Přejít na výpis diskuzí
Cenega přebírá distribuci her od THQ v České republice
8.8.2012 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Jejdásku, Jejdásku. EA jsou největší pokrytecké svině, ani po půl roce nedokázali přejít s Bety Origin na Origin, jejich slevové akce jsou trapnější než tvoje příspěvky a jejich přístup k zákazníkům je čím dál horší. Ne nadarmo se staly nejhorší firmou v USA. To asi o něčřem svědčí? Nemyslíš? To ty neustále nedokážeš pochopit, že samo Valve vydalo prohlášení, že lock na "pobyt" není z jejich hlavy, ale na přání jněkterých studií. Dokážeš to ty pochopit nebo to tvoje kebule nedokáže si srovnat? A Origin mám na pc jenom proto, že tam mám ME 3 a Bf3, jinak by ten zmetek dávno nebyl na pc. A zlý Steam byl tak zlý, že díky němu jsem v červnu za hry, co mě vyšli na 1200Kč ušetřil "směšných" 2900 Kč.....
-
Jak jsem uvedl, vubec nechapes jak svet funguje. Firmy tu jsou pro lidi, ty prosta naivito. Firmy se o lidi zajimaji jen natolik, kolik je to pro ne vyhodne a ani o pid vic. Jakmile se zajmy lidi a firmy dostanou do stretu, coz je naprosto bezne a nevyhnutelne, tak budou sledovat sve vlastni zajmy. A pokud ne, tak je vytlaci efektivnejsi a pragmatictejsi konkurence, jako cenega comgad.
-
EA jsou v prvni rade ti, kteri zacali tvorit vlastni distribucni obchod, kdyz je steam omezoval v distribuci jejich produktu a diktoval si podminky, ktere EA nevyhovovaly. To jsi nevedel, ze?
Ackoli to nevidis, tak steam ma radu stinnych stranek a region lock je jedna z nich a nese za nej zodpovednost bez ohledu na tom, zda to po nem chce nekdo jiny nebo ne, steam to realizuje. Nebo je snad najemny vrah nevinny, protoze on vrazdu pouze realizoval, ale chtel ji nekdo jiny?
Omezeny pohled mas ty, ale pri sve omezenosti to nechapes. Ano, stezoval sis na steam, proto jsem ti doporucoval konzoli, ktere se steam netyka, kde prave neni. Ani tak jednoduchou vec nechapes.
Prudislav: steam je realizator a jako takovy se na tom podili a nese vinu, nemusel by to delat, kdyby nechtel, ale jako vsem, i valve jde o prachy vic nez o hrace. Jen to nekteri nechteji videt a steam si glorifikuji. -
Úzká skupina? Co je pro Tebe úzká skupina? Ignorace Steamu? Ale kdeže Jejdásku, ty žiješ v bludu, Firmy tu jsou pro lidi, kteří jim tvoří zisk. Ne opačně. To si konečně už uvědom.
Pro mě? No jestli se má osoba vztahuje na distribuci Střední Evropy a Východní Evropy a diskriminaci zákazníků kvůli tomu, že firma není schopná se domluvit s Valve, tak ano. -
Ty si opravdu myslíš, že je tady ta Cenega pro tebe ? Nebuď naivní...
Dokud budou mezi námi ovečky, tak tu Cenega bude. *2*
Ještě, že MĚ žádná Cenega nesužuje... *14* *14* *14*
Nezapomeňte se všichni usmívat, až budete čekat na hru kvůli Ceneze, smích léčí... *15*
Jo a dobře vám všem tak. *6* -
Nevsiml jsem si, ze ji lidi nesnaseji. Vetsina lidi o ni ani neslysela a nic o ni nevi. Nadava na ni par do sebe zahledenych trolu na hernich serverech, kteri jsou v celkovem vysledku bezvyznamni. Je to to same, jako kdyz na linuxovych serverech diskutujici nesnasi ten strasny microsoft. Blazen jsi ty sam, ztratil jsi meritko a nadhled. Divas se na to z pohledu uzke zajmove skupiny a myslis si, ze jsi vetsina. Ani tomu byznysu nerozumis, zijes v naivni predstave, ze nekomu jde vic o hrace nez o sebe. THQ tuto menu neudelalo jen tak, ale proto ze jsou na dne a musi se zacit chovat ekonomicky, pokud chteji prezit. A to ani zdaleka neni v souladu se zajmy hracu a musi dochazet k nutnym kompromisum.
-
v případě dawnguardu je to rozhodnutí Cenegy PL/1C a Bethesdy - steam je jen prostředník
-
Jasně, hlavně že EA byli ty svině, co se postavili Steamu a jeho slevovým akcím a přitom o týden později už si pěkně na Originu sypali 50% slevy. A že mám problém jenom se hrama, co má k distribuci tato firma? Jinak na Steamu všechno? Ale co bych po Tobě chtěl, tvůj omezený konzolový pohled je fakt tragický. Když na mě sere firma, tak podle tvé logiky si mám koupit konzoli. No IQ tykve, obzvlášť když jsem si stěžoval na nákup na Steamu. Ten je na konzole Jejdásku? Jak jsem psál výšše, když už hulíš, tak při tom nepiš na tiscali.
-
I tak zvláštní, slyšel že probíhá varifikace dle čísla karty. Tak asi ne..
Já bych ale byl nervózní že mě to nějak bloknou. Nedávno se mi povedlo koupit Battlefield Premium za dolary a jo klaplo to, ale byl jsme z toho nervózní.
btw: víte že nákupem za USD porušujete zákon? Správně by se totiž mělo zaplatit clo a DPH. S účtenkou ale asi nikdo na finančák něběží... *1* -
Ty jsi vážně blázen. A kdo jim teda ten zisk bude dělat, když lidi tuhle firmu povětšinou nesnášejí? Trpaslíci? Elfové? Skřítci? Jejdásku, Jejdásku prosím, když už hulíš, tak hul někde s kamarády a nepiš na tiscali:)
-
Svojou slovenskou kartou, akurat som tam napisal americku adresu (realnu - nasiel som si nejaku na google maps). Ale je fakt, ze cez PayPal to neslo.
-
Jsem spíš zvědav, jak se situace vyvine na GMG. GMG má s THQ dobré vztahy (anniversary akce s THQ slevami, předobjednávky CoH2 a Metra v předstihu oproti ostatním distribucím) a zajišťují jim dost prodejů (DS2 je permanentně top seller), a tak jestli se bude 1C/Cenega snažit procpat region locky, tak budou muset předložit hodně zajímavá čísla pro THQ. Co se týče THQ, tak GMG je podle mého mnohem důležitější než Steam. A navíc tam můžeme většinou nakupovat i za dolary.
-
Ono ale nejde až tk o to "odkud" to koupíš, ale jakou kartou platíš. Tedy možná se pletu ale
kartou vydanou v ČR by se ti nákup neměl povést.
Jak si to platil? -
Nééééééééé já spíš doufal v krach týhle neschopný společnosti
-
No, este ze v praci frcime na americkej proxyne... uz som tak nakupoval teraz na summer sale a teda oproti europe som usetril dalsich 30%...
-
No hurá, tohle rozhodně je výrok, který tě od opic dělí.
sarkasmus -
g2play není schválený prodejce steam klíčů, takže jakoukoli koupí porušuješ podmínky steamu. klidně ti můžou hru sebrat, pokud na to přijdou (ale u většiny her se to zjišťuje myslím obtížně, no některý hry jsou regionálně hlídaný trochu víc)
-
no naštěstí šla minulý týden koupit na impulsedriven steam verze rage za 170,-, tak cenega utřela. ale je to pěkná sviňárna. a nejhorší je, že někdo prostě lže a nestydí se za to.
-
Tim, že to řešíš, potvrzuješ, že tě to vytáčí.
-
Vždyť jsem napsal že je mi to jedno.