-
Dekuji za recenzi, trochu meni muj nazor na tuto hru. Puvodne jsem se ji nechtel vubec zabyvat, protoze crysis 1 se mi nelibila a nebavila me. Navic jsem nabyl dojmu, ze ps3 verze je odpad, coz jak se nakonec zda asi neni. Jsem zvedavy na tu umelou inteligenci a moznost zvolit si vlastni zpusob hrani. Takze dam sanci zlevnene verzi. Dekuji za zrecenzovani ps3 verze.
-
-
klidne kupuj.ja ji parim a hra je paradni,taky me vic bavi nez jednicka protoze NY je lepsi nez jungle.grafika i hratelnost je fakt skvela,nemusis se bat.na nekterych mistech ti bude padat celist,proste NY.v predobjednavce bylo i tricko a kamuflaz na SCAR :-)
-
-
Nemůžu si pomoct, ale obsah recenze si občas protiřečí, jako kdyby byl autor nasranej na Crytek ale zároveň byl rád, že už může C2 pařit. *4*
No co, mě zklamal příběh (!), vzpomínám si, jak při prvních zprávách o pokračování Crysis bylo řečeno, že se bude jednat o trilogii. Pod tím jsem si hned představil pokračování příběhu, na férovku, a né takhle debilně.. A grafika? Plno konzolových efektů, tím myslím "falešné efekty" pro oko, ale ve finále je to pasva pro oči..
Autorovy dávám za pravdu, Crysis 1 má "skutečnou" grafiku. *5* -
-
Btw, reaguji na PC verzi.
Taky mám sto chutí vypsat všecko, o co jsme byly připravěni a co nám bylo z konzolí vnuceno..
Ale to by byl opravdu dlouhý seznam. *7* -
-
Víš co ty šašku, tak nám tu schálně něco vypiš. Už jste všichni co nadáváte na konzole vážně trapní, jděte s tím i s vašima PC do pr... A nezapomeň mi napsat, že PC nemám a jen vám závidím. Mám oboje ty blboune...
-
-
jedna vec za vsechny(vseobecne): vyklaneni .. a s nim se to pak veze ... kdyz se nemuzes vyklonit tak musis vykuknout a tudiz jses zranitelny tak ti dame vyssi odolnost nebo lepe autoheal a kdyz uz musi rychle vykuknout tak at se neobtezujes s mirenim tak sup s sem s autoaimem. Ale porad mnoho lidi neni uplne zrucnych s analogem tak jeste spomalime reakce AI. A jak bychom udelali uzansou grafiku ale udrzeli framerate .. placneme tam koridor (super odpada nam starost s AI, staci skriptem prohnat koridorem, dalsich par frameov navic) a glowem zakryjeme nejake nedostatky .. ono to z tech 3 metru na TV videt nepujde. Hele panove nedelame na tom uz nejak dlouho .. rentabilita, kluci, rentabilita .. zkratte to na 4 hodky ...
-
-
(nejak se mi to spatne vlozilo, zkusim to znovu)
Vyklaneni neni nic zvlastniho, to umi snad kazda hra, ktera podporuje system kryti. Namatkou Red Dead Redemption, Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 - vsechno na PS3 velmi oblibene hry. A urcite nemusim uvadet tradicni pc only hry jako doom (zakladatel FPS zanru
!), ktere vykouknout za roh neumi.
-
-
:-D jo,potrefená husa se vždycky ozve,jako ted "xxx" .Zapomněl sis ovšem připustit fakt,že je krapet divný,aby si čímdál tím větší procento populace víc a víc stěžovalo na vlnu "tuposti" ,která v posledních letech čím dál tim víc prosakuje do herního světa( herního světa všeobecně)..která,ať už si to jsi schopen si připustit nebo ne,ma na svědomí právě konzole a její diametrálně odlišná technologická koncepce,která prostě chtě nechtě nemá šanci uspokojivě zvládnout všechny herní aspekty dohromady. Nicméně vývojáři moc dobře vědí,od které části herního publika tečou peníze. Já proti konzolim v základu nemám vůbec nic,sem nezaujatej. Ale když sleduju "vývoj" herních principů v posledních letech,nemůžu se ubránit pocitu,že prostě ty herní principy degradujou na plný čáře. Tím mě potažmo i s prominutim sere fakt,že hry na PC musí brát při vývoji ohled na sice komerčně mnohem úspěšnějšího,ale zároveň trochu kriploidního bratříčka konzole. Uvědom si,že snahou o optimalizace bývá PC verze(potažmo všech her,ne jen C2) ochuzena o velké množství principů,které by v případě vývoje na čistě jednu herní platformu,mohli být lépe využity,dokonce mnohem lépe. Tady pak vidíte to nerozhodné přijetí herního publika. Ted mě asi všichni pošlete k šípku,ale ptám se kde je ta herní kreativita alá Half Life,Baldurs Gate a jiné,primárně pro PC vytvářené tituly. Jsem už starší,nehodnotím grafiku na prvnim místě,takže mi je celkem jedno,že díky PS3 sem ochuzenej o to,že muj kulomet vrhá stín a jiné serepetičky,spíš se zamýšlím nad herním obsahem,PRÁVÉ KONZOLÍ okudlávaném.
-
-
Sory, ale to je blbost. Konzolistum se taky zjednodusuji hry a mohou tvrdit, ze za to mohou pc. Tohle se nedeje kvuli platforme, ale kvuli snaze zvysit prodeje a vyjit vstric casualum. Zjednoduseni ktere klades za vinu konzolim se tyka i pc only titulu. Podivej se treba na level design hry doom oproti level designu hry doom 3 nebo quake 4. A srovnej napr. s konzole only hrou Red Dead Redemption.
-
-
-
-
-
koukam jak tu kazdej kafra nad konzolema a crytekem,ale hru vam zadarmo nikdo delat nebude.za tohle si muzou pc hraci (vetsina) protoze crysis1 se vic stahlo nez prodalo,tak ted nebrecte
-
-
to je sice pravda, ale většina hráčů by si ji stejně nekoupilo a čekalo by až se jim dostane pod ruku jinak.
-
Tak ja si prvni crysis i s datadiskem koupil a novy crysis je mi celkem ukradeny,protoze jeho pojeti jde naprosto mimo me.
-
-
jen me stve ze se neobevuji diry po kulkach v nepratelich jako treba v call of duty nebo soldier of fortune *10* nebo vam to nekomu de? *2*
-
Víš co ty šašku, tak nám tu schválně něco vypiš. Už jste všichni co nadáváte na konzole vážně trapní, jděte s tím i s vašima PC do pr... A nezapomeň mi napsat, že PC nemám a jen vám závidím. Mám oboje ty blboune...
-
-
Proč by Ti někdo měl psát, že PC nemáš? Jen ho prostě neumíš používat *2* *1*
-
-
Celou dobu cteni recenze premyslim, jestli autor hral stejnou hru jako ja. V posledni casti jsem si pak precetl, jak se mu zasekla X360-ka, tak jsem se musel smat. Pro PC hrace je tahle hra velke, velke zklamani. Nebyt predchoziho dilu a masivni reklamy a nabubrelych kecu, obstala by asi velmi dobre, ale s ocekavanim, ktere hru provazelo, musim rict, ze takhle teda ne, pratele.
-
-
Já jsem PC hráč, hrál jsem Crysis, Crysis Warhead a Crysis 2 mi přišel parádní. Hru jsem už dohrál na veterána (docela záhul) a mě osobně tento díl velmi potěšil. Pak si to dám ještě jednou s jejich slavným DX11. I tak mi grafika ale přišla pohledná.
-
x360 se mu možná seklo ale hrál to na PS3 *1*
-
-
je pořád demoverze Crysis 2 MP?
-
Souhlas s pozitivními ohlasy na recenzi - obsáhlá, je tam prostě vše, co tam má být, zabývá se tím relevantním (což např.grafika u Crysis samozřejmě je a nelze se tomu divit), a celkově i čtivá a zábavná. Hláška "tady někdo trošku zapřeháněl" mi přišla dost vtipná:). Nevim jestli to je reference na Cimrmana, ale pobavil jsem se *4* .
-
este pre tych co tvrdia ze crysis 1, je graficky lepsia...
uz len z technickeho hladiska obsahuje CR2 dvojnasobne mnozstvo polygonov ako jednotka. /nie na PS3 tu to zachranuju shadere a slabsie normalmapy/
graficky vyvojary riesili uplne iny problem a zvladli ho perfektne. nezabudajte ze listy na stromoch a rastliny niesu polygony ale vertex shadere. CR 1 bola graficky super ale toto je vyrazny posun.
A mili konzolisti vdaka konzolovej zaostalosti uz utrpelo vela potencialne dobrych hier ktore mohli po vsetkych strankach dopadnut ovela lepsie ...myslim hlavne FPSky alebo autickarske hry. nastastie CR2 je vynimka. -
-
(opetovny pokus o vlozeni)
Musim opravit jednu informaci. Mnoho pc her utrpelo kvuli piratum, kteri za hry nejsou ochotni platit. Vyvoj her neni zadarmo. Diky konzolim naopak vznikla rada her, ktere by jinak ani neexistovala. Mozna ze ani CR2 by bez konzoli nevznikla. Imho by do ni investori bez konzolovych verzi neinvestovali. -
neříkám že grafika vypadá špatně, ale rozhodně není ani nejlepší ... tak jak býval crysis když vyšel, navíc je na enginu velmi znát použití pouze DX9 ...
Až vyjde patch pro DX11 bude to asi lepší, ale teď ta grafika má ještě nedostatky ...
Co se týče vlivu kozolí tak to dopadlo na PC celkem dobře(jen ten system pitomých checkpointu mě vadí ... proč nemůžou použít normální savy ...chjo)
-
-
Tak pan recenzent si asi nevšiml, že se ten údajný pán (Prorok) zabil proto, protože byl kontaminovaný tím virem. Proto po vás taky v té hře jdou. Buď ten co udělal tuhle recenzi neumí anglicky, nebo vůbec neposlouchá co tam říkaj. Nebo další možnost že hru vůbec nehrál ;), ale to by podle mě ani neměl chuť ani odvahu dělat tuhle recenzi ;) ...Mě hra zaujala a překvapila. Doporočuji.