Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gonzi
    Monumental
  • Dobrý! *4*
  • Evropa2 z teto videorecenze musi byt stestim bez sebe. Awesome! The man legends fear. Jak zde jiz bylo receno, podobne recenze jsou duvod, proc mam tento web rad.
  • Díky moc za recenzi hru jsem hrál a kdybych uměl zpívat tak souhlas s recenzí odzpíval :D
  • Jen malá rada. Recenzi tohoto typu už nikdy nedělej, aby zůstala jako jediná. Potom by to přestalo být dobré a nebylo by to už ani vtipné. Nech si ji jako jednu speciální.
  • Ještě teď si to zpívám :D:D. Fakt masakr :D.
  • andrewz
    Nedávno jste v podcastu mluvili o debilních praktikách herních vydavatelů, kteří Googlu práskají, kde je jaké video s obsahem z jejich hry, a požadují jejich odstranění. Lepší poukázání na tuhle demenci snad nešlo vymyslet. Videorecenze tohoto švihu udělají hře násobně větší reklamu, než sebelépe nastříhaný trailer. Palec nahoru!
  • a pořád mi budete tvrdit že grygar nehulí? :D
  • Ty woe :DDDD já čekal po pár vtřinách mluvené slovo a vono ne!!! paráááádička!!!
  • mondzi
    Made my day! Paráda :)
  • Corvus
    Už teď je tato videorecenze legendou, která se bude vyprávět (zpívat?) kolem táborových ohňů. Smekám uctivě. Doufám, že jsi od Sleeplesse dostal (zaslouženě) nějakou tu příjemnou, korditem vonící, zelenou dolarovku navíc! Paráda, Janchore.
  • No zrovna při hře jsem se po dvou hodinách v jednom tunelu jako v COD + s těma bonusama za headshoty cítil jako na pouťové střelnici a ne na divokém západě. Supr příběh, hezký nápad, ale tou lineární střílečkou a zabíjením padouchů se z toho stala jedna z mnoha stříleček.
    Kdo hrál 1+2, cítil tu atmosféru na koni ve volném prostoru, tohle nejspíš nedohraje. Odinstalováno po 3ech, 4ech hodinách hry.
  • jestli bude někdy soutěž nej videorecenze tak tohle je jednička *1*
  • kterej trol tu mínusuje pozitiva??
  • Jinak to, že hra vypadá hrozně jsem myslel grafiku ve videu, při hraní je to paráda a zážitek neskutečný :)
  • Drakens
    Dokonalé naprosto dokonalé za celou historii herních magazínu (od Exkalibru počínaje) a webových recenzích konče jsem nezažil tohle to. Skládám hold nápaditosti a provedení stejně jako odvaze. Jdu si to pustit ještě jednou *14*
  • Naopak, hra je neuvěřitelně zábavná.
  • Mart9
    Normálně jsem si to musel ráno pro lepší den pustit ještě jednou *5*
  • legen.... wait fot it .....dary !!!:)
  • jj přimo :D sem si myslel že to je bordelands :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší