Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Na ps3 bez problemu, hral jsem jen sp a mp. Ale zajimalo by me, proc jsi musel hrat znovu. Zbrane sis uz nemohl ani koupit?
  • Xcom určitě neni špatná hra...ale na to, co má za předlohu a kolikrát ta se dala hrát znova a znova, tak u novodobého Xcomu je znovuhratelnost poměrně malá...ruku na srdce, měl někdo pocit po dohrání, že si to chce dát znova?
  • Kozy
    A já to křížkový vyšívání umim, heč :D
  • Shaker
    nebo redakce na zadnej takovej bug nenarazila, stejne jako ja a u hrani se bavila stejne jako ja...
  • eeeee
    Jestli kvuli Journey, tak bych pak chtel videt tvuj kysely oblicej, az ho uvidis :-).
  • aleš: aha, a ako to suvisi s taktickou hrou? podla tvojej premisy si kupme vsetci gamepady a vzivajme hracske bozstva aby prirobili k napr. Tormentu, Grimrocku,Total Waru gamepad ovladanie, ved vacsina pc hracov ma gamepad/// *12*
  • To neni nazor, to je fakt. A rikat ze Starcraft 2 na gamepadu je jako Xcom muze jen zabednenec
  • P.S. škoda jeslti bych mel hodnotit uplynulou petročnici tak nejvetší herní zlo byli tyto tituly:
    1. serie battlefield
    2. pohrbeni značky fallout
    3. vydani starcraftu

O diablu nema moc smysl se bavit protože hacknslash stejne neni plnohodnotny žanr pro rozumne lidi
  • ja toho minuly rok moc nehrál ale co jsem hrál tak moje hodnocení:
    fail roku: Diablo 3, gw2
    pak jsem hral chvili mist of pandaria, chvili me bavil ganking ale pak uz nebyli hráči tak jsem s tim prastil, blizzard lže o počte hráču protože svet wowka je prazdny
    rok 2012 bych z herniho hlediska zhodnodil jako velike sucho, menším jasnym momentem bylo vydaní zabugovaneho multiplayeru Future soldier, ktery jsem nehrál ale chystam se
  • s XCOMem nemám problém a s hodnocením naprosto souhlasím.. Pokud to beru nezaujatě a odmyslím si původní ufo, nevidím důvod proč by to měla být špatná hra.. *2*
  • Nejde mi ani matika a křížkový vyšívání taky ne, začínám se cítit trochu uboze :(
  • Ne, to jenom omezenci cpou ostatnim svuj nazor. *3*
  • janchor
    Nevěš hlavu, někomu jinýmu zas nejde matematika nebo křížkový vyšívání. Dokud z toho neděláš důvod na danou hru plivat, je všechno v naprostým pořádku.
  • ales.smutny
    Zuzu: Tak asi nehraješ dané žánry :) Já k leteckým jen joystik a k sportům a bojovkám jen gamepad. První jsem vlastně kupoval ale až kvůli PoP Warrior Within.
  • BelaJBB
    Svet sa rúti do záhuby. Titul hra roku získavajú zabugované hry. To že to tak hodnotí masa fanúšikov je ospravedlniteľné, ale že zabugovanosť v poslednej dobe nevadí už ani herným recenzetom, to považujem za smutné.
    FC3 je síce zábavný sandbox a v roku 2012 vo svojom žánri de facto nemá konkurenciu, ale to je asi tak všetko. MP a coop majú problémy so servrami, lagmi a bugmi, je bežné vykopnutie hráča z hry. V SP mi po polovici mapy zmizli zbrane a ostal som s holými rukami, teda musel som hrať odznova. Pozrieť trochu na komunitné fóra by pred hodnotením nezaškodilo.
    Na záver malá ukážka bezprostredne z respawnu pred coop misiou :
    [url=http://imageshack.us/photo/my-images/528/buugw.jpg/][img=http://imageshack.us/scaled/thumb/528/buugw.jpg][/url]
  • eeeee
    Proc by si to vetsina hracu nemohla zahrat? Kazdy si to muze zahrat. Nebo chces aby se hodnotily jen hry zdarma, protoze ty komercni si "nikdo nemuze zahrat"?
  • Ten sice neni vůbec špatnej ale je to CoD klon
  • Red Orchestru 2 nebo Natural Selection 2
    Myslim, že obojí stojí okolo 6 stovek na STEAMu
    Edit: RO2 je trošku hardcore a jseš tam členem řadový armády
  • eeeee
    veskoslav: to je blbost, v roce 2011 nikdo nemohl dark souls hodnotit jako nejlepsi hru na pc, to az letos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší