Přejít na výpis diskuzí
Crysis 3 - recenze singleplayeru PC verze
22.2.2013 | Miloš Bohoněk
269 příspěvků
-
lol takovejch mínusů, pravda holt bolí...
-
na steamu není, je to přes origin
-
Trojku vynechám. I na polygonu tomu dali 7 a to je spíš zlatej středovej průměr. Průměrnejch fps už mám dost.
-
Tech demo s wtf příběhem. Just like always Crytek. *3*
-
já nemám xp mám 7 ale grafika nepodporuje dx11.
-
Multak sa povedl oproti Crs2, sice killcam ma spoustu chyb, ale hratelne to neni vubec spatne. Zvlast mapy se povedly.
-
My borci s XP holt máme smůlu. A bude hůř, prokletý dx11.
-
Pro me penize nejsou zadny problem, ale nerad ztracim cas se spatnou hrou, cas je pro mne mnohem vzacnejsi.
BTW, bude tato hra vyzadovat registraci na steamu? -
Takovato grafika mela byt standardem uz davno. Muselo uplynout 6 let od prvniho Crysis, nez doslo k vetsimu vylepseni, coz je trochu smutny... Jinak tuhle hru beru spis jako tech demo a delku hraci doby tu tedy tak neprozivam. Na multiplayer jsem ale kazdopadne zvedavej
-
ano nebyla odvaha dát čislo
-
Stěží 7...
-
takze bez dx11 si ani neuprdnu ? *8*
-
A už je to tu zase. tiscali games se opět strašně snaží vnucovat jak všem měří stejným metrem.
"Číselné hodnocení chybí záměrně - zatím. Více než kdy jindy nyní Crytek tlačí na multiplayerovou pilu, bez níž nelze Crysis 3 zrecenzovat jako celek. Brzy tedy ještě publikujeme zhodnocení online části a spolu s ním i výslednou cifru."
Jasně, neradi bychom dali Crysis horší známku než 8/10 a obhájili to touto alibistickou větou. Je velmi zajímavé že např. Battlefield BC2 (a těch příkladů je tady víc) vám nevadilo ocenit známkou i když jste multiplayer pomalu ani nehráli. Tady jste si zahráli singl, na kterém tato série vždy stavěla (i když ten dementní příběh se nás vždy snaži přesvědčit o opaku) a hráči to od ní očekávali. Já se jim ani nedivím, protože multiplayer v jedničce byl nehratelný, ve dvojce nudný (pokud by tam nebyl ten oblek, tak ani nevím že hraju Crysis, navíc většina map měla tak 10m čtverečních, takže potenciál obleku stejně autoři zabili sami) a tak mě fakt u trojky multiplayer vůbec nezajímá.
Z toho co tak čtu je jasně vidět že se hra táhne opět směrem "už dříve to bylo jednoduché, tak proč to ještě neulehčit" viz sprint, který už nežere energii obleku. Co bude dál? Patch, který deaktivuje spotřebu energie při zapnuté neviditelnosti? Nepřátelé, kterým je jedno že jim zabíjíte kamarády bych už v této době taky nebral jako samozřejmost a takové nedostatky bych v recenzi přísně trestal a ne je zmiňoval jen tak mimochodem. To že bude luk OP, tak s tím jsem počítal už když ho Crytek hrdě představoval, takže vlastně žádné překvapení, že po výstřelu ani nezruší neviditelnost.
Z recenze jsem se hlavně dozvěděl že krom grafiky a jednoduchosti na té hře není vůbec nic zajímavého. Takže posun od předchozích dílů je.....nikam. Na závěrečnou známku jsem opravdu zvědavý, protože jestli bude celý multiplayer opravdu takový otřesný patvar, jako byl když jsme ho dostali na zkoušku, tak opravdu nevím jestli to výslednou známku spíše ještě nezhorší... -
Mám naštestí jen Ful HáDé...
-
Obávám se, že budeš překvapený, jak neskutečně náročné to je. Ve Full HD to na našlapaných strojích bude asi OK (i když bez brutální grafické karty to na nejvyšší detaily podle mě stejně nepojede), ale kdo má doma zobrazovacího miláčka s rozlišením 2560x1440, tak ten zapláče.
-
Než jsem to dočetl, už jsem se chtěl radovat, že jste od číselnýho hodnocení upustili úplně. Podle mě by to bylo ideální.
-
AI ve hře je naprosto výborná, nevím co recenzent hraje za hry, asi jenom multiplayer , ale oproti jiným hrám jsou to nebe a dudy.
-
Až na to, že se dá sehnat za 950,- a v akci i za 750,- ....
-
Sry ale vyplaznout pomalu 1200,- za 5 hod. kampan, tak to opravdu nehodlam. A na MP mam zcela jine hry.
-
Recenze ok. Stručné a relativně jsem se dozvěděl zásadní body, které mě zajmali. Ačkoliv to nevypadá na "Trhák" tak jsem rád, že po dlouhé době zase vyšlo něco co zatopí "těm dražším PC" a já konečně budu mít pocit, že sem ty peníze loni nevyhodil jen tak do kanálu...I když ho tedy většinu roku spíš mám...:/