-
Jsem již zkoušel začátek hry a přestože si pořád myslím že je to hra parádní tak mě překvapuje jak málo se liší od té před měsícem uniklé beta verze,kterou sem měl tu čest hrát.Začátek hry je co se vyprávění příběhu týče hrozně zmatečný a těžko pochopitelný,u beta verze sem myslel že mi tam třeba chybí nějaké cutscéna či tak něco,ale jak se zdá tak takhle debilně je to provedený i ve verzi plné.Nějaké chybky byli opraveny ne že ne,ale nic zásadního to není.Jinak hra jako taková je parádní,ač má pár ústupků vstříc konzolovím hráčům(což se dalo očekávat),tak se hraje a vypadá parádně ...
-
ahoj, mame problem, nejde nam prepnout crysis 2 na playstation 3 na zobrazeni ve 3D (ano mam tv s 3D a hdmi kabel 1.4). v nastaveni hry je na vyber do 3D, ale bohuzel to stale pise ze mame pripojit kabel hdmi 1.4 3D ....vse mame. jsem vdecna za kazdou vasi radu. diky
-
s recenzi bych souhlasil az na chvalu AI ... ktera je hodne slaba (alespon teda na hard) ... zadne pokusy rozume reagovat ... kdyz se 20 sekund nepohnete, po te co po vas 2 minuty strileji, tak v klidku tupe ziraji nekam kam jsou zrovna otoceni a cekaji na odstrel ... opakuje se stejna vec jako byla v Crysis, kdy jste z mistnosti, privesu a pod. schopni bez pohnuti vystrilet vsechno co vidite aniz by nekdo zkusil hodit dovnitr granat nebo nedejboze zautocil jinym zpusobem nez ze se postavi kousek dal od dveri a ceka az ho zabijete ... jinak oka .. je fajn ze kdyz clovek na hard udela nejakou nesmyslnou chybu tak je rad kdyz z toho vyvazne a i pres v podstate sirsi koridor mate vzdy alespon 3 cesty (i kdyz casto jen s rozdilem jestli budku obejdete z prave nebo z leva .. ale to mozna beru spis jako plus .. mit vyslovene vic prostoru nez jednu z obou stran uzavrenou ulici (namesti) by asi udelalo vic skody nez uzitku
-
Grafika na PC mi přišla úplně v pohodě a rozhodně bych ji nehanil tak tvrdě, jako jiní co tu "sračkujou".
To že Alcatraz nemluví mě sice taky dost štvalo, ale mě se zdálo, že je to kuli tomu jak je pod oblekem dojebanej od toho prvního útoku u ponorky. Když jdete na první zkoušku obleku s doktore Goudem, tak ten medik to všechno říká. -
-
Nakonec promluví *1*
-
-
Tak jsem si chtel procist diskuzi a rikal jsem si, kolik tady bude narazek, ze konzole brzdi vyvoj a ze konzole prasi hracum PC hry... No a nezklamalo me to *3* Asi takhle, pokud se to nekomu nelibi a pripada mu to diky konzolim odflakle, at si pocka na neco, co je vyvijene primarne na PC nebo jen na nej, to ze se dela a bude delat i na konzole je jasne, jelikoz sice PC cisla prodeju nejsou uplne znama diky digitalni distribuci, ale delat to i na konzole se prsote vyplati, tak se s tim smirte, no a pokud ne, tak nevim *2* Jinak dobra stranka o prodejnosti her je tady http://www.vgchartz.com/ pokud ji jeste nikdo nezna, bohuzel tam neni ta digitalni distribuce, ale i tak je videt, proc nektere hry vznikaji na vsechno...
-
multak je nuda. single me nezajima. ven, vypadni. dalsi...
-
-
Jses ubohej. Takhle by se mel jednou chovat nekdo k tobe, kdyz si nic nevazis. Jmeno Clarc: jeho reci jsou nudny, jeho myslenky me nezajimaj, ven, vypadni. Dalsi vezen..
-
-
nevim na jakych drogach jezdis, ale dal bych si vzorek
-
-
-
Ach jo, to žádný web nezrecenzuje PC verzi?
proč jsem nedal upravit? :-) -
-
od čtení mě totiž odradilo to, jak bylo velkým písmem napsáno Recenzovaná verze: PS3 :D
-
-
dej si facku ty vemeno, na kompu je to stejný
-
-
facku si dej ty, PS3 verze je hnus
-
-
-
aha, bude videorecenze, tak aspoň tak
-
-
Nechápem prečo sa tu ľudia sťažujú na hodnotenie hry, je to čisto subjektívny názor recenzenta, ktorý ju ohodnotil podla seba. Ja by som ju napr. ohodnotil 7/10, pretože FPS nieje môj obľúbený žáner a Crysis 1 ma bavilo o dosť viac. Samozrejme moje hodnotenie nemusí súhlasiť s názormi väčšiny hráčov.
Porovnávanie PC a konzole je nezmysel. Konzoly tu sú už viac ako 20 rokov a dôvod ich rozšírenia a súčasného úspechu je nárast trhu s hrami. Dôvod zjednodušovania hier je prostý, je tu nová generácia násťročných, ktorý takéto hry vyžadujú a sú ich schopný zaplatiť. -
-
Tolko nezmyslov pokope som uz davno necital... keby si sa zamyslele tak si uvedomis ze recenzent ma byt trosku zbehli v tom co roby v tomto pripade by mal mat prehlad o zanry FPS shooterkach a predpokladam ze to je jeho parketa ak o tom na o webe pise recenziu za ktoru ostane peniaze.. takisto ak hodnoti technicke spracovanie mal by o nom vediet o nieco viac ako obycajny hraac inac je jeho informacny priinos zbytocny... mal by vediet objektivne porovnat kvalitu z ostatnymi hrami v zaanry. // tym nemyslim tuto recenziu a recenzenta // ale princip !
Porovnovanie konzol vs PC a diskusia o tom je klucove pre kupu hry na PC ktora je portom s konzole aby clovek nevyhodil lowe za hru ktora sa na konzole da hrat ale na PC je to katastorofa.
A jediny dvovod preco su hry take zjednodusovane je primarna vyroba na zaostale konzole. Investor proste nevrazi prachy do projektu ktory je trhovo obmedzeny na PC lebo moze zmykat aj na prehnitych konzolach a ludoch tvojej inteligencie ktory si mylia pojmy z dojmamy a donekonecna reaguju tipom "sto ludi sto chuti" a "ved je to subjektívny názor" WTF ? -
-
toz ja sem taky dlouho necetl tolik nesmyslu v jednom prispevku tak jak jsi to ted predvedl ty *3*
-
-
omg... co konkretne ?
-
-
-
-
Takže jako Mafie II?
-
podle me nejvetsi - tato hra dostala za to ze demo po 2-3 tydnech bylo mrtve all servry hlasili ping 999 us to hrat nejde spis vas to nepripoji. I kdyz sem cekal neco vic od Cry Engine 3 ve full verzi ale bud se mi to zda ale full verze vypada lip nez Beta. Hra na normal my pripada jako obtiznost jako v demu ale zda se my ze ti vojaci maji nano-suit protoze je sundat je stejny jako odkraglovat nekoho v demu pokud sniperkou netrefite hlavu tak musite strelit aspon 2 rany. Aspon hra nepada jako beta.
-
-
Hah, to je jak sled náhodných slov. Pokud byl pan Lord Hell při psaní tohoto paskvilu střízlivý, měl by žalovat svého učitele češtiny.
-