Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG WTF FU!
    1) pro hráče tohle zajímavá zpráva neni, pro hráče je tohle KATASTROFA!
    2) THQ se těší na spolupráci? To si asi hoši a holky neudělali pořádný průzkum trhu, poněvadž region locky her na Steamu, které zde "vydává" cenega, prodej rozhodně nepodpoří, že..
    3) Ceny půjdou nahoru, region locky ON, kvalita služeb rapidně dolů (kdo zná cenegu ví)

CDP kde jste... KDE JSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???!
  • Robotron3
    Radši ani nezmiňovat. Pak jich dostaneš ještě víc. Zkušenost. :)
  • Je Ti to jedno ale už píšeš druhý příspěvek o mínuskách na sebe. *15*
  • Jzs co resis minusy?Dyt to je fuk ne :-))))Abolutne nechapu koho tohle muze vytocit :-)))A miiinusujte jak chcete :-)))
  • "Spuáč se probudil", je to sice trochu ejh, ale na to prostě nikdy nezapomenu <3 *2*
  • Já si chtěl koupit CoH2 na Steamu a to prý kvůli nim nepůjde. :/
  • Ano, ale hodně štěstí s nákupem budoucích DLC:)
  • A jek je to, kdyz si koupim steamkey treba na Skyrim pres G2Play neb mmoboost a aktivuju si ho pres svuj steam ucet, tak to mi fungovat bude nehlede na region ne?
  • To néé, zrovna sem si říkal, že to radši koupím na Steamu. No stejně ještě můžu koupit od Rusa.
  • Ja Dishonored nevidim, teda vidim, ale iba ked som neni nalogovany. Steampowered mam ako vychodziu stranku a cely nateseny som isiel hned predobjednavat, ale potom som si spomenul ze Bethesda :(
  • Uzij si pohadku o Drakorozených, co používají řev, kde vudcem valky je Ulfrik Bouřný Háv z Jítřenky, a prvni mestecko do kteryho se dostanes se jmenuje Bílý Průsmyk. :D

Nekde prosim vem mozek, nauc se par zakladnich slov z anglictiny, a ta hra bude uplne o necem jinym. (Jsem velice rad, ze jakmile jsem se naucil trochu normalni anglictiny, si zahral Warcraft III v EN, ale do dneska bohuzel nezapomenu na ty retardovany hlasky u jednotek, jako "VYRÁÁÁÁÁÁÁÁŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!", nebo "Mrazivý Smutek hladoví.")
  • Miroo_7
    ale Dishonored tam je by mě zajímalo podle jakýho klíče určují co na Steam u nás pustí a co ne...
  • Blokovic
    Děti si hrají dále s mínusy je mi to jedno a nemyslím všechny uživatele.
  • Robotron3
    Mi to přijde zvláštní, protože když tu hru lokalizují, tak si myslím, že na našem trhu je pro ně Steam s hrou v angličtině prakticky nulový konkurent. Těch lidí, co by si hru takhle koupilo je minimum oproti fyzickým prodejům s češtinou. Ale schválně se na to zeptám. Jestli to tak je, tak sou to s*ině :) Ale možná je v tom i něco jiného...
  • Wyder
    No, podle mě to Cenega vyjedná u vydavatele, ten to pak nechá pro dané regiony bloknout STEAMem. Prostě nechtěj, aby sis to mohl koupit mimo jejich distribuční kanál, když už do toho investovali. Ten Skyrim překládali atd.

Takovouhle prasárnu by si na západě asi nikdo nedovolil, ale holt nejsme západ... ;-)
  • BoB.2
    Proč zrovna Cenega nejhorší vydavatel a slibotechna u nás.
  • Robotron3
    Tak o tom sem vůbec nevěděl. Asi že hraju víc na tý konzoli :) A proč to tak je? To má Cenega nějakou smlouvu s těmi vydavateli skrz Steam? Nebo jak? To mi přijde jako zvláštní situace, proč by třeba hra v angličtině na tom Steamu koupit nešla?
  • Veskoslav
    To už koupené mám, spíše to vidím na nové tituly, co přijdou, staré zůstanou podle mě.
  • Zase z toho nedělejte závěry.Ještě tam Metro LL je v nabídce *1*
  • Ale teď mě tak napadá, že ty problémy jsou zatím jenom u her od Bethesdy/Zenimaxu, takže by se to snad mohlo Metru vyhnout.... doufám....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit