-
Luxusní, vtipná, výstižná recenze...samozřejmně, že nemusím souhlasit na 100%, ale každopádně mi to přijde dost blízko pravdě. Palec nahoru už jen za tu upřímnost, která je v recenzi...BTW je i dost vtipná a pro člověka jako já zcela dostačující a rozhodně nastiňující dojem ze hry...
-
Dane 8/10?..už to nepij
-
za posledny mesiac som kupil 2 hry .. HOMEFRONT A CRYSIS 2 ... HF dostal v recenzii 7 a CR 8 bodov.. WTF ? HF ma sklamal snad po vsetkych strankach zastarala grafika ktora na max nastavenia slape v SP 70 fps a v MP 24 fps.. divna hratelnnost v MP na vacsine dost nudnych mapach okrem 3 mestkych.. HF je vhodna iba pre zberatelov perkov... Kdezto Crysis mi bezi na MAX v SP 90-120 fps a MP to iste tu PC hraca ani nenapadne nejaky konzolovy port - co je skveleee. Grafika a vizualna vyprava je uchvatna... hratelnost skvela , pribeh sice onicom ale rozmanitost prostredi vas zenie vpred. ja ako PC hrac som dostal to co som ocakaval. moje hodnotenie je 9.
-
Hraju na X360 a nemá to chybu.Zatím hra roku,i když na takové prohlášení je asi brzo...Osobně dávám 10/10
-
Hele já bych tuto hru hodnotil, až by vyšel patch s Direct 11, protože takhle bez toho si radši zahraju jedničku, která vypadá mnohem lépe *7*
-
-
hele cryengine 3 je stale lepsi nez akykolvek sucastny existujuci komercny engine... DX 11 su iba lepsie moznosti a FX pre vyvojarov ale to by si si asi tak plynule nezahral lebo vies oni vyzaduju aj high endove PC ktore ma v sucasnosti nie vela ludi... a o konzolach nehovoriac...
prajem prijemny zazitok pri znovu hrani Crysis 1. *1* *1* -
-
Věř mi, že já bych to rozjel, kupoval jsem kvůli tomu novou mašinu. Proto mi to teď vadí.
-
-
-
Zajímalo by mě, jak se asi cítí recenzent, když odevzdá text v rozsahu desítek tisíc znaků, jako je třeba tenhle článek a pod ním se objeví několik stovek podobných reakcí. Snad si stihnul vypěstovat pořádnou hroší kůži, protože jinak by mu z toho asi muselo být moc smutno. Doufám, že ho aspoň to hraní pořád ještě baví, protože bez příjmů z podplácení, jak nás informoval někdo v diskuzi, by jinak jen těžko hledal důvody, proč pokračovat v marné snaze nosit sovy do drůbežárny.
-
-
ja recenzentov na komercnich weboch nehodnotim uz z principu - lebo viem ze je to chlebovka alebo mladicka naivita,,, o mnoho viac sa dozviem z blogov a amaterskych recenzii ktore niesu PR. proste ma vobec nezaujima ako sa citi recenzent na komercnom webe,,, ale to neznamena ze nimi pohrdam , len viem ako to chodii) *7*
-
-
pre tych ktory nevedia co je PR / bez urazky / v dnes nej dobe je to mocna zbran vplivu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Public_relations -
-
Neplivej.
-
-
-
-
Tak zpočátku mě zklamala trochu větší konzolovitost a ten rozmazaný úvod kdy jste se nemohl pořádně rozhlížet taky nepotěšil.
Ale zatím (po první misi) musím říct, že mi tam aktuálně vadí jen to to, že zatím moc netuším co se děje a ten týpek ve visílačce toho taky moc neosvětluje - je to takové zmatené.
Co se týká technické stránky, tak zvukům ani grafice nelze nic vytknout (grafiku je nutno trochu poštelovat na konzoli, pokud vám to pc na max nestíhá).
Umělá inteligence taky potěšila - k dokonalosti to má daleko, ale rozhodně to patří k tomu lepšímu.
Jinak jak si tu někdo stěžoval na loading každých 5 minuta, tak nevím z jaké bety hraje, ale u verze 1.1 je tam sporadicky a je celkem rychlý. -
To, že souběžný vývoj pro konzole ovlivňuje celkové pojetí hry, to je nepopiratelný fakt. Jakým způsobem, to už si dosaďte každý sám :). Jinak jsem rád za to, že jsem zažil zlatou éru období přelomu tisíciletí. Tehdy vycházely opravdu brilantní kousky a rád se k nim vracím . . . z nostalgie.
-
Dneska jsem přišel na zajímavou věc, na "Pokročilé" se mi zdá že má hra hezčí grafiku jak na "HardCore" všiml si toho taky někdo? *1*
-
-
Taky se mi to zda nejaky rozmazany na hardcore
-
-
No to me po...drz.. O bodik vic nez Homefront? : D Takze ta hra ma prvotridni AI, grafiku, nekoridorovost, slusnej pribeh, uzasnej design a zvuk, 10+ hodin hrani, a dostane osmicku, protoze RPG (!) FNV dostalo devitku, a bylo "lepsi" ? : )))
To je proste vysmech, ale jelikoz si muzu precist celou recenzi tak bych vysledny cisilko tak neresil.
Bohuzel se ani s recenzi uplne stotoznit nemuzu. Co melo treba znamenat to rozpitvavani "nesrozumitelnyho pribehu" ?? To i ja kdyz to hraju radne vyhulenej a nedavam pak poradne pozor na nevybuchujici veci vim kdo je Prophet, ze typek na vysilacce je vedec CryNetu, atd. atd. atd.
I kdyby treba ten vedator nebyl ukazanej v uvodnim sestrihu tak verim ze to "kazdymu" dojde, a libi se mi, ze Crytek nema hrace az za takovyho blbouna (kterym prekvapive asi Dan Vavra byt dokaze, neboco..) A ze je to chaoticky, nebo cozeto? Nahla mimozemska invaze na metropoli by asi presne takova byla, ze.. To i souvisi s tim "pohledem malyho cervika" a ja vsechno tohle vitam s povdekem. Takhle atmosferickou hru jsem nehral dlouho predlouho a je to i diky (v recenzi z nejakyho duvodu vubec nezmineny) hudbe. Skoro bych i cekal ze ma hudba stempl Zimmera zas jen aby bylo na co lakat, ale vysledek je proste uzasnej. I mnoho FILMOVYCH trhaku na tom hudebne neni zdaleka takhle dobre, ve hrach bych primo rekl, ze tohle nema obdoby.
Jo - vetsinou neni na hudbe ani pribehu nic objevnyho, ale proste TAKHLE MA VYPADAT BLOCKBUSTER, a v ramci zanru tahle hra opravdu skoro dosahuje dokonalosti.
Taky spousta Danovejch problemu asi prameni z PS3 verze, protoze na PC je to opravdu audiovizualni atomovka, ktery se ani jednicka Crysis nevyrovna.
Jinak respektuju semtam nejakej ten autoruv subjektivni nazor, ale psat ze "jen těžko budete hledat budovu, kolem které by nebylo vystavěné nějaké lešení nebo žbrdlení", a podobny blaboly... To jsou presne ty demagogicky nesmysly, kvuli kterejm me (jinak dobry) recenze DV dokazou radne nasrat..
Naopak treba AI mi prijde casto az desive spatna, a je to asi jedina vec, ktera mi na hre vadi.
Celkove jsem (jakozto clovek blockbusterama vetsinou spis otravenej) az prekvapive nadsenej. Tohle je proste ZAZITEK! Uzasnej... -
-
Jestli se ti zdá 8čka málo, tak si stěžuj...kdyby šlo o mě, tak by původní Crysis dostalo mezi 6 - 7. Recenze je o názoru a ano, pokud jde o pokračování, měla by hra být lepší než předchůdce, aby si 9 zasloužila.
-
Zas po sobe nectu : D
No nevadi..
Chtel jsem jeste k tomu podani pribehu, ze to mlceni hlavniho hrdiny je fakt divny, no. Skoda toho, pusobi to hloupe a trochu bori vciteni do deje : /
(pritom treba na uplnym zacatku je na to az skoro sebeironicka, tutorialova narazka. dal uz ale tohle klise podavaj tim nejblbejsim zpusobem)
-