco...nekde to jsou stopy, nekde sipka ukazujici smer, nekde oznaceni na mape a nekde je to obyc. koridor, takze tam dojdes tak jako tak.
-
-
-
Nemám chuť jít další sanbox, Witcher 3 mě zklamal na plné čáře... Ale ta éra mě sakra láká...
-
-
Witcher 3 som nehral, ale pravdou je, ze ma vobec ani nelaka a hlavne preto, ze sa v nom snazili vsetko zvacsit. Cital som,ze vymenili nejake graficke zlepsenie za dalsich 1000 (ci kolko) otvoritelnych dveri...to akoze vazne? toto ma byt super? radsej by som sa pozeral na o 5% krajsiu krajinu, ako otvaral dalsich 1000 dveri, za ktorymi aj tak ho*no je, kedy ti vyvojari uz konene pochopia, ze zvacsovanim cesta nevedia *7*
-
-
Vysvetli to zenskejm :-D
-
-
Asi dva dni dozadu mi jedna kamoska pisala,ze jej novy priatte ho ma maly, ale ze je to aj tka viac nez uspokojive, takze az tak na tom zalezat nebude. Samozrejme vacsi = lepsie, To ja dobre viem *16* *12* *1*
-
-
-
Tak to je klika, že Assassin's Creed není a nikdy nebyl sanbox...
-
-
to je jedno jak se tomu říká, prostě velká mapa a tuny balastu v podobě otázníku, repetativní, nudný combat, občas zpestření v dobrém questu...
-
-
Tak to by byla hra s otevřeným světem, není to zas tak těžká terminologie. *7*
A toho posledního se v Assassin's Creed opravdu bát nemusíš. *15*
-
-
-
-
AAA bum 8, jako bych to nerikal
ta hra je odpad, jak nekoho muze bavit rok co rok delat porad dokola jedno a to samy? jednicka byla ok, dvojka vylepsila vse, co jednicka udelal spatne...trojka neprinesla nic, ctyrka mela alespon souboje na mori, petka nic, sestka nic...a stejne to ma 8 z 10, to me fakt pokakej... -
-
Ehm, trojka měla souboje na moři. Black Flag z toho udělal otravnou povinnou věc (asi ne pro každého).
-