Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • untentrauer

30 hodin za mnou a přestal jsem hru hrát. Přes prvotní zklamání a následné nadšení mě začalo to množství chyb a nedodělků natolik odrazovat, že mě už ani nezajímá, jak příběh dopadne. Počkám si na opravy, pak se do toho pustím znova. za mě je hra za 6 z 10.

• gio1

Tak ze prý day 1 patch uděla ze Cyberpunku  úplně  jinou hru. Takže děkujeme za recenzi verze hry, kterou si nejspíš nikdo nezahraje a 10. 12.prosim znova. Chudák Šárka 😀

• Femto

mně se to líbí, jsem připraven odpustit nedokonalosti, protože se CDP pustil do žánru, který nikdo v takové formě do áčkove herní produkce dlouho nedodal. Takže jim ještě tady pěkně poděkuji. Páčko. 

• Tip pokud se chystáte hrát na konzoli - v nastavení vypněte Depth of Field and Motion Blur. Hra potom vypadá znatelně lépe. Až mě překvapuje, že tohle je defaultně zapnuté, protože to značně sráží první dojem. (vypnutím se z mazanice stane normálně vypadající hra)

• Inquisitor

Motion blur vypínám všude jako první. Hrozná věc.

• To plati, pokud se motion blur aplikuje na celou scenu, tzn. cela obrazovka se rozmaze pri rychlem pohybu. Motion blur aplikovany na specificke objekty, treba pohyb mece pri animaci nejakeho utoku, ale muze mit prinos a vyvolat dojem vetsi dynamiky, bez toho aby to snizovalo celkovou kvalitu a ostrost obrazu.

• 1984

Tak jest, per object motion blur rozhodne neni na skodu. 

• Derp_1337

True story.

Ta technologie je sama o sobě vadná. Rozmazáním ostrosti snímku se snaží imitovat iluzi pohybu na scéně. Technologie, která z principu snižuje kvalitu obrazu, je prostě špatná.

• Taky musite na steam verzi po kazdem spusteni znovu nastavovat cestinu? 

• Ano, i na GOG verzi. Je to otrava. A ani přepis nastavení ze zálohy před spuštěním hry nepomůže. 

• ja mam GOG verzi a nastavovat opakovane cestinu nemusim

• Já taky a musim. Tak jsem se na to vybodnul a hraju v angličtině

• Maxianimal

Ja.

• iSpirit

Gamespot 7/10. PC gamer 7,8. je i šestka, když odečteme desítky za hype. Dostaneme asi mírně nadprůměrnou hru.

• Ano. Když budeš ignorovat recenze, které hru chválí, tak to samozřejmě nebude vypada jako chválihodná hra :-D Samozřejmě si té svojí informační bubliny může názory které nechceš slyšet odfiltrovat, v tom ti určitě  nikdo nebrání.

• iSpirit

tak Gamespotu se dá +- věřit narozdíl o IGN, to samé si myslím o PCGameru. 

• Mathes26

To podle mě teda nazáleží tolik na samotném zpravodajském serveru, nýbrž na konkrétním recenzantovi.

• iSpirit

tak samozřejmě máte pravdu, člověk si vždy najde to svoje, když hleda

Na druhou stranu dle hypu to měla být nejlepší hra všech spojených vesmíru a ono asi ne...

Navíc ze začátku vždy vycházejí ty nejlepší recenze a potom se mění diverzita. Se můžeme podívat na TLOU2, to byly desítky a až po týdnu se ukazovaly sedmičky.

• https://www.metacritic.com/game/pc/cyberpunk-2077/critic-reviews?sort-by=date

když to takhle sortujeme "by date", tak zjistíme, že aktuálně nejvíce padají sedmičky. Ti recenzenti, co tomu dali 10/10, evidentně dostali sponzorské dary spolu s kódy na předčasné recenze.

• mousekrup

Nebyl bych tak konspirační s podplácením. Já to spíš chápu tak, že desítky zpočátku jsou dané tím, že CDP záměrně dal přístupy ke hře recenzentům jen na PC verzi a co nejpozději. Tak, aby ve hře stihli tak akorát prolítnout příběh (který je zjevně super) a nebyl čas na to se šťourat v detailech a mechanikách. Většina na to asi skočila, chtěli mít recenzi v den vydání a moc spěchali. Teď holt vychází najevo ty nedodělky.

• za mě osobně hlavní story průměr, ale co je jasný nadprůměr jsou vedlejší questy, tam je to lépe napsané než u main story. 

• TheSuffering

Takže vlastně klasika, stejně jako Witcher 3 prostě jen lepší průměr. A já jim to ze zvyku zase koupím.😀

• LiarForHire1

A co je v tomhle žánru lepší hra (open world akčni rpg)? Rád si to zahraju.

• Lepší průměr? Co je pak ten průměr?

• Inquisitor

Dneska hrát hry v den vydání je jen pro odvážné. Počkat si půl roku se stává tradicí:)Asi chtěli stihnout vánoční prodeje.

• CBRPNK

Tak vydat hru zalozenou na tabletop RPG Cyberpunk 2020 v jinem roce je trosku trapne, nemyslis?? :D

• Hidden

Fajn recenze, diky za ni a i za zhodnoceni ceskeho prekladu. Ve Witcher 3 byl fajn a tak jsem uvazoval, ze vypnu par bunek, prekousnu par novotvaru a sjedu si to v cestine, ale po teto kritice si ho opravdu odpustim.

Ty rozplizle textury a podobne vypadaji spise jako nejaky problem se streamingem a/nebo LODy nez zamer, tak doufejme, ze do vydani opatchuji. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit