Přejít na výpis diskuzí
Bez brzkého odhalení by Kingdom Come třeba nebyla, říká Viktor Bocan z Warhorse
5.7.2017 | Ladislav Loukota
146 příspěvků
-
Steam přestal ukazovat kolik hráčů hraje určitou hru? *blití*
-
-
Občas to blbne, ale jinak je na to plugin a nebo si můžeš otevřít steam db a nebo je na to plugin určitě.
-
-
Jsem se s tím potkal poprvé a už jsem se lekl, že to fakt vymazali a zrušili zase jednu z mála dobrých věcí na steamu. Když se přihlásím na steam přes aplikaci, tak to nevidím a na store.steampowered... to vidím, tak jsme to myslel. Plugin nevím kde najdu?
-
-
Tak se to jen nezobrazuje když jsem přihlášen na svým účtu... ale když dám stránky steamu, tak tam ty čísla normálně jsou... zajímavý.
-
-
až někdo udělá GoT nebo LOTR mod tak to bude dobré, to samé pro MaB
-
-
Pleteš si to se Skyrimem, kde museli udělat mod i na inventář, aby se dal používat. Když nedokážete překousnout, že tam nebude magie, tak se se hrou rozlučte.
-
-
sranda ze spominas elder scrolls inventar pretoze mam pocit ze oni ten svoj tak trocha skopirovali z Oblivionu :D
-
-
-
Aky PC odporucate na 60fps @ high? Mam i7 3770, 16GB, GTX960 a ide mi to 30fps na low.
-
-
Inak znizil som na 720p a furt mam 30-32fps.Tej kombinacie first person kamery ktora je locknuta na hlavu a nizkeho fps som sa bal a sposobuje mi to bolehlav uz po par minutach. Snad niekto spravi mod s 3rd person kamerou.
-