-
Pořád mi nikdo nenapsal, čím že je ta hra tak dokonalá. Podle recenze a komentářů bych hádal tak 6 bodů a ne tak nadšený 'tón'. Střílečka s průměrným příběhem, nadprůměrnou (zdaleka ne zlomovou) grafikou, krátkou herní dobou a téměř tuctovou hratelností. Osm, nebo dokonce víc, jak tu někteří navrhují? Pochybuji.
-
-
a jaký akcni hry hrajes? nejaký 20 let starý shity na crysis 2 je skvela fyzika grafika-optimilizace pomerne dobry ai na fps hru která se odehrava ve meste pomerne dobra velikost levelu a dobrej multiplayer
-
-
jak sem rikal levely jsou rozlehlý a moznost taktizovat jit jinou cestou a vyuzivat tam oblek a ruzne upravovat zbrane takze muzes hrat level pokazdy jinak
čarky se nepíšou jako tečky pokrytče -
-
A já říkal, že to je více či méně v každé hře, kromě toho obleku. Pořád na tom nevidím nic úžasného.
O.o "Pokrytče"? Jeden z nás dvou tu neví, co to znamená. A nikdo netvrdí, že čárky se píšou stejně. Ale mají podobný význam, něco od sebe oddělují.
-
-
Třeba Mass Effect, Battlefield, Half-Life... hry které stojí za to kupovat a hrát. Důvod ke Crysis 2 mi ještě nikdo nedal. Obstojná grafika je sice plus, ale ne nic zásadního. Na AI nevidím nic zajímavého, aspoň podle videí a informací od lidí. Velikost "levelu" je dobrá leda tak u taktických FPS nebo open-world RPG. Dobrý multiplayer? Je mezi MP jedničky a dvojky nějaký rozdíl?
-
-
jmp uz neni zadnej zalagovanej raj cheateru uz je to neco mezi battlefieldem a cod jen je trochu problem s neviditelnosti to hrozne zvedá obtiznost mp ale da se naučit vymyslet proti neviditelnosti taktiky
TARKUS: proč jako? -
-
jak vidim tak si tu hru nekoupite kvuli mymu pravopisu ubozaci celý den jste na tydle diskuzi a kdyz neco pomlouvate tak dokazete mluvit jen o pravopisu asi jiný argumenty nemate vy ztroskotanci
-
-
Není, hlavní je akce. A na tom se nezměnilo nic od dob Wolf 3D. Jen se vše zjednodušilo a zmizel strach. Grafika prvního a třetího Doomu tak nějak revoluční, myslím. Morrowind a Oblivion to samé. FarCry a první Crysis. Half-Life 2 (Source obecně). Flashpoint, Mafia. GTA3. Red Faction. A už mě to vypisování nebaví. Hratelnost je dobrá, protože to prostě je FPS, akce. Pár features (nanosuit) to posouvá trošku dál, jinak bych v tom viděl průměrnou, hezky vypadající FPS hru. Jakou má ta hra replayabilitu? Možnost rozhodování je jenom v rámci jednoho "levelu", pokud se nemýlím. To má snad každá hra, některá víc, některá méně. A multiplayer? Čím se liší od původního Crysis?
O pravopisu radši nepiš. Kdybych měl vnímat to co píšeš tak jak to je, nedávalo by to smysl. -
nechapu jak tady skousis nekoho poučovat kdyz se ani neumiš orientovat v textu ale mel jsem pravdu umite mluvit jen o pravopisu ale kdyz poučujete piste aspon správně co velký písmena Smejki
-
co znamená pojem "zlomová grafika hratelnost"?
-
ve střílečce není příběh to hlavní zajimalo me co si predstavujes pod velmi relativním pojmem zlomová grafika hratelnost je dost dobrá díky taktikámm který ti levely a oblek umožňujía herní doba je vzhledem k ostatním hrám stejného žánru nadprůměrná a multiplayer je také dost dobrý a hra má dobrou znovuhratelnost
-
"Střílečka s průměrným příběhem, nadprůměrnou (zdaleka ne zlomovou) grafikou, krátkou herní dobou a téměř tuctovou hratelností."
Je špatné nemít argumenty. Ale ještě horší si jich nevšimnout.
-
-
Pane bože...interpunkce není taková věda, aby nebyla snadno pochopitelná. Aspoň ty mezery mezi slovy tam jsou. No nic.
Takže žádná změna v multiplayeru? Škoda. -
-
Aoyagi: martin, samozřejmě
-
@martin: Chyby mě zajímají, protože když někdo píše jako ty ,to je bez čárek, kapitalizace písmen (ať se to jmenuje v češtině jakkoliv), s překlepy atd....tak tedy kdy když někdo píše jako ty, velmi, velmi špatně se to potom čte. Vzhledem k poslednímu příspěvku v tomhle vlákně (a jiným předtím) od tebe nečekám slušnost, nebo dokonce ohleduplnost, ale pokud nemáš mozkovnu plnou exkrementů nebo pokud ze sebe neděláš zaostalce účelně, silně doporučuji přehodnotit svůj přístup.
@Mickey: (sun)
@Smejki: ...já? -
píšeš jako debil a nedá se to číst. snad je to dost srozumitelné.
-
martin: "teplej buzík" je redundantní pleonazmus.
-
trottle asi si nejakej teplej buzík dyz te zajimaji chyby ale asi je to jedinej argument debilnich duchodcu
-
-
-
-
Ty jsi věkem tak 12 let starej shit, tak se zaklidni zase
-
-
aha a to je vsechno co dokazes proti ty hre rict no pani mel by sis radši jit vyndat protezu a jit spat
-
-
Ty jsi dobrej kousek žaluda, víš o tom?
-
-
-
-
-
Zrovna jsem po celem dni hraní Crysis 2 dohrál a musim říct, že jsem trochu zklamanej. Grafika je opravdu parádní lepší jsem zatim ani neviděl ( hraju samozřejmě na Hardcore ) , příběh je opravdu dost zmatenej a ne dost dobře vysvětlenej ani menší videa moc nepomáhaj. Musim říct teda, že mě z něakýho důvodu jednička zaujala a bavila víc. Tohle určitě FPS roku absolutně nebude.
-
Hustokrutej nátěr aneb libovice z prenadhernic, ehm moc dobry, graficky jsem asi nic lepsiho nevidel a optimalizace perfektni(amd phenom 965 geforce 460gtx rozliseni full HD plus detaily hardcore), hratelnostne taky ok a pribeh ten zacatek kdy si ten frajer pred vama vystreli mozek jednim slovem parada :) hudba parada a prostredi spica proste dustojny nastupce legendy za mne 10 a to jsem na zacatku 5. mise doufam, ze to bude gradovat, pamatuju doby kdy jsem s brachu skakal s zabou z lopuchu na lopuch a pozirali mouchy na Atari XE dnesni hraci mi prijdou kapanek zmlsani.
-
Chtěl bych se jen zeptat zda někdo z vás nemá problém s Crysis 2 Multiplayr. Např že se vám to po 5min hraní vypne a veškeré získané zkušenosti se zresetují. Předem díky
-
V recenzi "nesrovnatelně propracovanější umělou inteligenci "jsem ve hře nenašel....
-
-
Asi jseš na tuhle hru moc chytrej *1*
-
-
Poradil by mi tu prosím někdo kdo měl možnost srovnat grafiku Crysis 2 na: XBOX360 a PS3.Na které konzoli to vypadá lépe i na které vypadá líp 3D.Hrál jsem demo mulťák na PS3 a tam mě 2D ani 3D nějak zvlášť neuchvátilo.Přišla mi grafika dost mázlá a na Xboxu jsem to bohužel neviděl a je to asi první hra ve 3D.Při srovnávání mi přijde většina multiplatformových her na Xboxu360 o poznání lepší než na PS3.
-
-
jakožto PCčkář nemohu moc poradit, ale aspoň dodám (jestli se o tom už neslyšel), že Crytek tvrdí, že hra vypadá na obou konzolích identicky...(což nemusí nic moc znamenat, ale rozhodně to nebude rozdíl jako u např. Bulletstorm)
-
-
no tak po dvou a pul hodinach hrani zjistiju ze je to uplne normalni FPS jako jakykoliv jiny grafika tu a tam pokulhava a popravde me to vubec nebavi je to predvidatelny a nezazivny. Prvni Crysis byl mnohem lepsi ale i tak bych tomu dal tak 8/10
-
Hmm recenze PS3 verze a ty screeny jsou z PC ne??
-
a jinak k hre crysis podepsala se na tom konzole mohlo to bejt dal nez to je .ale i presto je to nejlepsi pc a conzole hra ktera kdy vysla :D super hra a klobouk dolu :D tak a tim se muj nespisovnej a gramaticky spatny zadek bude venovat necemu uzitecnejsimu nez je hadka co je lepsi mam rad pc komunitu i konzolovou komunitu je fakt sorry ps3 rad nemam :D cus
-
-
jo pro deti kolem deseti let must have titul.. :D
-
-
Takže Konzole kontra PC je pravda že PC je možná lepší, ale zase konzoloví hráči kupují originál (přiznejme si to minimálně 80% PC hráčů si hry stahuje) takže se vyplatí spíš hru vydat na konzoli, protože se jim ty peníze nějak z toho vrátí z PC ani moc ne, jinak třeba PS3 omezuje to že hry se hrají jen v 1280x1024 (aspoň mě to jinak nejede :-D a to mam monitor 1900 rozlišení či jak to je teď nwm. Hlavně mě neukamenujte je to jen můj názor *1* *1*
-
-
zvlada hry uplne vklidu 1080p tzn fullhd, zalezi co mas nasteveny v ps video output nastaveni... samozrejme hry co jsou v 720 prepocitava, ale to zalezi jestli chces nebo ne, muzes hrat v 720 i v 1080...
-
bohužel prodejnost na PC je nejasná, protože neexistují žádné přesné statistiky. obecně se říká, že na konzole se toho prodá víc díky menšímu množství pirátských kopií, ale číselné podklady pro to nejsou žádné, protože právě neexistuje to srovnání s PC prodejností. pokud máš nějaká čísla a konkrétní příklad, který dokazuje nenávratnost u PC prodejů, sem s tím, rád se přiučím.
-