Přejít na výpis diskuzí
Cenega přebírá distribuci her od THQ v České republice
8.8.2012 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Hrej na konzoli a nebudes mit problem se steamem. Je pekne to hazet na cenegu, ale to je prilis maly pan, aby si mohl silou diktovat podminky. Urcite ti neni neznamo, ze s valve nepohlo a naprosadilo si svoje ani ea. Takze kdyz valve nechce, tak pres to nejede vlak. To ze steam podporuje region lock je rozhodnuti valve a nese za to zodpovednost. Ale to fanboyove steamu zaslepeni slevami nechteji videt. Steam pekne uzavira dosud otevrenou platformu. Region lock a dvoji ceny u pc hry, kdo by si to pred deseti lety pomyslil.
-
Ta firma tu neni primarne pro lidi, ale pro zisk. Je jedno jestli ji lidi vitaji, dulezite pro ne je, ze se libi vydavatelum a maji co distribuovat.
-
Uživatelem Steamu jsem od roku 2004 a to, co předvádí Cenega je za hranicí únosnosti.
Nebo mi chceš říct, že to, že některé hry musím mít jak pako kupované přes přátelé ve VB jenom proto, že se jim to nechce dát na Steam a zatrhnout kolonku pro tento region? Ne, chtějí více prachů, naivně si myslí, že si to lidé koupí přes jiné kanály. Naivita jak u dítěte mateřské školky. A už jenom to, že distribuce u nás rozhodně neměly ty slevy, co měl Steam. -
ups....já být dobrá češtin... :-) *10* Uživatelem Steamu jsem již nějakej ten pátek a pár her mám...každej má svůj názor...jinak samozřejmě ten region lock je pěkná *12*árna..
-
Tak to se máme naco těšit *7*
-
Arathas, malí páni když už a oni jsou možná malí s malym.. ale do tohodle kecaj a ne že ne. Buď uživatelem Steamu nějakej ten rok, kup si něco, přečti si o tom něco.. a sám zjistíš fakt, že nemáš pravdu. hawk
-
Ne to je nenažranost a neschopnost Cenegy. Navíc vlastník Cenegy jednu dobu hodlal žalovat Valve.
-
Mi to ani nepřipomínej, málem jsem pak prohodil klávesnici monitorem.
-
Jasně a proto většina lidí tento krok "vítá", co? Jejdásk, jejdásku zjisti si, jaké prasárny tahle firma dělá.
-
No to jo, ale bohužel Cenega tohle neovlivní, na to jsou malý páni. To je doho da mezi 1C (vlastník Cenegy) a vydavatelem...
-
To ale neznamena, ze neumi prodat vic nez comgad.
-
Čemu v posledním odstavci mého předchozího příspěvku si nerozuměl?:)
Přesně pro tyhle poznámky jsem ho psal... :P -
Nebud optimista. Lokalizace se bude delat, kdyz se to ekonomicky vyplati. Tj. kdyz pritahne navic tolik hracu, aby se z toho ta lokalizace zaplatila. Konzolisti jsou zvykli hrat v anglictine a navic nakupuji v zahranici, kde jsou hry levnejsi, takze tak moc jich to asi neprilaka. Imho cas od casu vypusti zkusebni balonek, jestli uz je cas a pokazde zjisti, ze nikoli.
-
myslim že je toho víc, nevim kdo má pod palcem třeba DLC k Batmanovi AC, ale nebudu daleko od pravdy, když napíšu že... cenega?
-
Já už si od nich nekoupim ani ň. Poslední hrou byl Rage, protože jsem se na něj těšil. Ještě že jde na Steamu tradovat. Ať si ty region locky strčej za klobouk! Brát si hráče jako rukojmí, aby si koupili jenom a JENOM tu jejich verzi je celkem na žalobu a lehce by se tim někdo mohl zabývat...
-
no ten region lock je zatim jenom na Rage a Skyrim
-
O ty efektivitě bych se fakt hádal.. Kdo pamatuje ten problematickej porod Fallou 3 GOTY edice na našem trhu... a těch prasáren poté, ví že *11*
-
Asi proto, ze THQ ma ekonomicke problemy a cenega je bud levnejsi nebo efektivnejsi.
-
Můžou a nemusejí.. viz DLCčka pro Batman Arkham City.. taktéž byly a nyní nejsou dostupné.
-
Cenega tohle vůbec neovlivní, stli to bude bebo nebude na Steamu..