-
Nechce sa mi veriť, že je to len o 1 bod lepšie ako CoD: Black Ops, čo bola totálna zvrhlosť (tak scenáristicky, ako aj technicky). Niekde sa asi stala chyba...
Ale také veci sa v poslednej dobe stávajú častejšie, však? -
-
ano, už jsme to od tebe nejednou slyšeli, tvoje posedlost Black Ops hatem se stává pomalu chorobná, pozor na to...
-
-
Ja by som len poprosil "pána recenzenta" aby hru nekritizoval za niečo, čo ani nie je pravda, lebo na úvode hry, keď sa Prophet zastrelí jasne povie : "Volali ma Prophet, pamätajte na mňa." Tak by som rád vedel, čo pri tom robil, keď to nepostrehol a musel to nájsť až vo wikipédii. Ináč hra je skvelá, samozrejmé, že má svoje chyby, ale aj tak je to supr pecka.
-
-
Pro člověka s PS3, kde Crysis 1 ani nevyšlo, je věta: "Volali mě Prophet..." jaksi k ničemu a stejně tak pro sklerotika jako já, který si po třech letech na jméno vedlejšího panáka ze hry rozhodně nevzpomene. Navíc očekávám, že Crytek si položil za cíl prodat hru víc než jednomu milionu hráčů jedničky a tím že se ani trochu nenamáhá jim představit předchozí události tak ukazuje prostředník pár milionům lidí. Takhle se scénáře nepíšou.
-
-
Dobre, uznávam že to pre tých, čo nehrali jednotku možno jasné nie je, ale tým čo hrali jednotku, to určite netreba zvlášť vysvetlovať, keďže Crysis 1 práve tým končila, že Prophet, s ktorým si sa stretával počas celej hry, letel naspäť na ostrov medzi mimozemšťanov. A ak sa nemýlim, pred vydaním hry, keď Crytek chrlil videá bolo jedno video venované vyslovene predstaveniu Propheta. Ale máš v niečom pravdu. Určite by príbeh mohol byť zrozumitelnejší, ale mne vyslovene chaotický nepríde.
-
-
-
zítra prodávám a nahrávám čistě WAREZ VERZI! tak se tu mějte bobánci *1* a nezapomeňte kupovat *1*
-
recenze super, vsechna cest danovi, fakt pekne napsano..
-
Cist diskuze je veru tristni. Jak pro vyvojare, tak pro autory clanku.
Dane, tahle recenze je jedna z nejlepsich, jakou jsem v posledni dobe na ceskych webech cetl! V Illusionu jsi me trochu sral.. :-), ale Tvy clanky jsou mimoradne ctivy a tesim se na kazdej novej.
ex-kolega Berca -
-
Aspoň že vývojáři uměj používat cizí slova:))
http://www.redigo.cz/jazykove-sloupky/co-vsechno-muze-byt-tristni Doporučuju první větu úvodu, v tomhle případě platí na 100% -
-
Prvni veta jenom rika ze je to slovo modni. Me se libil ten zbytek kt. rika ze lidi co pouzivaji slovo tristni kdyz muzou rict smutny jsou hlupaci *4*
-
-
ono by se to nekdy dalo rict presne naopak *3*
-
-
zítra prodávám! AŤ ŽIJE WAREZ! a pro rejpálky, že to neprodám, tak nějaký debílek z vašich řad se úrčo najde *1* tak se tu mějte bobánci a nezapomeňte kupovat *1*
-
-
Volám policii *10*
-
-
a bu bu bu *1* volej, volej, ale nezapomeň doma spálit všechny vypálené či jen stáhnuté filmy, nebo hudbu, občane! budu se bránit! *6*
-
-
proč by měl spálit stáhnutou hudbu nebo filmy? Vždyť je to legální si stahovat a pálit hudbu i filmy pro vlastní potřebu.
-
-
oba dva víme, jak jsem to myslel, tak na co si tu hraješ? *2*
-
-
On si na nic nehraje, on tě jenom parádně setřel. *4*
-
-
-
-
-
-
cau mam 2 gb ram a geforce 8600gt ... je mozny abych to rozjel aspon na stredni detaily plynule ? dik za odpoved seruss
-
-
Ja mam o neco horsi grafiku ati 2600, procesor dvoujadro AMD a taky 2gb ram na xpeckach a to vsechno na notebooku(tzn. nizky frekvence u vseho) a demo mi jelo v pohode. Samozrejme musis omezit rozliseni nebo detaily
-
-
ok dik .. tak to asi stahnu
-
-
-
Neodpustim si poznamku na zaciatok, Crysis mal aj nejaky pribeh ? Ze som si to doteraz nevsimol... Tato "seria" sa proste nemoze porovnavat s napriklad takym Bioshockom.
Crysis je proste sterilny bez atmosfery a svojho stylu. Az prilis je zamerany na technicke spracovanie. Mimochodom aj to je dost precenovane. Crysis 1 bola povazovana za spicku, pretoze v dobe ked vysla tak vecsine to islo tak na stredne detaily a vyzeralo to dost slusne tak si kazdy domyslel ze na max to musi vyzerat uzasne. Dnes ked si spustim jednotku na max tak to uz taky uzas nieje. A Crysis 2 je na tom podobne. To uz napriklad taky BFBC2 mi pripada graficky lepsi a prepracovanejsi. -
-
BFBC2 je krásné ale na Crysis (původní) graficky nemá.
-
-
omg totalni blbost tahle hra *12* CoD je 10000000000000000x lepsi *5*
-
-
Cod... je totální nesmyslná kravina která se prodává jen pro to že si firma si umí udělat reklam jak nasráno!
-
-
Napsat tohle je stejně debilní jako co napsal ten člověk na koho raguješ.
-
-
mno to je jasny ..... C (Centrum) o (opuštěných) D (Dementů) naprosto vyhovuje lidem do IQ 100 takže aj tobě. Cokoliv jiného vyhovuje ostatním.
-
-
kdybys mel opravdu vic nez 100 tak bys takovou kravinu nenapsal *4*
-
-
vetsi picovinu si uz napsat nemoh
-
-
kdyby se vykaslali na konzole verim ze udelaj o dost lepsi a nabouchanejsi verzi hry takhle se museli omezovat delat kompromisy :( a to se nakonec obratilo i na pc sice to vypada huste ale crysis 1 byla delana jen na pc a dopadla jak nejlepsi hra co kdy zatim vysla a nema konkurenci , ani do ted
-
-
Moje PCčkářské srdce s tebou souhlasí, ale střízliví pohled na věc ti napoví, že nebýt to multiplatforma tak to nedopadne takhle dobře. Crysis (originální) je super cool grafcká orgie, Crysis 2 je FPS pro masy s nadstandardní grafikou a příjemnou hratelností.
-