Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Pro radost

http://youtu.be/SyZkgcAblC4?t=10s
  • Robotron3
    Vy jste jak malí. Když se dá takové hře známka bez pořádného zahrání multiplayeru, tak zase všichni držkují, že co si to dovolují a hodnocení je uspěchané. A když to chtějí udělat pořádně, tak zase lidi držkují, že to neni hned. :)
  • kostejnesmrtelny
    +1(0000000)
    Polovička debilů by z diskuzí vypadla, kdyby si nemohli stěžovat, že tahle hra o který si právě přečetli si rozhodně desítku nezaslouží.
  • Já vidím SP recenzi, to je problém zhodnotit SP ? MP ať si hodnotí zvlášť, to mě nezajímá.
  • Ste všetci trotlovia ? Však píšu že dostanete vašu cifričku až potom ako zrecenzujú multiplayer..
  • preci tomu nemužou dat trojku a napsat pravdu jinak by nebyli premie
  • Je to pro degenerovaný lidi, který nechápou význam textu před sebou?
  • Zamysli se ty omezenče. Proč se asi tak všude na světě hodnotí ?
  • U mě poslední dobou games dost klesá co se týče rezencí, absolutně neumí hodnotit, nemají vkus a často mi připadne, že ani neví jaké číslo mají dát, spousta přešlapů a byla otázka času, kdy se tu objeví AAA hra bez číselného hodnocení :D ... Jasně, je to o jednotlivci, ale pokud ten jednotlivec není schopný udělat subjektivně objektivní recenzi, obhájit si názor a vyresultovat nějaký závěr okořeněný číslem, není to recenzent.
  • 42!!!! v*le. Nechápu proč pořád lid potřebují něco kvantifikovat... Malého prince na tebe!!!
  • Kdo má nvidii tak u Crysis 3 je nejlepší zapnout adaptive v-sync + omezení fps na 60 (ať už přes config ve hře nebo nějakou jinou utilitou)
  • A verdikt? To jsou redaktoři na games takoví trotlové, že neumí vyjádřit hodnocení číslem? Vzít klady, zápory a porovnat to? Sorry, ale takovou recenzi číst nebudu. Raději věnuji čas tomu, že projedu místní komentáře, z toho se možná dozvím víc..
  • Počkat to už je jako trojka? *1* Jsem těžce pozadu a jsem na to docela pyšný. Víc pyšný jsem ale na to kolik času jsem strávil s COD sérii. "Poslední díl" jsem hrál Medal of Honor: Allied Assault....
  • VSync je mat najlepsie zapnuty v kombinacii s Tripple bufferingom. Vtedy nenastava prepad 60 -> 30 fps. Vacsina hier vsak Triple Buffering z nejakeho dovodu nepouziva... ale nastastie sa da zapnut pomocou utilitky DXoverrider. Funguje snad so vsetkymi DX9-DX11 hrami, ak maju 32-bitove binarky (Crysis 1 mal aj 64-bit verziu, neviem ako to je pri Crysis 3).
  • Náročná hra opravdu je, ale zase to stojí za to, v pohybu to vypadá úžasně.
    Mám doma 27" s 2560x1440, i5 2500k @ 4,4GHz + GTX 680 a singleplayer jede 40-60fps na high detaily bez AA, takže to není zas tak špatné.
    Multiplayer jsem zatím nezkoušel, ale v betě to bylo podobné, cca 45-60 fps.
    Mám zapnuté omezení na 60 fps aby se mi netrhal obraz.
  • Robotron3
    Střílečka má být střílečka, no a přesně to v Crysis s tim příběhem moc neumí (myslim jedničku a dvojku, i když trojku podle všeho taky). Tam je vidět, jak se strašně moc snaží z toho udělat něco víc, ale nakonec z toho příběhu udělají podivný guláš na který člověk při hraní kouká, jak když pejsek s kočičkou vaří dort :)
  • mam nvidii geforce 285 gtx ta podporuje jenom dx 10 *13*
  • ok
  • Už som na konci v singleplayeri...plus som hral aj muti. Podľa mňa, výnimočne súhlasím s recenziou. Hra vyzerá úchvatne. Inak, presne som si aj ja pomyslel, kam sa hrabe budúca generácia konzol. Táto hra nikdy nestaval na nejakom filozoficko-humanistickom príbehu. A som za to vďačný. Pre príbeh hrávam napr. Mass Effect. Je to čistá zábava...je to o tom, že ste s nanooblekom nad človek. A tak to má byť. Chcel som aby Prorok bol už konečne ostrielaný kovboj, čo vtrhne do krčmy a pri pití poldecáku vystrieľa bar. A to, že všetci v bare len hlúpo čumia, to je fasa bonus. Ak chcete super AI hrajte iný žáner. Strielačka má podľa mňa byť stirelačka...Preto som miloval Doom3...
  • Mart9
    no, to je další problém *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit