Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • větší paskvil jak je tento šunt co nazvali Call of Juarez jsem fakt neviděl .ta to hra nemá ani hlavu ani patu jen tam střílíš jak blbec ani nevíš vlastně proč větší sr*čka snad ani už být nemůže .grafika jak z 19ctého století děj o h0vnu ä střílíš jak blbec ani nevíš proč to je celá hra .Tento díl jestli se to vůbec dá nazvat dílem nesahá ani po kotníky jedničce a dvojce ani trojce Cartelu a to je co říct , obyčejný paskvil na rychlo usmažený na nahrabaní peněz nic víc , to si můžete strčit d0řiti takovou hru ani zadarmo bych ji nechtěl natož ještě za ten šunt platit *16*
  • Inquisitor
    :D Je mi teprve třicet let, takže se mi to asi začne za pár let opravdu líbit. Máš pravdu, když se něco nelíbí tak je mi deset a poslouchám hip hop. Skvělá dedukce.
  • za pár let by se ti to líbilo, počkej až trochu vyrosteš, vím teď máš radši hiphop
  • Písnička pěkná, ale o hře si myslím opak *4*
  • Inquisitor
    Vím že budu mít tísícpětset mínusů, ale mě se to teda moc nelíbilo. Ale originální to je, to jo.
  • kde najdu info o album od Lukáše Grygara?
  • kuba.netusil
    jooo :D fakt povedene :D
  • já taky
  • Ja byl taky dnes rano podezrele utahanej... :D
  • shmeck
    Tak jsem to včera večer rozehrál a ráno jsem zaspal do práce *5*.
  • No to je celkem jasně že to odinstaluješ po 3ech 4ech hodinách když ta hra má tak 3, 4 hodiny délky :D
  • To já též, z hlediska shrnutí té hry ano, ale koncepčně ani ne *1*
  • Kozy
    -
  • Klanim se mistre,asi nejorirginalnejsi recenze,to je snad poprvé v zivote kdy si poustim recenzi jiz potreti,bravo Lukasu *3*
  • a co ma spocneho huleni se spickovou recenzi
  • Lukáši, co takhle vyrazit s tím na Portu? V kategorii Zpívaná recenze bys určitě vyhrál :) Je to fakt super!
  • michelangelo
    Jenze sem se to pisnickarstvi hodi jak p*del na hrnec! Jiny hry si reknou zase o jinou formu video-zrecenzovani a nepredpokladam, ze by se pro uspech tehle hudebni, zacali delat stejnym zpusobem i vsechny ostatni .)
  • Povinně otytulkovat a šup s tím na youtube *3*
  • Klaním se...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší