Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Assasins Creed IV nejlepší? *Facepalm.
  • Odulin
    Ale jo, proč ne. DMC jsem hrál jen chvilinku, ale zbytek dohrál a jsou to super hry, kde každá má velmi něco do sebe. Shrnul bych to jako velmi slušný rok a víc neřešil. ;)
    • Lawliet
      Škoda! Část f*ck you Dante! Je nejlepší. *1*
  • Holt každý máme svoj rebríček...niekto s vašim súhlasiť bude..niekto nie....ja im svoj vnucovať nebudem. Hlavne, že sa človek dobre bavil a žiadne umiestnenie na tom nič nezmení.
  • nekromant33
    Vypadá to, že jedete v nominacích a výhrách podle stejnýho mustru jako akademie u Oscarů.
  • Miserius
    Vysvětlete mí prosím někdo z redakce jednu věc... V článku píšete že Vítězem se stává podle redakce nejlepší akční hra na světě: Gone Home.... A Bohoněk pak píše na twitteru že to je fail protoze to vybíral Smutný takže to nebude GTA... Takže je to tady nějaká zpovědnička pana Smutného nebo je to názor celé redakce?
    • Keyz
      Ve FC tuším říkali, že to je podle daného autora.
      • Miserius
        Tak proč to maj dole napsaný že to je za celou redakci? Pokud to je za jednoho člověka tak to tady jaksi nemá být, ale má si to psát na svuj blog, ne?

V
        V
        V Já tě nemínuskuju! *2*
        • Mart9
          Jeden za všechny, všichni za jednoho (redakce)
    • Malleth
      Za tohle by Veskoslav dostal banán a ani by se nestačil nadechnout *15*
      • Miserius
        No, možná jsem mohl ubrat ale dotaz je to regulérní... Recenze jsou názor jednoho člověka, ale výber her roku za celou redakci (?!?! už jen to) ne
      • Mart9
        to je dobře
  • Za mě je to jednoznačně Bioshock Infinite. Kotel wow momentů, perfektní souboje spolu se skvělým scénářem dělají úžasný filmový zážitek. Kdybych si ale mohl zahrát GTA, pravděpodobně bych měl vítěze dva *4*
  • Khanemis
    Osobně jsem čekal, že tuto kategorii vyhraje GTA V, podle toho jaký byl kolem něj poprask, ale je pavda, že to se možná nechává na hru roku, a ACIV bylo také velmi oblíbené. Nic proti tomuto výběru nemám, je to celkem solidní hra a asi opravdu nejlepší z celé Assassinské série (alespoň pro mě).

Jen mě trochu dostal ten popis u nového DmC. Z věty o emo stylu nejsem s to pochopit, jestli tím autor myslí, že byl emo původní Dante nebo ten nový (což by dávalo větší smysl, jelikož tomu to všichni vyčítají). Za mě osobně je tedy nový Dante dost nudný (přesněji příliš se křečovitě snaží být cool) oproti původnímu, který měl opravdu unikátní osobnost a krásně bizarní smysl pro humor. Co ale nechápu je to, že původní démoni byli "fantastika pro dospívající a seniory", to opravdu nechápu, jak k tomu autor došel. V původních Devil May Cry byla hodně zajímavá stvoření, která celkem vybočovala z obvyklého fantasy. Především čtyřka mi přišla neuvěřitelně nápaditá. I když neříkám, že by nové DmC mělo špatné démony, to ne.

Ale jinak celkem pěkný výběr v této kategorii:)
  • Pro me je nejlepsi akcni hrou minuleho roku GRID 2, protoze kdyz do vas souper pri zavodu narazi, tak jde preci o akci, ne? Proto to u me vyhrava zrovna tato akcni hra. *7*
  • Zvažte jestli má smysl dělat něco jako Best of články. Když příští rok nebudou, nemyslím si že to bude na škodu. Ale samozřejmě chápu, že je to o Vašem rozhodnutí.
  • AC4: Hodnocení redakce - 9 z 10. Hodnocení čtenářů - 9.4
    Last of us: Hodnocení redakce - 10 z 10. Hodnocení čtenářů - 9.6

Když už teda cpete tyhle hry do stejný kategorie (budiž, taky bych nevěděl kam zařadit AC4), tak už buďte alespoň konzistentní ve svých názorech.
    • ...ja bych blekflek zaradil do velky bily porcelanovy misy hned pod hajzlpapir *12*
    • Thorar
      Hodnocení recenzenta, ne redakce. Stejně jako best of je hodnocení jednoho člověka.
      • V tom případě, proč se tomu říká "Hodnocení redakce" a ne "Hodnocení Pepíka", "Hodnocení Marušky", "Hodnocení Františka",... ?
        • sleepless
          Protože redakce výběr her s daným autorem konzultovala a stojí za tím.
          • a hrali ste všetci v redakcii Last od Us dokonca? alebo AC IV?
        • Miserius
          Na to jsem se už 2x ptal a nic, asi je to moc složitá otázka...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit