Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger - videorecenze PC verze
29.5.2013 | Lukáš Grygar
300 příspěvků
-
hezka recenze ale priste uz ne prosim
-
Perfektni kluci! Pobavilo. A ted cele album. :)
-
Smekam, mazec :) Ted to cekam od kazdy tvoji videorecenze ale .. je ti to doufam jasny :)
-
Kdyz neco recenzuju tak o tom neco celkem i reknu, aspon podle me... sice to uvedl ve zpevu a no slysle jsem to.. ale prakticky o ty hre nic nerekl :) ...
-
ta recenze je klenot!!! *15*
-
yyyyop dooobraa praace :-)
-
Skvela prace recenzanta, smekam Sombrero.
-
podle mě už dospělý je
-
Nejdriv sem čekal kdy už konečne dospíva a začne recence *15*
-
Mám to dohrané a myslím, že recenze hru popsala velmi přesně. Respekt autorovi.
-
Hru sa zatial skusit nechystam ale recenziu si pozriem este raz *5* PARADICKA!
-
http://www.youtube.com/watch?v=DxdhMIwxP7c
-
Tak hru jsem si nakonec koupil. Mam za sebou sice zatim jen prvni misi ale je to super! Za ty prachy co to stoji se nema cenu vubec rozmyslet. Doporucuju vsem.
-
skoda, ze tu neni "libi se mi" jako na YT. po tomhle zazitku se mi nechce vymyslet sahodlouhy romany. ale proste super :).
btw: na steamu je demo :). -
Super hra, ale tato recenze předbíhá hru samotnou hned o několik koňských délek :D
-
Si to tvoje album snad i koupim :D
-
Sice mi to nic nedalo, ale zasmál jsem se, to musím uznat a smeknout :D Asi jako kriminálka LEVEL... *1*
-
Tak to je naprosto úžasný!! :D
-
každý má na takéto pojatie videorecenzie iný názor ale jedno musí priznať každý: je to originálne a nikto takéto niečo nečakal... sklaniam sa pred pánom Grygarom, nemyslel som si, že ma niečo pobaví tak ako to dokázala videorecenzia na Medal of Honor Warfighter ale Lukáš sa opäť prekonal a myslím, že týmto nastavil laťku nad všetkými recenzentmi/videorecenzentmi veľmi vysoko... úžasný nápad, úžasná hra, úžasný recenzent... čo viac si priať? :D
-
Super recenze!!! :) Nevim jestli by ses neměl zamyslet nad změnou povolání :D