Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mě fňukání madfingerů dost připomíná to Cinemaxu a pana Macury. V obou případech mě to spolehlivě odpuzuje od toho, abych od nich cokoliv kupoval, natož pak hrál. *4*
  • Už podruhé tu čtu článek o tomto studiu, jak brečí na piráty. "Jejich hardware se díky našemu obsahu prodává" - tak tomuhle bych se zasmál. Mám tablet s androidem - kvůli práci, navigaci a komunikaci.. určitě ne kvůli hře o které kdybych si tu nepřečetl tak ani nevím a bohužel o studiu jsem dosud také neslyšel. Hry hraju na herním notebooku, přeci je to trochu na hry lepší.
    Co jsem slyšel tak tato hra je dost nešťastně prošpikovaná mikrotransakcemi typu koupím sapík, v příštím levelu musím znovu koupit sapík.. se nedivím, že se na to spousta lidí vykašle... kor když spoustu blbostí pro tyto zařízení typu angry birds apod. si prostě opravdu zahrajete zadarmo. Nevím ani ceny, ale kdyby za takovouhle blbost chtěli nějakou lidovku tak si myslím, že by zákazníky měli.
    Prostě nebrečet a nesvádět svoji neschopnost na piráty. Buď to zabalit nebo udělat něco, co si zákazníky najde a že je takových projektů spousta.
  • Tvůrci Cracků vybízejí ke kupování originálek navíc, kdo chce může používat jen ty cracky a ne warezlé verze.
  • Pan_Klobouk
    "Marek Rabas, spoluzakladatel a šéf studia, se pro Gamezebo.com o pirátství pěkně rozepsal."

Tady se zas nekdo pekne (?) rozepsal o Madfinger Games a Dead Trigger. http://appdroid.cz/2012/07/25/madfinger-games-opravdu-jim-na-to-skocime-2/
  • ja si posledni dobou kupuju hry z gog.com *2*
  • Done and done.
  • Hratelné demo, dřív to bylo normální.
  • eb42
    Klasická demagogie.
  • Že to slovo používá ve více významech nějaký puberťácký ocas, jenž se na internetu vydává za právníka, to je fakt jeho problém. Možná až vyroste a vystuduje, uvědomí si, že nazývýme věci pravými jmény, ne jak se nám to hodí.
    Co se týče krádeže nápadů, tak vítej v herním a filmovém průmyslu, kde je minimum inovací, maximum vykrádání od příběhu po herní mechanismy.
    A o tom vyříznutí kousku mozku... přestaň žrát ty houbičky...
  • Přesně na to sem to myslel *3*
  • walltar
    No technicky tak nějak funguje scéna .... koupí hru, dají si práci vytvořit crack a potom je to zdarma ke stažení na netu.
  • No jo, ten člověk za to dá peníze, dá si tu práci to vše nakopírovat a stejnak to pak dá zadarmo ostatním, to je dobrák *1* ...
  • Aha, takže když někomu ukradnu jeho nápad, tak mu vlastně vyříznu kousek mozku a ten si odnesu, takže mu chybí. Protože jinak by byla totální blbost tomu říkat "krádež". Až na to, že ne. To slovo se prostě používá ve více významech. Otáčet se donekonečna na tom, že někde něco musí chybět, úplně pomíjí to, že špatné je už to, že někomu beru něco, co je jeho, bez dovolení.
  • walltar
    Tak to by se potom hromadně nelikvidovali asijské trička značek Nake, Poma a Adidos ... *1*
  • Ne.
    Obvzlášť pokud v tom obchodě nechybí ani jedno tričko, protože je nikdo neukradl, jen jedno koupil a 999 zkopíroval.
  • *1* Tak to zas ne
  • Já sem tahám věci, co tu nepatří abych poukázal na to, že srovnáváš nesrovnatelné. Krádež neboli odcizení věci způsobí, že původní majitel o ni přišel a nemůže s ní nakládat, tudíž ani ji prodat. S kopírováním to nemá nic společného. Kdyby neexistovaly nějaké statistiky počtu downloadů, nikdo z těch vývojářů by ani netušil, že jim hru někdo zpirátil a jejich prodeje jsou závislé čistě na marketingu, kvalitě a ceně jejich výrobku.
  • *víš
  • walltar
    No pokud bys věděl že ty trička ukradl tak by si to měl oznámit ..... imho jsi stejně tak já kdybych odcházel s desíti tričkama. *1*
  • A pokud výš, že to tričko bylo kradený?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit