Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger - videorecenze PC verze
29.5.2013 | Lukáš Grygar
300 příspěvků
-
hezky Luky,jen tak dal,mimichodem UNAVENÁ,se ti proste povedla.muzes mi poslat odkaz na tve songy?dik
-
Recenze super, v 720p ale ta hra vypadá hrozně, když si vzpomenu jak krásně to vypadalo, když jsem hrál. Jinak ten záběr jak střílí každýho, jen ne toho blbce u gatling gunu mě děsně frustroval.
-
Srandovni receze, nicmene pri sledovani zaberu z hry jsem to podivne country zpivani ani poradne nevnimal *4*
-
Hra nevypadá nic moc, ale recenze je výborná! Doufám, že formu převezmou i Fight Cluby.
*3* -
Každý má jiný vkus. Ale pravdou je, že combat tu repetitivní je, vždyť ta hra o ničem jiném není, než že střílíš jiné pistolníky a celou dobu je střílíš pořád stejně v podobných lokacích, to samé platí i o duelech. Ale za ty prachy jsem si to koupil, je to vcelku slušná oddechovka.
-
Děkuji za vtipně podanou recenzi ^_^
-
ale janchor nasral si mě ta hra si zasloužila aspon 9/10
-
Na cem to hrajes? Ja na ps3 a nemam sebemensi technicky problem. Naopak se u toho velmi bavij, je to snad nejlepsi cistokrevna arkadova strilecka od zaslych casu dooma. Vyborna hratelnost a vyborny pocit ze strelby.
-
Hlavně bylo jasné i o čem hra je apod. Jen tak dál.
-
to ma tady... http://janchor.bandcamp.com/
-
Jeho nazory moc nemusim, ale zazpivany mi to prijde dost v pohode. Konec je super!
-
Ale jo promin jeto bomba , lepsi jak hra. xDD
-
Teda Lukáši, to je pecka ;) První videorecenze, u které jsem se od začátku do konce s otevřenou pusou smál a mám chuť si ji pustit znovu *1* Akorát je teda horší, že si nastavil laťku dost vysoko, tak se bojím, že příští budou oproti tomuhle o ničem... Takže je snad jasný, co chcem příště... *1*
-
jakto? tam zpiva o konkretnich vecech v ty hre... zbrane, bullet time, game over ve vode - to me sr.lo taky *16*... informacne je to nabity az necekane, klobouk dolu!!!
-
taky budes az ti bude 30 *1*
-
Chcel som si to pustiť 2x, ale zas tam skočil ten žid z Evropa2 *13*
-
For the Alliance! :D
-
Lukáš je nub!
-
Recenzia 10/10, červený sú fkt hnusáci, počkáme si na modrých!
-
Supeeer dikes;)