Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gonzi
    Tak problém není v tom, že jeden hráč s tím po nějaké době skončí, ale že další nezačne. Jinak by počet hráčů sám o sobě neklesal, jen by se obmněňovaly jejich řady.

Jinak myslím, že noví se nehrnou až tak moc, protože všechno stárne - to že si WOW stojí po tolika letech na výsluní je obdivuhodné, ale jeho náskok oproti ostatním musí zákonitě klesat.
  • Proc? Na GW2 se tesim, ale rozhodne si nebudu rikat "Parada, hraju hru, ktera prekonala WoW". WoW me nebavi, tak ho nehraju, nikoho z rodiny mi neznasilnilo, takze s nim nemam zadny problem
  • Světlo ale může příjmout každá bytost snad kromě nemrtvého takže se ňák nevylučuje že tauren může být paladin, abych se stal paladinem nemusím být člověk nebo trpaslík.Byl o tom quest.Stejně tak by se třeba gnom mohl stát shamanem kdyby chtěl, ale protože žádneho gnoma ňáka trapna příroda a elementy nezajímaj tak prostě neexistujou.
  • Uz aby tu byl Guild Wars 2 to si pak blizzardi sednou naprdel :)
  • Cajk
    trochu humoru ne..
  • to je jako proc nemuze byt gnom shaman...
  • taureni maju velku spojitost na prirodu, elemental spirits. tak ako night elfovia.
    a paladin bola classa pre ludi, zalezitost Holy Light a blessing a kto vie co este.
    proste taureni do toho nefusovali veky vekov a bolo im to cudzie Holy zalezitost.
  • Souhlas, wow jsem přestal hrát né kvůli tomu že by hra byla horší ale prostě proto že mě po 4 letech prostě začala nudit, objevily se jiné zajmi...Připadá mi jako by tohle někteří nedokázali příjmout a tak si hledaj důvody.
  • Právě že se v lore docela orientuju a nikde není psáno že by z Taurena nemohl být paladin.
  • Neustálý růst je nesmysl , ve WOW i jinde .
  • Jo. Taureni a šaman bylo okey. To co z toho pak udělali, to byl amatérsky nechutnej eintopf. Člověk se to snažil překousnout ..ale když to u toho nemělo skončit ... tak musel skončit :-)
  • Taky nelituju, že mě WoW přestalo bavit. Ale nemyslím si, že za to mohou zejména vnější vlivy.
  • Tohle se zde neřeší a pro problém je nepodstatný. Balance hry není zas tak špatný - problém. Problém je znásilnění vlastního světa.

Jde právě o orientaci na masy jednoduchých platících klikačů, pro které to není problém, protože tam nechodí hrát roli, příběh a užívat si světa, chodí tam klikat "barevný potvory" ze kterých padají barevný věci s číslama. Zajímá je, kdo má virtuální boty s lepší barvou a většími čísli. Orc je pro ně čerchnoch v zeleném, kterej nemá rád lidi.

A tohle je WoW (s komunitou), který mnoho původních hráčů nemá rádo. Ale beru to s rezervou - to se prostě u her stává. Byl čas odejít a poslat WoW k ledu. Je otázkou času, než se přidají ostatní a ta dnešní hlavní masa, WoW opustí při první příležitosti, protože WoW pro ně moc neznamená.
  • Neslyšels nikdy procentech nebo pravděpodobnosti? Nemusíme jít do žádné velké (aby si to zasloužilo takový název) "matematky". Stojí to za postřeh? Samozřejmě 99,9 vyjadřuje autorov subjektivni pocit a je ekvivalentem k výrazu: "skoro určitě". S analytickým přesným odhadem nebo výpočty to nemá nic co dělat. Čemu se divíš?
  • O příběhu moc nevím, ale tauren má stun jako abilitu + zvýšenou staminu tuším (víc života) a paladin ma 2 stuny, dohromady 3 a to už je celkem nevyrovnaný v pvp hlavně.
  • za hru 2x neplatis
  • Problem WoW je ze uz nema kam expandovat dobil kazdy trh
    Ked sa mame bavit o "WoW killeroch" tak to su bez debaty kravataci z Activision-Blizzard *3*
  • Erien
    To že vás po x letech nebaví wowko není kvůli Blizzardu. Ale protože za těch 6 let jste se změnili vy hráči. Mění se vám priority místo školy, chodíte do práce už není tolik času, nebo jste si našli přítelkyni a věnujete čas jí. Lidi se mění a nikoho nemůže bavit jedna hra do konce života. Wowko by vás přestalo bavit i kdyby žádný datadisk nikdy nebyl a zůstalo by to podle vás "staré dobré wow". Žádná hra vás nebude bavit věčně, tak je zbytečné aby hráč po x letech přemýšlel, proč ho najednou wow nebaví, když to hraje přece jen 6 roků.
  • To mi davate - uz z principu vy super matematikari?
  • Protoze je to naprosta debilita. Pokud by jsi znal jejich rasu a sledoval pribeh, tak bys to vedel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit