Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Modern Warfare 3 - recenze
11.11.2011 | Aleš Smutný
651 příspěvků
-
pises tady stejny nesmysly jako jsou v recenzi tak proc kopirujes znova? :D a podle toho co pises ti asi tech 15 let je, kdyz srovnavas vekovou hranici spolu s hrami.....zajimavej zpusob.
-
Pokud jde o recenzi, tak jí není co vytknout.... Jen hodnocení bych ubral o jeden až dva body. Nebudu to srovnávat s BF3 jak je dnes moderní, ale se staršími díly. MW3 je téměř identický jako MW2 a v multiplayeru stejně zalagovaný jako BO na začátku. Zběsilý systém kdy prostě všechno bouchá lítá řve bez jakéhokoliv smyslu mě prostě nesedí a chvílema mám dojem že BO bylo lepší.... Nemůžu si pomoct... BO mě prostě z nových COD (od 6 vejš) bavilo nejvíce. 1, 2 a tak trochu 4 zůstávají nepřekonány... a asi nikdy nebudou..... RIP COD
-
pises stejny picovin* jako asi 1000 lidi predtebou a za tebou takze nevim proc se obtezujes ze sebe delat dmnta.....
-
a rozumni lidi jeste nevymizeli aspon ze tak! ''PS: Kvalita hry neni o tom kolik se ji proda'' no neni to jenom o to, ale je to jeden z hlavnich faktoru takze to stim ma hodne co spolecneho...dalsim dulezitym faktorem je pocet turnaju,CW a hracska zakladna...
-
Překvapivě hacklej server, že ?
Co si o tom něco nejdřív přečíst než psát kraviny... -
tjn tak BF3 ala worms 3D neni o nic lepsi.....kazdymu se libi neco jinyho....
-
tak to je tady nekdo asi slepej, nebo to spis nechce videt...rofl
-
tjn, ale jak koukam na vsechny novinky o MW3 tak vsude ctu to stejny od fanboys BF3 neustale hani MW3 a vyhlasuji jak je BF3 dokonali coz je hodne k smichu...kdyz je tak dokonali tak co delaji na diskusnim foru? xD
-
verim ze ne :D a ty sis vsimnul, ze ja mluvim o multiplayeru? si pripadam jak v napomocne skole...
-
j a v cem?
-
jedinej kdo reaguje nesouvisle ses ty, tak radsi zavri rypak chlapecku. Zacinam mit pocit, ze se tady bavim s malim ditetem ktery si leci komplexy...
-
Někteří bohužel jo, kdyby to lidé nekupovali tak by nemohli tuhle parodii stále dokola vydávat. Osobně si myslím že to to studio zvládne spachtit za pár (slovy dva) týdnů, prskne na obal další pořadové číslo, přetvoří pár pixelů, šoupnou tam pár skriptů a serie vaří dál další prachy. Na hráče se nehledí, jen na počet prodaných kopií. Ale to už je skoro všude, na spotřebitele se nehledí už skoro nikde, je jen nějaká ta občasná vyjímka.
-
Myslím, že recenze plně odpovídá "kvalitě" výsledného produktu. Já osobně bych ještě jeden bod na stupnici hodnocení ubral, protože MP mě u CoD nezajímá od doby nástupu IWnet a přeměny online hry na čistou run'n'gun zběsilost, která se takřka nedá hrát (casual players prominou). Ale to je čistě jen můj problém, že mi není 15 a nepřijde mi takový styl hry "cool". Autor recenze správně upozorňuje téměř na všechny do očí bijící chyby a nedostatky, které jsem při hraní SP objevil i já. Ano, neustále se opakující skiny nepřátel nebo mrtvých civilistů (v Londýně u policejního zátarasu stáli vedle sebe hned 3 stejní borci - asi trojčata), až okaté spouštění a vypínání skriptů, dýchavičný, přestárlý engine, který snad, pokud se nepletu, v původní verzi poháněl už Quake 3, statické objekty v lokacích, které by dle vší logiky statické být neměly (dnes je už trochu archaické zaseknout se o postavenou ceduli "pozor, kluzká podlaha", kterou se mi ani po několika pokusech odpálit ji granátem, nepodařilo povalit) a navrch ta recyklace! Autor ji zmiňuje, ale nezabíhá do dostatečných podrobností. Já bych mohl odpřísáhnout, že na několika místech v kampani jsem narazil například na celé přeskinované budovy, které byly použity už v MW, o MW2 ani nemluvě. U některých se autoři ani s nějaký brutálním přeskinováním nepárali a plácli je do lokace témeř takové, jaké byly použity už dříve. To všechno + velmi krátká hrací doba kampaně a spusta dalších drobnějších nedostatků skutečně neumožňuje hru hodnotit lépe. Osobně nechápu, jak se může na jiných webech hodnocení pohybovat okolo 90%.
-
lol usa vs rusi a bojište new york to uz se skutečne neda vymyslet neco originalnejsiho nebo tohle fakt lide chteji? *8* *11*
-
všiml jsi si, že se bavím o singleplayeru? experte... Věř, že v MP bych si škrtnul... A nejde mi o grafiku, hra se mi vizuálně líbí...
-
souhlasim, protože MW3 je z "miniserie MW" dle mého názoru nejdelší. Pokud hru hraješ alespoň na obtížnost HARDENED, tak se pod pět hodin nedostaneš ani u jednoho dílu :) jenže jak tak tuším, tak většina lidí jen "whinuje" na krátkou herní dobu singleplayer kampaně,což při zvýšené obtížnosti určitě zvyšuje i delší herní zážitek. Ještě co se týká BF3, tak ten měl minimálně o dvě hodinky kratší single a na to nikdo nenadává, vždyt je to taky jedno, jde o multi převážně a když je single dobře naservírovaný a baví tak už můžeme hodit za hlavu jestli to hrajeme 5 nebo 6 hodin, když je to zábava dáme si to přeci ještě jednou :P :)
-
hehe, tenhle joke jsem projel za 4 hodinky...ale zase to byla poměrně sranda, i když dvojka byla lepší..;)
-
Hraci bez nazoru a vadi jim ze hra je recyklovana, neni to nahodou ten nazor? Nemaji nahodou tyhle "pomluvy" ktery jsou vlastne fakta nejaky racionalni duvod? Pokud hra nekoho bavi, vymlouvat mu to nebudu, ale muze byt 100x fanboy ale to ze je to cod 4 poctvrte nezmeni. Spis mi bez nazoru prijde ten kdo vyzdvihuje jednu hru a hatuje druhou (mw vs bf) pritom obe maji svoje klady a obe maji svoje nedostatky.
-
Bohužel, ve svetě vládne jistá protinálada vuči téhle serii, která se objevila někdy v období kdy se začala stávat skutečně známou. Býva to tak u většiny celebrit, hry zřejmně nejsou vyjimkou, a tak stejně jako pubertáci pomlouvají na facebooku rytmuse, hráči bez jakéhokoliv vlastního obejktivního nazoru pomlouvají na forech Call of duty. Souhlasím, hra je v mnohých mistech recyklovaná (ne že by to jiné hry nedělali, jen nejsou tak ostře kritizované), hratelnost stále stejná, grafika leč realistická také již několik let stejná, vlastně celá hra je stejná. A proto se k téhle serii vždy rád vracím, hraji jí již od prvního dílu a vždy mně krásně hřeje u srdce kdiž se mužu stát na par chvil válečním hrdinou. Jednu výtku hře ale nemužu prominout. Tímhle dílem snad serie Modern Warfare zkončila a je tedy nejlepší přiležitost začit od znova se zcela novím námětem a snad i engínem. Jinak se stane (jak sám autor článku naznačil) ze serie taková ordinace v ružové zahradě. Já bych se nebránil návratu zpět do období 2.sv války, po vzoru MW bombardovat stalingrad, nebo v britských spitfirech bránit londýn. *14*
-
takze mna zaujal hlavne MP a recenzia je v tomto smere zamerana dost proti CoD. take iste chyby ma aj Battlefield 3 a skoro kazda MP fps hra.
1. technicke chyby (BF3 prestal pracovat, server padol, alebo prihlasim sa na server a joine ma do kampane atd at
2. matchmaking (BF3 ho tiez neobsahuje) ked ako ja 40, stretavam hracov do lvl10
3. respawn a smrt. to iste je aj v BF3, spawnem ze idem branit a do 1s som mrtvy bo nepriatel kempi 1m za mnou :)
4. cheaty (staci si pozriet battlelog, hrac 16m bodov a odhrane 1h, alebo 3K kilov za 5 minut atd :D)
5. bugy atd
skor ako zacnete minuskovat, som chcel povedat ze v recenzii o MP su spomenute take odseky, s ktorymi ma problem skoro kazda hra pri uvedeni (samozrejme aj BF3) a celkovo mi prijde recenzia dost neobjektivna (hlavne mp cast, single je kapitola sama o sebe, lebo dneska je kazda fps naskriptovana)
EDIT: u mna osobne je 7/10 dost vysoke cislo, nato ako to odflakli :(