-
Tak ta hra je sila,cakal som viac ale bolo to uz vidno na deme ze to nebude ako jednotka toto je skor taka konzolovka som cakal lepsiu fyziku,stlpy sa daju troska okresat a par veci ale stromy atd.nic nechapem radsej by som bral cry engine 1 a za tie roky vylepsil fyziku,
-
-
asi tak nejak o proti 1 tu fyziku hooone osidily a taky sem to cekal lepsi aspon teda na ty PC verze kdyz uz to udelaly i na konzole
-
-
no vypadá to že skonzolovatění Krizi přece jenom prospělo (aspon co do hratelnosti)
-
*1* *1* Tahle recenze mě opravdu rozesmála *1* Doufám, že příště už pobere autor trochu více inteligence *4*
-
-
Myslím že problém nieje v tom že by bol autor pomalejší , ale skvor v tom že ty niesi ani dosť rýchly na to aby si postrehol jeho pohyb *3*
-
-
Těšil jsem se na palmy ostrova a moře jak má být a trochu jsem se zklamal. New York byl taky dobrej, ale na Crysis 1 to nemá.
-
Čekal jsem víc sci-fi,jsem asi v půlce,párkrát tam proběhli nějaký vesmírný potvory a stále střílím jenom vojáky.Taky se mi nelíbí automatické ukládání.To vymyslel jenom deme...nt.Blbě skočíte a musíte znovu otravně 15 minut likvidovat vojáky.Ze začátku se mi vypínal PC.Nejprve jsme museli stahnout poslední ovladače,(to nepomohlo) a program,ve kterém se nechalo přenastavit nastavení grafické karty (Crysis 2 Advanced Graphic Options).To nastavení je ve hře dost ubohé,je tam jenom několik možností výkonu grafiky.Ale stejně se žhavila grafika i na nejhorší nastavení (HD 4850) až jsem musel přidat do kompu a ke grafické kartě 3 ventilátory.To pomohlo.Bez ventilátorů byla teplota na grafice až 120 stupňů,s přídavným chlazením pak bylo max 75.To píši proto,že je na internetu hodně stížností s vypínáním počítače při hraní Crysis 2.Díky nemožnosti nastavení výkonu,mohou slabší karty jako ta moje stávkovat,neboť stačí zapnout hru a grafika jede na plný výkon.(Jinak v PC Procesor Quad Q9400 Pentium a 4GB to zvládalo bez problémů.)
-
kdybych mel crysis 2 kj něčemu přirovnat byl by to avatar(ten film) stejna grafika stejnej přibeh(jen je to obraceně) a dokonce i 3d tam je
-
-
v tom případě mi Crysis 2 připomíná můj dnešní oběd
-
Pravděpodobně nejhorší příspěvek na této diskuzi a že jsi měl co překonávat.
-
-
ja myslim ten pribeh z avatara co je jakoby v pozadí jak lidi napadnou mimozemštany jen se to v tý hre obratilo ale ta grafika postav a celkove animace mi fakt prijdou jak v tom filmu
A JAKOB: tvuj komentar je zas nejzbytečnejsi -
-
tak bud jsi nehral Crysis 2 nebo nevidel Avatara .. nebo jses jen proste mimo :)
-
tys ten pribeh fakt nepobral.. :D a to ze to ma pestry barvy jak avatar neznamena ze se stylizace podoba, viz ty alieni v crysis.. avatar filmu se podoba avarat hra...
-
-
-
tak to si pribeh avatara asi moc nepobral.. :D
-
-
a multiplayer je tam skvelej
-
tak si tak čtu na fórech a pirátské verze fachaj mulťák v pohodě *1*
-
-
jj ma pravdu
-
a pak ses probudil s rukou v nocniku zamotany v prosteradle
-
-
Pozor zlý troll - prosíme nekrmit, odejde sám.
-
ja vím, že ty bys to nesvedl *1* tak kupuj ťunťo, kupuj *1* *2* *5*
-
-
-
Čekal jsem devítku podle té nadšené recenze. Jinak dobré čtení. A co se týče konzolové grafiky, na hodně místech jsem četl nebo slyšel, že xboxová verze je výrazně hezčí s více efekty, atd.
-
-
Coz se ukazalo jako nepravdivy. Obe verze vypadaji vicemene stejne. Jedna je hezci tamhle, druha tuhle. Obe vypadaji paradne.
-
-
Zde je dost dobrej gameplay http://www.youtube.com/watch?v=SUI4Zmg0Uic&feature=g-all-u