Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, tak je to hezký .... Dohráno docela v klidu na nejtěžší obtížnost, parádní sci-fi příběh. Je to trochu "tunelovka", ale to je OK, tady to nevadí. Každopádně, těžký to není, je to takovej film... Kdo si chce zahrát ale zahrát špičkovou FPS, musí zkusit africkou FarCry 2, to je jiný kafe :)
    • No prblém je v tom, že Farcry 2 má nedořešené problémy s načítáním uložených her, a to jak na cracklých, tak originálních verzích. Když ti v 80% hry přestane bez důvodu hra načítat, a musíš se vracet o několik savů zpět, je to obtěžující, problém je v tom, že tyto savy se časem poškozují také, takže docela problémek....Crytek se na to úplně vybod, proto dneska stojí 200 Kč v akci.
  • grafiks PC verze crysis 2 je shit v porovnani s PC verzi crysis 1.
  • M4RTY
    Pěkná recenze, přikláněl bych se k 9/10, protože aby tak dokonalá hra jako Crysis 2 měla jenom o bodík víc než Black Ops...
  • Uz sem se lekl ze zvitezil rozum a autor se chtel rozmyslet mezi 7 a 8 :) a ne 8 a 9....po vyctu chyb a absurdit ktere lze ve hre nalezt...no, snad nekdy priste :) Kazdopadne recenze hodne dobra, clovek si jen to hodnoceni musi vypocitat sam :)
  • Pakliže na tom potřebovali vydělat tak je nad slunce jasné, že největší třžby povedou právě z prodeje konzolových verzí.
  • Hraju na PC propojeném s 3D TV Samsung (101 cm). Je to fakt pecka, nejlepší FPS, co jsem kdy hrál. Ve 2D režimu se vyrovná prvnímu dílu, ale 3D Vám jiná hra nenabídne, takže v podstatě nemá konkurenci.
    • Já hraji Crysis 2 na mém 23 metrů vysoké 4D OLED displeji 'by Umbrella Corp.' s mým počítačem poháněným kvantovým procesorem a neurální sítí. Musím to celé mít samozřejmě napájené fůzním reaktorem, ale to je snad jasné. Crysis 2 je úpé bombastický, všecko tak velikánský a jak to bouchá! Včera jsem bohužel procedil okenním mřížovím sousedku, protože jsem měl moc nahlas svoje 330KW 16.4 repráky. Bomba!!!!11!!!@111!!!11@
      • Aha no. :D ona existuje 23m vysoká obrazovka ? To je mi novinka ;) ... :D Snad to byla jen ironie..
        • No, pokud tě zarazil z celého toho odstavce zrovna ten displej, tak.... Jo. Ano existuje, všechno to existuje. Dnes ráno jsem paní sousedku musel seškrabávat z těch mříží, ale naštěstí stačilo hodit ten kyblík na obrazovku a paní sousedka vysublimovala z komína.
          • 23m ??? vysoké ??? No tak to čumim :-o .To muí bejt jak v imaxu :D ...Jetli je to pravda tak ti fakt závidim . A 4d oled to je něco jako 3d akorát bez brýlí že ?
            • To ne, to znamená, že scéna má schopnost reagovat na vnější podněty hmoty. A antihmoty taky. I světla. V podstatě to měří lom světelných a infra a gama paprsků, proto musím mít ovladač z plutonia. V praxi to znamená, že když na mě naběhne nějaký emzák, tak ho můžu přetáhnou ovladačem. Nebo na něj můžu pustit blesk z foťáku a on na chvíli oslepne.
    • Přesně tak. Naprosto s tebou souhlasím. Nechápu ty kritiky co tu hru furt jen kritizujou. Chápu, každej má jinej názor a chuť na hry, ale prostě kam se na crysis 2 hrabe předchozí díl jak už sem tu jednou řekl ;) . Warhead kdyby měl stejně výtečnou optimalizaci jako crysis 2, tak je možná kapánek lepší. Jenže tak dobrá optimalizace u něj není ;).
  • No tak nějak jsem projel tu recenzi...a musím říct,že je tam hodně kravin.Možná je konzolová verze úchvatná,ale na PC ani prd...Jako Umělá inteligence stojí za starou belu.Možná je to bugem nebo nevim,ale když mi 2vojáci stojej u zdi,jdou pořád do ní a já si tam pobíhám jako blbec za nima,tak nevim jestli je to špičková inteligence.Jako ano,když hodím granát s poza rohu a ještě utíkám kus dozadu potom ve steathu a oni jdou dá se říct pořád zamnou...taky vynikající.Jo pročesávat okolí to uměj docela,ikdyž chodí pořád ve stejných malých kruzích.

Grafika na to,že je to v DX9 je dobrá :-) není úchvatná,ale co také čekat.Ale to snad brzy opraví nějaký patch.Příběh tam jakýsi je :-) ikdyž mě mrzí,že se nepokračuje za Nomáda,ale to možná také bude v nějakém datadisku jako byl s Psychem Warhead.Prophet se tam ukáže :-) což mě potěšilo,ale bohužel jen na chvilinku.A i jedno známé přijmení už jsem tam spozoroval z prvního dílu.Zezačátku jsem si říkal proč ve městě,ale potom to dává logiku když procházíte hrou.Není to jenom tak hozené do Města s novýma nanooblekama a novýma maníkama.

Ve hře je několik nových vychytávek :-) což mě potěšilo.Zvuky zbraní,obleku,okolí jsou parádní což jsem velmi rád...ale myslím,že 8/10 možná 8.5/10 je tak akorát pro tohle pokračování.Nezakládám to pouze na grafice nebojte.Ale chybi tam prostě jsou.Někdy jsem se i pobavil,když mi tam mimozemšťani tancujou,když se seknou u sebe u nějaké zdi nebo barikády :D.A soundtrack jen podtrhuje atmosféru jako tomu bylo v Crysis 1 :-)
    • A koho zajímá tvůj názor? Tohle je recenze ne článek: Napiš si svou recenzi do komentáře! :-D
      • No víš já to psal ohledně toho,že tu někoho zajímalo,jak je na tom PC verze.Takže jsem tak něco napsal.Nic víc
        • A já jen provokoval nic víc v tom nebylo ;-) Nemyslel jsem to zle, prostě blbnu ;-)
    • Omlouvám se za chyby,které jsem tam nadělal.Moc jsem se tomu psaní nevěnoval.Tak mě prosím omluvte děkuji
  • Zatial to hrajem na naj obtiaznosti a musim povedat, ze zatial brutal. Pribeh nic moc, rovnako slaby ako v C1, ale je to o dost tazsie ako C1, v C1 na delte sa dala dat s troskou krytia na rambo style bez smrti, ale tu ma spociatku bili jak sirotu. Proste AI ma na naj obtiaznosti epic musku, zbrane robia vysoku nerealnu damage, more, ta s brokovnicou na 20 metrov mi da dole polovicu hp len jeden!!!...Tie prestrelky su take frustrujuce, ze radsej to hrajem vsetko stealth a ani ich nezabijam, ale najhorsie je, ked prejdete krista okolo 20 vojakov a potom pride fight napr. s helikopterou, a vsetci vojaci, ktorych ste do boha nechali za sebou, potom po vlnach chodia ku vam, fakt bohove....inak vsetko po starom ako v C1
  • třetí odstavec twinpeaks - někde za půlkou - čeho si 90% lidí ani nevšimne ... tak nevím , možná proto se jim pak ty hry nelíbí , já sem čmuchal č.1 a když něco hraju tak se snažím vyčmuchat každičkej kousek textu co se dá , a naopak mám rád když je to ve hrách takhle řešený ... Nedovedu si představit že bych bez čtení dohrál třeba system shock 2 a 80 % textů třeba ani nebylo příběhově důležitých ( nutných ? ... ) nebo i doom 3 měl parádní logy , bioshock taky ... Aspoň je taky co hledat a číst nejen pálit cowboykillingbrutalbloodclad :)))) *3* *1* *1* *1*
    • doom byl super, ty videa, maily a pds ci jak se to jmenovalo. Navic ta hra ani nebyla striktne linearni pamatuju jak sem tam parkrat zabloudil v tych chodbach. A hraci doba 20 hod s prehledem.
    • Ono, když tam je nějáký příběh a tyhle informace ho doplňují a ten příběh funguje, tak je to bezva, ale když tam není nic a autoři dospějí k názoru, že nějaké zoufalé trosky toho ničeho sdělí jen těm, kteří je budou ochotní hledat a to ještě často někde na internetu, tak je to prostě špatně. Na netujsem se dozvěděl o postavách ze hry víc, než jejím dohráním, což mi přijde asi stejné jako kdyby jste si koupili knižku, ona vůbec nedávala smysl a na občas by někde bylo napsané, že si máte někam zatelefonovat, abyste se dozvěděli o čem to vlastně bylo.
      • kto očekáva pribeh od fps je divnej a vubec hraju uz hodne dlouho ruzny zanry a nepamatuju nejaky pribeh kt. by me vylozene zaujal.
        • Dead Space, Half-life....
        • P.S. trochu jsem zavzpomínal a Fallout 2 mel super příbeh
      • ucho
        s názorem se dá souhlasit, ale nechápu to vydávání se za Dana Vávru :) co to má být konkrétně za postoj (usuzuji z neznalosti českého jazyka)
  • KIMCID
    hra mne zklamala rozhodně bych ji dal tak 7/10.Je na ni bohužel vidět že je to upravené aby to šlapalo na konzolích.
    • Takže zklamání jen kvůli grafice?
      • KIMCID
        no grafika i drobet omezenost volnosti pohybu *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit