Přejít na výpis diskuzí
Blizzard nevidí pokles počtu hráčů WoW tak černě
10.9.2011 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
wowko jsem sice hral ale proč tady musí byt kazdou chvili nejaky nepodstatny clanek? proc tady nejsou podobne nepodstatne zpravy z jinych onlinovek
-
Imho samotný Gnomy vnímám jako nastavenou kaši a nerad jsem je potkával :-)
-
Dobře, Blizzard neudělá nějaký krok jen tak. Ale nepřijde ti odůvodnění vzniku nové klasy "Gnome Priest" odůvodnění hledáním léku na Lepru jako trochu kostrbaté vykonstruované? Chtěli jim ho prostě dát - nějakej alespoň pitomej důvod se najde.
To je asi jako kdyby si filmový producent LOTR zjistil, že významnou část jeho publika tvoří homosexuálové, tak udělá z Frodo Pytlíka v dalším díle Gaye. Taky si nemyslím, že by pro to nevytvořil důvody, příčiny a nepřišel s nějakou obhajobou, proč by to tak mělo být. Ale ... nevím jak to říct, ale snad si trochu rozumíme :-) -
No co jsem slyšel, tak Titan by měl definovat novou značku, takže očekával bych spíše zcela nový svět, který bude asi zakládat na úspěšných a ověřených mechanismech a archetypech předchozích her.
-
Vím co máš na mysli ... ale kromě toho taky vydavatele, jestli se nepletu: Activision-Blizzard :-)
-
Gnome priest- Vznikli protože gnomové hledají lek na tu jejich lepru, takže hledaj pomoc kde to de.
NE mage- Prostě se museli znovu připojit a elfove je přijaly.
Dwarf shaman- Tím že se k alianci přidal Wildhammer trpaslici kteří jsou spjati z přírodu máj najednou trpaslíci shamany.
Tím chci říct že tu vykřikuješ jak to nedáva smysl ale dáva. -
Jasně, chápu... Jak psal "Frame" asi to bylo ze začátku jiné. Mám vždy pocit že tyto hry s takovým rozsáhlým světem si vyloženě říkají o víc, mají v sobě potencionál který zmínil "Frame"... škoda škoda. No ale co, tak to prostě je.
-
Trochu mimo, ale teď mě to prostě napadlo, Wolf ET na CryENGINE®3 se zničitelným prostředím, sakra až mi začly stýkat sliny.
PS: Night Elfka v CryENGINE®3, hmmm :-) -
Jenže do jisté doby bylo PvP stejně adrenalinové jako např ve Wolfu ET, prostě byla to čistá radost ze hry... Prostě půldení bitvy v Alterac Valley, to byl nářez...
-
cafra, tak to tak vypadá, že se asi vrátim k nihám a koupim si nějakej ten ebook...
-
Dovolím si hádat, že by to "of" ? :-)
-
Už teď je jasná jenom jedna věc o Titanu. Je to "next gen casual MMORPG". Bylo to napsáno v nějakém to vyjádření Blizzu co kdy jak vyjde...
-
Jinak nemůžu si odpusit, ale jestlipak víte, co mají COD a WOW apolečné? Zaludná otaázka, že? *1*
-
Přesně jak to cítíš ty tak to cítím já:)
-
Tak ti nevím... jak jsi napsal: "masy jednoduchých platících klikačů, nechodí hrát roli, příběh a užívat si světa, chodí tam klikat "barevný potvory" ze kterých padají barevný věci s číslama." přesně tak tyto hry vnímám... mě prostě WoW a všechny hry tomu podobné takto připadají a s kým jsem mluvil kdo to hrál a viděl to i na živo hrát, to mě jen utvrdilo v tomto pohledu na tyto hry.
-
JJ, bohužel se obávám, že Blizzard ví co dělá, a očividně mu tahle cesta vynáší, takže v tom bude pokračovat. A malejch fakanů je hrozně moc, ty to dnes hrajou převážně, nemyšleno ve zlym, ale prostě tak to je. "Táto kup mu toho Warcrafta, ať ten nezbedník dá konečně pokoj..." a tomu prckovi je jedno jakých změn WoW doznal, prostě bude hrát ty skvělé omalovánky co jsou tak cool a kdo to nehraje je lůzr... :-)
K tomu Titanovi, jsem absolutně skeptickej... A ať se mi utrhne tkanička pokud to nebude z prostředí Starcraftu... -
Naprostý souhlas, kroutil jsem hlavou nad tím kolik lidí je ochotno platit 2x (spíš víckrát) za hru už když jsem o tomto slyšel poprvé. *11* Nějaké kvality tento typ her mají ale... nic co by zaujalo mě. Každopádně je to problém v tom, že je to pro herní firmy jasný signál že ždímačka na peníze je dobrý směr a že lidi na to přistoupí. *9*
-
No o tom jsem v podstatě psal, ačkoli jsem se zmínil o Titan s jistou nadějí. Během psaní jsem si ovšem uvědomil, že nastavený směr nejspíše postihne i nové výtvory Blizzardu.
Jinak se pod to mohu v podstatě podepsat. WoW jsou, bohužel, více prachy, než bychom si přáli. Je jasný, že kvůli penězům to vůbec vzniklo, ale jakmile se herní mechanysmi upravují ne pro gameplay, ale proto, aby z aplikace místo hry byl účinější automat na peníze, pak je to špatně. Tento směr jsem porovnal s World of Tanks, což by mohla být vynikající hra ...za normálních okolností a co ji nejvíce shazuje, je metodika "automatu na peníze", na které celá gameplay staví (a bohužel až tak, že je to do očí bijící).
Už nejde o to udělat skvělou hru, ZÁBAVU a za tu si nechat pozásluze zaplatit. Už jde jen o permamentní snahu získat prachy. Nic víc. ... Snad na to trh začne brzy reagovat dostatečně negativně, aby se trend obrátil k lepšímu. -
850 milionu mesicne ?
provoz servrů, že stojí par tisíc ?
pár tisíc hráčů ?
Ty musis težce propadat z matiky. -
Vsak je to jedno, vydelavaji kolem 850 milionu mesicne a provoz serveru stoji par set tisic, beztak tech par tisic hracu ani nepociti.