-
Chápu že Tiscalli mělo dohodnutou s Ubisoftem reklamu (měli jste tu jeden čas snad všude kde se dalo), ale v konkurenci GTA5 nebo TLoU nebo MGR:R se Vám v redakci tahle kategorie podle mne hrubě nepovedla.
-
WTF:D akoze ac4 mi sadlo za tie namorne bitky ktorych som sa nevedel nabazit ale vpodstate to bolo dokola to iste ziadny zazrak:D take LOU bolo urcite lepsie po pribehovej/hernej stranke alebo GTA..
-
-
Taky mi AC sedlo, ale bugy, nemotorné ovládání combatu na lodi, pořád ten samý obsah dokola, berserk šipkou zabití všech na jednu ránu bez combatu atd... To z té hry udělalo trapnou nudu. Jediné co je ní hezké je grafika + ten nápad a provedení námořních bitev, hudba atd. Ale jinak nic, hra je blbě postavená prostě. A oproti GTA a nebo Last of Us, bez šance.
-
-
Už si uvědomte, že Games není seriózní žurnalistika. Je to prachsprostý bulvár a jejich články maj kvalitu článků o Ivetce Bartošové. Na stránce je víc reklam než na TN a nebo na Blesku, na novinkách - tzn pramálo je zajímá obsah, ale počet clicknutí --> biznis.
A přesně tam míří každým článkem, normální hráč AC4 ani nedohrál, a když ano, tak ze zvědavosti nebo "nutnosti". Dohrál to akorát tak mainstream hráč, který bude hltat každou přehypovanou blbost, kterou po týdnu vyhodí a smaže. -
-
Nevím co bych si uvědomoval pod vlivem člověka, co ani neví, jak se píše slovo byznys a má dost pochybné argumenty. Normální hráč = mainstream hráč, pokud se nepletu (protože pro mě normální v tomhle kontextu znamená obvyklý, typický). Pokud pojmem normální hráč myslíš "inteligentní hráč," tak také musíš vědět, že každý hráč je ovlivněn určitým vkusem. Znám docela dost chytrých lidí kteří hrajou AC a baví je...proč ne? Reklam si na games.cz nevšímám a protože mi nelezou před nos, nemám s nimi problém. Jsem tady kvůli hrám a reklamy mě od čtení článků opravdu neruší, pokud tebe ano, možná máš nějakou poruchu soustředění nebo něco podobného. I novináři na games.cz se musí něčím živit a tak reklamy nalevo, napravo, nad a pod článkem jsou celkem nutné. Stejně tak jako jsou nutné všude jinde. Některým lidem vydělávají na živobytí.
-
Nabízí se otázka...pokud Games tak sžíravě nenávidíš, proč sem vůbec chodíš? Zajisté, pokud je to tak zlé jak tvrdíš, každý určitě prohlédne i bez tvé osvěty...
-
-
Assassins Creed 4 ? To jako vážně ? ... Ano dohrál jsem to a byla super hra a nenudil jsem se. Na poslední 3 mise jsem musel použít trainer jelikož jsem měl naprosto nejhorší lod v celém Karibiku a musel jsem zničit 2 válečné lodě *15* . Hra je to dobrá, ale nezaslouží si podle mě titul nejlepší akční hra 2013. Není to prostě gamesa ke které bych se za nějakou dobu vrátil. Grafika pěkná, příběh taky ušel ( klasika - nikdo nepřežije ), námořní bitvy se mi také líbily, ale s tou obtížností je to na palici... Když si nevylepšujete loď tak to prostě nejde dát. Teď momentálně hraji GTA V ( ano se zpožděním *15* ) a zatím je to podle mě nejlepší GTA co kdy vyšlo. Sice je to samé Fu*k, homie, nigga, mutherfucker, ale je to sranda to poslouchat. Mise jsou dobře propracované, každá postava má něco... Mám odehráno 6 hodin a musím uznat že právě tato hra už může být zaručený kandidát na titul roku. Bioshock Infinite je taky podle mě dobrá hra. Bavil jsem se u ní celou dobu než jsem ji dohrál , ale někdy byly i nervy u toho. Je to krásně udělaná hra, ale mě moc nepadl ten příběh. No a pak tu máme The Last of Us že ano... Podle mě hra s nejlepším příběhem za posledních 10-15 let. Hratelnost výborná, atmosféra perfektní, grafika úžasná, pěkný dabing. Je to těžké se rozhodnou mezi The Last of Us a GTA V. To je potom těžké, když všchny hry mají Metascore 96 ( přibližně ). Co je ale jasné je to že to jsou všechno bomba hry, ale já dám ten prst The Last of Us, protože je to hra, která mi nejvíce sedla. Mám rád tento žánr. Určitě si za nedlouho zahraji znova na obtížnost přeživší *3* . Už se nemohu dočkat na LEFT BEHIND...
-
-
Aha ono je to napalici protože to nejde dohrát bez vylepšování lodě....
Vždyt je to pirátká hra takže je to hlavně celé o lodích! To je jako nadávat že ti nejde dohrát COD bez používání střelných zbraní *1* -
-
Ne. Je to jako nadávat, že ti nejde dohrát COD bez vylepšování střelných zbraní. Proto máš ta mínuska.
-
-
-
Heh.. taky se přidám k jebavosti tohodle hlasování. Akční hry :D no lol... + nebylo by od věci filtrovat platformy... prostě normal
-
Obejít IP není prakticky žádný problém. Ale pokud si redakce myslí, že mám mít trest, budu ho akceptovat. Ale to, že jste mě nasrrali, na tom nic nezmění. Letos na to prostě kašlete a jde to vidět. Buďto to dělejte pořádně nebo raději na to kašlete a zlepšete ostatní věci viz bleskovky, co stále píše slepý papoušek. Přeji aspoň lepší výběr v tom zbytku kategorií a aspoň si dejte trochu záležet.
-
-
nezajímá mě, jak (jestli) sprostě a urážlivě reaguješ a jak tě banujou, na soap opery v diskuzích moc nejsem a myslím, že vyjádřit názor jde i slušně. ale co jsem od tebe četl, tak s tím víceméně souhlasím. hlavně s tímto. pokud tyto diskuze redakce projíždí, tak doufám, že si z toho něco vezme, protože letošek se jim brutálně nepovedl (zatím). a třeba myslím, že minulý rok to bylo mnohem lepší, a proto jsem se na to letos docela těšil. škoda..
-
Dokud budou lidi kupovat Level, nic se nezmění..
-
To, že je to nebaví mě přijde jako jediný možný vysvětlení proč to takle vše odfláknuli... Za rok budou kategorie Nejlepší 2D a 3D hra (přičemž v 3D kategorii bude pár 2D her protože... protože bagr) a pak rovnou hra roku kterou vyhraje uplně jiná hra která ani předtím nebyla nominována, protože prostě článek o hře roku psal někdo jinej...
-
-
A to by mě třeba přišla tvorba takovýhodle obsahu (a to nijak náročnýho: jednoduchej bodovací a nominační systém a těch 5 tis. znaků nebo kolik... - oproti nějakýmu tématickýmu článku skoro žádná práce) přišla jako příjemný vytržení z dělání novinek nebo psaní mnohem delších článku o jedný hře (dojmy, recenze). Ale asi to je jen tím, že s podobnou prací nemám zkušenosti *4*
-
To je tak, keď sú čitatelia starší ako redaktori...
-
-
-
Je tam toho. Tak si sem hodte vlastný rebríček.
-
joke :D a mohli tam dat aspon shadow warriora kdyz se klade takovy duraz na to slovo "akce"... jinak ta kategorie je moc siroka, mohly by byt samostatne treba FPS a 3rd person nebo PC a konzole
-
keby tam nebol last of us , tak ani jedna hra ... last of us je ale klenot ktory sa len tak nevidi a take hry si treba vazit viac nez nejaky bioshock ktory ma skor viac minusov jak plusov
-
-
Věc názoru :)
-
-
muj osobni rebricek akcni hra 2014:
1. witcher 3
2. dark souls
3. diablo
4. world of warcraft pandaria
5. mas efect 2
6. takova hra ze stredoveku co ma porad slevy na steamu nemuzu si vzpomenout *3* -
-
A co Solitaire?
-
Spíš Chivalry :D
-
minecraft?
-
Mount & Blade: Warband?
-