-
Syndicatu som veril od začiatku, po Unity by som im sám ďalšie fiasko neodpustil. Je to tak vždy - výde AC 1, AC 2 to dotiahne, AC 3 -> Black Flag. Mne osobne pirátska tématika nehovorí nič, preto som napríklad Black Flag - diel, ktorý veľa ľudí považuje za to naj zo série - úplne vynechal. Som strašne rád, že sa ľudia z Ubi vrátili už druhým dielom po sebe do veľkej metropole a nestratili zmysel pre detail, naopak, všetko je tak ako má byť - architektúra v mierke 1:1, historické rekvizity, etc. S tým, že sa séria nikam neposúva absolútne nesúhlasím, nemám potrebu hrať AC každý rok, preto sú pre mňa odlišnosti v dieloch dostatočné na to, aby som sa minimálne obrok k sérii vrátil a tešil sa na unikátne assassínske blúdenie nádhernými kulisami.
-
V takove grafice mit Fallout 4 to by byla pecka *5* *5*
-
Koupil jsem akci 3 na PS4ku - a Black Flag povazuju i po tech letech za jednu z nejzabavnejsich a nejdobroduznejsich her vubec.Syndicate za krasne udelany, obrovsky rozsahly na postavach udelany pribeh..a mezitim Unity za velky (predevsim technicky) fail,,nechapu co se tehdy stalo
-
skvělá a poctivá zábava>
A tak by to mělo být. Jsem rád, že v tomhle Syndicate nezklamal. Dík za recenzi. -
Ja AC vynechavam od prvniho dilu, to jsem ale ctverak !
-
-
Rebel !
-
-
8/10 :D ze se u Aleše vubec divim :) chapu, ze je to jeho subjektivni nazor a nemusim se jim ridit, ani se mi nemusi libit... ale 8/10 je celkem prehnany na repetetivni hru, ktera prakticky nic noveho nema :)
-
-
ne neni to prehnany, repetetivnost a "nove veci" nemusi absolutne hodnoceni ovlivnovat
-
-
když někoho baví dělat po sedmé to samé pořád dokola, tak ať si ty prachy Ubisoftu dává. Je to čistě jeho věc. *5*
-
-
Ne každý zná/hrál předchozí díly...
-
-
-
http://www.gamespot.com/reviews/assassins-creed-syndicate-review/1900-6416291/
-
-
herním webům nevěřím. V tomto miliardovém businessu mají ty největší firmy typu Ubisoft dost prostředků na to zkorumpovat recenzenty těch časopisů. Jakákoliv známka se dá omluvit tím, že jde o subjektivní hodnocení autora, čili je to právně nenapadnutelné. Nezbývá než používat vlastní kritický rozum a řídit se ev. hodnocením uživatelů na Steamu apod.
-
-
Koukni se na metacritic...podle mýho názoru nic přesnějšího než user reviews na netu nenajdeš :) ...od těch "profesionálních" se dost časo lišej i o 15-20% a můj názor vžycky vystihujou mnohem líp :) na PS4 teď critic reviews 76%, user 67%.
-
-
To že tam přiletí nějaký Witcher's fanboys a naflákájí tomu nuly v den vydaní je opravdu výstižné.
-
-
Docela ti ta hra leží v žaludku, viď?
-
jo je to tam, zcela určitě, ale dá se to léčit ...schizofreniku
-
-
-
-
-
-
Today Tomorrow Toyota= LV426...
-
Řeknu to asi takto - kvantita neznamená kvalitu.
-
-
souhlasím, Otazník 3(Witcher3) se měl soustředit spíše na kvalitu než na kvantitu...
-
-
Tohle nechapu. Otazniky muzes zvesela ignorovat a hrat hlavni pribeh, ktery zabere okolo 70 hodin coz je hodne nadprumerna doba. Pak jsou tam kontrakty na mostra a k otaznikum se vubec nemusis dostat a i tak budes mi herni dobu nad 100 hodin. Takze proc nejaky hate na otazniky kdyz te ta hra zabavi i na tak velice dlouhou dobu?
-
-
bez těch otazníků by ta hra byla o dost lepší, i když většina questové náplně té hry byla nudná a nenápaditá
-
-
Uvedomujes si co pises za blbosti? Ty otazniky te nikdo nenuti delat takze jakakoliv zminka, ze tu hru kazi je bezpredmetna a hloupa. A pokud si myslis, ze vetsina questu je spatna (coz podle me neni, spise naopak jsou vyborne) tak se neni o cem bavit a nevim proc u hry ktera te nebavi vubec zminujes nejake vedlejsi ukoly.
-
-
No tak to jo. Tak to když jde o obsah tak to si ten AC určite zahraj. *1*
-
nejde o otazníky chlapče, jde o ten obsah...
-
Otazníky se navíc dají vypnout a jde tedy nechat hru zcela na náhodě...
-
-
Naopak, hlavni Q linie a velka vetsina tech vedlejsich questu patri mezi to nejlepsi co lze v hrach najit.
-
-
problém je, že já AC nehraji, nehrál jsem ho několik let, tenhle si určitě zahraji už kvůli atmosféře...
-
tak tobe vadi, ze vykradaji sami sebe a pritom hrajes AC ? rofl
-
hledaní vraha už bylo v jedničce nebo i ve Skyrimu. Vykrádaji sami sebe. Nic nového a originálního...
-
Drizzt: ja si pamatuji hned nekolik questu a tu hru co jsi zminil treba vubec neznam :-D
-
A co treba hledani toho serioveho vraha, i ta cela linie, kde zachranujes Marigolda...navic vsechny ty Q byvaji nenasilne provazane a jejich plnenim se automaticky dostavas k tem dalsim mensim a vedlejsim...takze zadne postavajici postavy s vykricnikama. A ikdyz jsou nektere vicemene tradicni, tak jsou zabavne treba tim, ze na neco odkazuji...napr. Hattori Hanso a nebo jen slouzi k setkani s postavama z minulych dilu, coz taky potesi.
-
BS, v celém W3 není snad jediný pamětihodný quest, který by mi uvízl v paměti (snad až na ten potrat), na rozdíl třeba od Pillars of Eternity, kde si pamatuju tu sektu provádějící krvavé oběti atd.
-
-
-
-
-
-
Přemýšlím, jestli vůbec začít číst komenty k této recenzi, ale horší, než u jiné zdejší recenze to snad nebude *1*
-
-
Ideálně celou hru
-
-
další ass-ass-in ptákovina na světě. I když je to stará kráva, tak se dá pořád dojit.
-
-
A mohl bys nam sdelit v cem ze je to presne ptakovina?
-
-
Query: This "meatbag" is an incoherent babble of useless information. Can I shoot him?
-
-
Ty seš tež kus ptaka
-
-
-