Přejít na výpis diskuzí
Call of Juarez: Gunslinger - videorecenze PC verze
29.5.2013 | Lukáš Grygar
300 příspěvků
-
Co říct... prostě paráda. Smekám.
-
Seš na omylu Lukáš je ten největší ze všech frajerů, videorecenze se dost podobá té která tu vyšla kdysi na Bastion a já říkám víc takových !
-
Myslim ze som si strekol trocha do gati. Poklona pan Grygar ! Naj recenzia aku som videl.
-
Je to originální a je v tom provedení přidaná hodnota a neříkám, že by to mělo být uděláno jinak, nicméně po tom zhlédnutí jdu stejně jinam a podívám se na klasickou videorecenzi s normálním výčtem pro a proti a verdiktem. Nemám nic proti tomu jak to dělá Lukáš, rád se na jeho videorecenzi podívám a líbí se mi, ale k rozhodnutí jestli je to hra pro mě nebo není potřebuju prostě vidět normálně provedenou videorecenzi.
-
No 1 *2*
-
Normálně bych to upnul na youtube nebo udělal mp3 a hodil to sem na games, určitě by si to spousta lidí hodně ráda stáhla, než tahle recenze zapadne v návalu dalších článků.
-
Eva a Vasek se zacinaji bat o zivobiti *1*
-
to je fakt, ale videorecenze na Games nikdy neměla sloužit jako samostatnej útvar (shodou okolností jsem nedávno poslouchaj starej podcast, kde to Petr uváděl), jenom jako doplněk k recenzi textový, takže ani nemusí shrnovat základní informace
-
Taky bych to nenazval přímo videorecenzí, ale počin je to parádní, to ano. Kdybych hru už nehrál nebo recenzi nečetl, asi bych některým věcem neporozuměl.
-
Překvapivé, dobré, nápadité. Sice z toho tady nehonim jako ostatní, ale originální to je.
-
Jedním slovem dokonalé!
-
Proč bys to nenazval recenzí? Protože si ve zpívanym textu nedokážeš najít informace (který tam jsou, ne že ne)? Videorecenze má sloužit jako doplněk k textový a tenhle účel to splňuje dokonale.
-
Dobrá práce :-) Tohle jsem nečekal
-
Vsechna cest mistre! Zpivana video recenze to by melo mit nejakou svoji specialni kategorii ne? Proste super! Ted si jeste budu muset koupit Call of Juarez a to bych uprime necekal ze nekdy udelam.
-
Já se o texturu nezasekl ani jednou třeba. A combat mi repetitivní nepřipadá ani při třetím hraní.
Prostě každej má jinej vkus a nic jako objektivní recenze neexistuje, protože každej člověk má pohled na svět nějak ovlivněnej. Je to stejný, jako že neexistuje absolutní pravda. Někdo miluje CoD, někdo ho nesnáší. V konci je důležitý to jakej máš ty názor ne? VÍš, že je ta hra skvělá, tak si ji užij. Mam pocit, že většina lidí se stejně podíva na Metacritic, kde má zprůměrovaný všechny recenze a user skóre. Já mám hry, který dostali třeba 50 a já je miluju (Mars: War logs) a hry, který dostali skoro 90 (Call of Duty MW 3) a podle mně si to naprosto nezasloužili. -
Nenazval bych to recenzi, ale napad a provedeni 100% spicka :D ... brecim smichy ... Janchore ses frajer
-
no vidite a i presto vsechno je to hratelnejsi nez vsechny cody, crysisy a bfieldy dohromady.
nepamatuji si kdy jsem naposledy doporucil hru tolika lidem, vlastne ano za poslednich 7-8 let jen tuto a grimrock. -
Na tohle musí mít člověk koule... klobouk dolů *4*
-
Pokud je pro tebe 7 z 10, subjektivních a obhájených 7 z 10, zazděním, tak ti asi není rady ani pomoci. Krom toho, Tomb Raider, Bioshock, Far Cry: Blood Dragon...ani jedna z těchto her není zklamáním. TR dostal taky sedm, taky mohl dostat osm, psát to někdo jiný, NO A CO. Líbí se ti Metro? Tak ti nějaký, byť imaginární, zazdění může být u rekta.
-
Asi někoho zastřelim jestli ještě jednou uvidim reklamu na Evropu 2... Chtělo by to něco jinýho..
Zajímavá recenze... Nevim co si z toho mam odnést... sem tak nějak odzbrojenej :D