Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
Vlastní názor je vždy nejlepší. Ale dnes už i cizí vlastní názory stojí za prd... i o tom video mluví... hype z lidí nedělá nic než fanboye. A málokdo z hráčů dokáže hodnotit hry na nějaké škále s aspoň trochu objektivními měřítky. Podívejte se do diskuzí a uvidíte, že lidi prostě opakují, že je "hra baví", že "je dobrá". A když se zeptáte proč? Málo kdo vám to vysvětlí. Ale jakmile si dovolíte napsat kritiku, tak jste hater a kritiku kašlat, "hra baví".
No, neříkám, že vždy dokážu hodnotit hry na nějaké škále s aspoň trochu objektivními měřítky. Ale snažím se. A pak je... zvláštní... sledovat jak někteří hráčí píšou do diskuzí dlouhé traktáty, které jsou víceméně o ničem a jen opakují, že hra je baví. -
Tahle 'recenze' je wrong on so many levels. I Patrik Vogl by napsal lepší PR článek. Jsem zvědavý, s jakými argumenty v multiplayerové recensi se vytasí, aby tomuto mohli dát 10/10 GOTY platinum gold titanium edition. A proti samotnému Crysis 3 nic nemám, spíš naopak.
-
Zkus číst www.polygon.com (kromě games.cz samo :), tam se snažej podávat podle mě informace kvalitně a i recenze nepíší nějak přehnaně fanouškovsky, nebo zaujatě.
-
...nějak mi uniká souvislost. RAGE vydala Bethesda a Crysis vydali EA, a co? RAGE je (co se mě týká) dodnes nejhezčí hra a tohle opravdu nevypadá na tak velký pokrok. Zvlášť vezmu-li v potaz časový rozdíl...
-
Po přečtení recenze rozhodně nemám pocit, že Crysis 3 dostane tak malou známku. Já bych si tipl 8/10. Ale i tak, na čísle nesejde, mě kolikrát nebavily ani "devítkové" hry a naopak.
-
(Píšu obecně o herním žurnalismu. Tudle recenzi jsem nečetl, vlastně jen reaguje na obecné myšlenky níže v diskuzi.)
Jejda, dneska není na internetu recenzent snad nikdo. Je jaksi zažitým standardem, že na největších zahraničních stránkách bývají recenze pouhým výčtem featur hry a řvaním jak jsou úžasné. A fanoušci, který recenze ani nezájímá, si to přečtou a můžou se cítit spokojeně, že jim někdo "potvrdil" jejich přesvědčení.
No, nebudeme si nic namlouvat. Jeden z největších hrdinů naší doby, Instig8iveJournalism, nám to už dávno řekl.
https://www.youtube.com/watch?v=BwD2GgWKIrs
"Besides honesty, what is being lost? Masses get to enjoy bad games, the companies get rich and the writers make a wage."
Sám bych snad jen přidal, že "bad games" v tomto případě může být spíš "mediocre games". A závěr? Nevěřil bych nikomu. Jo, některý recenzenty mám rád, ale recenze beru s rezervou. -
Tady zas nekdo ani nevi, jake studio co vydava :-D
-
Co má proboha Crysis společného s Rage, že chces srovnávat, jaký udělali pokrok?
-
...tých päť hodín herného času, tak to majú z tej podozrivej poľskej recenzie v CD Action, ktorá bola ešte pred vydaním hry. Myslím, že už 11.2.2013 *1* ...no od vtedy ľudom nejak dr.e. Lebo inde už uvádzali aj čísla 9-10 hodín, čo je štandardný herný čas pri FPS
-
Meh. Jaký je pokrok od RAGE kromě větších textur?
-
Ono by to číslo asi taky nebylo moc pěkný. Osobně bych za singl dal max. 4/10 a nevim jestli to MP nějak výrazně zachrání. A s takovou herní dobou se mohli na SP rovnou vykašlat.
-
A to jako že když si tady nepřečteš recenzi a koukneš že má hra 9/10 tak hned běžíš hru zakoupit aniž by jsi se o ní něco dozvěděl ?
Čísla jsou přece úplně k h*vnu pokud je recenze objektivní. -
Už konečně naučili hrdinu mluvit nebo je to pořád Béčko ?
PS: o tuhle hru se nezajímám, ale tak skouknul jsem teď tu recenzi a už vím že hrdina už konečně mluví. To to trvalo. -
Tak ne kazdej ma cas a chut cist celou recenzi, takze koukne na cislo a jede dal. Stejne jde jen o nazor jednoho cloveka (recenzenta), tak je to treba brat s rezervou. Ja obecne preferuju hodnoceni. Vetsinou se s nim sice neztotoznim, ale aspon mi to rychle rekne, nakolik se hra libila recenzentovi. Kdyz chci podrobnosti, ctu celou recenzi
-
Všechno jde kvantifikovat. Dokonce i naše příspěvky jsou kvantifikovány *1* , takže číselné hodnocení singleplayerové části by mělo být vždy. Je to první nebo druhá věc na kterou se v recenzi podívám mimo screenshoty. JInak za mě Crysis 3.
-
Nech troubu zit : )
Vtipny hlavne je, jak takovejhle vejlupek potom ostatni nazyva hlupakama, nebo cimzetovlastne... -
veď hej ... ale kuká sa na to dobre *2*
-
: D
Diky!
Proc ztracet cas snahou o argumentaci s omezencem, kdyz to takhle krasne udela minutova pisnicka : D
A robotron to napsal taky hezky.
Jinak nevim co tu vsichni melou o petihodinovy kampani, kdyz v recenzi je jedina zminka ve stylu "na easy a fofrem tak za sest". Myslim ze ja se na tech deset dostanu.
Zase nejaka rana horecnatyho prujmu ci co... -
Ty si hotovej arcitrotl, pokud si bez číselného hodnocení nedokážeš udělat představu o kvalitě hry. A pokud si přečetl alespoň poslední větu, tak bys měl vědět, že číselné hodnocení bude doplněno po recenzi multiplayeru.
Ale pochybuji, že sis přečetl alespoň to, nejspíš si jen procházíš recenze a hledáš to svoje vytoužené číslo, které ti řekně víc, než jakýkoliv text. Opravdu ukázkovej pablb *1* -
To já jsem podstatně konzervativnější 24" FHD, i5 2600K default, GTX 660Ti AMP..počítám při podobném nastavení co ty tak 35-50 FPS..uvidíme