Cyberpunk 2077 – recenze nejočekávanější hry roku
-
Pockam pul roku a bude jasno zda to koupit ci ne. Kdyz to bude fajn tak koupim, kdyz ne tak nekoupim a kdyz prumer, tak pockam dalsi pul rok az to bude za max. petikilo. Takhle to delam skoro vzdy, snad jen oblibene tahove strategie musim mit hned. Uz jsem toho, ale parkrat litoval. Naposledy s panzer corps 2. Lepsi je vzdy pockat, vzdyt her k hrani je tolik.
-
Asi budu muset tak rok na Cyberpunk počkat. Mám PC s RX470 + PS4.. A chci víc než jen 30FPS. A "dobré" grafiky jsou buď nedostupné nebo předražené..
-
-
no ja to hraju na gtx1660super a ve full hd na cca 85% grafickeho nastaveni to jede naprosto bez zaskobrtnuti...takze nevidim problem v RX470...ono graficky mi to docela pripomina The Division2 z vlastniho pohledu, coz by i tak odpovidalo narocnosti na grafiku
-
-
Super recenze Šárko, díky za ní!
-
https://www.youtube.com/watch?v=aWwqcqxWaDM
tady pro člověka dole, co píše, že je fyzika dobrá.😂
https://www.youtube.com/watch?v=wuw_RK-4Dg8
-
-
Jen ze zvědavosti - kolik času denně tý hře věnuješ? :-D (a teď nemyslím, jen hraí, ale sledování videí, čteční článků, psaní o ní....)
-
-
..myslím, že tvůj příspěvek má číslo 666..
-
-
Včera jsem čirou náhodou zjistil, že oddělit končetiny v CP77 jde, tak jak je to s tím tvým videem, není to nějaká čínská (titulky) cenzurovaná verze? Není to zbytečnej hate? Mě se líbí ten svět a město, proč bych měl hrát western nebo nejhorší gta všech dob (IV, věc názoru), když můžu projíždět tak parádním městem? :D
Každej asi hledáme něco jinýho, ty zřejmě jen flame war ;)
-
-
končetiny oddělit jdou, je to i na jiných videích i na tom kanále a mně se to taky podařilo, ale to je asi to poslední...
-
-
uplne to posledni je tvoje marna snaha udelat neco s tim, ze se ta hra lidem libi a prodava se skvele
-
-
😂 lidem se libí a skvěle se to prodává, musím se smát, co fanboyům zůstalo. Tohle můžeme říci i Call of Duty či jakékoliv AC, u posledního AC ještě můžeme přidat, že to má i lepší hodnocení :D. Jinak co koukám, tak se to lidem líbí i nelíbí.
-
-
není tohle tvůj druhý účet, iSpirite?
-
-
Reakce na příspěvek:
sedmý :). Všichni hateři jsou jedna osoba. Hru jinak všichni milují kromě iSpirita a jeho alter eg...
Jinak ty musíš mít akcie v CDP, takový fanboy se jen tak nevidí.😂. Na všechnu kritiku hry tu máš přísvěvek. Ti z té hry úplně přeskočilo...
-
-
Reakce na příspěvek:
A ty jsi zase zanícený hater, který všude vidí konspirace akcionářů/fanboys jenom protože si někdo dovolil nesouhlasit s tvým názorem. Tvými slovy: Úplně ti z té hry přeskočilo. 😎
Doporučuji nasadit si aluminiovou čepičku, ta tě prý ochrání před konspiracemi zlých fanboys. 😉
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Konečně se na metacriticu spustili uživatelské recenze a jisté je pár věcí. Za prvé to není v žádném případě next gen hra. Za druhé to určitě nebude hra roku. Za třetí má skóre 5.8/10 a spíše to bude sklamáním roku...pominem-li skalní fanoušky, kterým nevadí i naprosto nalajnovaný příběh :).
-
-
Skl111 postnul odkaz na DigitalFoundry , kde hodnotí Cyberpunk na pořádně výkonné mašině a hrajou to na maximální detaily. Podívej se a sám uvidíš ten rozdíl.
-
Hmm, takže ty jsi z gameplay ze staré generace konzolí či slabého hardware na PC vydedukoval, že to není "next gen hra". LOL
Úplně zbožňují ty uplakánky, co mají grafickou kartu starou několik let a když nedokážou spustit nejnovější hru na maximální detaily a nebo hra při maximálním nastavení trpí propady výkonu, tak to není chyba jejich starého a slabého hardware, ale je to chyba hry.
-
Ta hra je gameplayově skvěla. Je to doopravdové rpg po letech a letech strádání. Ale ten technický stav je neodpustitelný. Až to bude za půl roku opatchované, historie zapomene a bude se na tu hru vzpomínat.
-
Ale to nevadí. Hlavně že nás to baví, ostatní ať si o tom píšou co chtějí ne? Moc nechápu smysl tohodle komentu. Vlastně ani smysl Metacriticu. Smutný je, že většina lidí podle tý stránky hodnotí hry.
-
no vzhledem k tomu, ze nalajnovane pribehy byly i v zaklinaci 2 a 3, tak to asi moc lidem vadit nebude
-
-
Dal jsem si další konec, 62h za mnou a je to stále super. ;-)
-
-
Mě ty konce příjdou hodně divné a nevypovídají o tom, za koho začínáte. Průbšh hry na to mám pramály vliv, je to jen o rozhodnutí při závěrečné misi. Dohrál jsem to za nomáda a měl jsem konec, který by se hodil spíše zakorpo.
-
-
No, to taky hlavně záleží na tom, jestli se rozhodnete, že vám pomůže Panam, Hanako, Rogue a nebo.. vy sami. Ale taky se může stát, že s Panam nemáte takový vztah, takže to ani není možnost. O dalších nevím.
-
Souhlas.
-
-
-
toto je docela brutál: https://www.youtube.com/watch?v=aGgkF7fh4MA&t
-
-
Hahaha
To by jsi nebyl ty, kdyby jsi nepostnul odkaz na tvého favorita AngryJoe
-
-
Nejhorší je že Joe prostě jede klasicky na populární názory, když se to nelíbí redditu a naštvaným fanouškům tak se a tom hned sveze taky, viz. jeho recenze na TLoU2
-
-
Asi tak. Ono Sterling není bohužel o moc lepší. Na tyhle lidi nemá smysl koukat, protože když pročteš fóra, tak víš přesně co budou říkat.
-
-
-
-
Ted sem se dival na fight club 505 a pobavil Ales kdy rikal ze nemuze mit recenzi kdyz je jen ve tretine ty hry. Prej to pak neni recenze a je to jen alibismus aby byl clovek prvni a objevil se na tom Metacritics a v SEU. Prej sou hranice ktere se neprekroci😂
-
-
Šárka hru dohrála od zaćátku do konce. To chceš aby se recenzovaly hry až po 100% průchodu? To by pak ale chtělo přestat brblat nad recenzema, co vyjdou dva týdny po vydání.
-
-
Sama rekla ze ma odehrano tak ctvrtinu;) Ja s tim nemam nejmensi problem, ja recenze beru jen jako doplnek a nijak se nima neridim, tak je mi fakt jedno kdy vyjde. Jen mi prijde vtipny poslouchat 14 dni starej fight club a pak videt jak je to v realu
-
-
100 % z hlavní kampaně, 60 % sidequestů. Nice try.
-
-
-
-
Jedna z prvych veci co ma zarazila bolo, ze niektore random NPC po osloveni nieco povedia ale neotvoria usta. Proste chyba facial animacia. Resp. sa nezapne. Pisem to sem, pretoze nevidel som este nejaky taky komentar o tejto chybe. Mate tiez taku skusenost?
-
-
Ano. Ony i ne-random NPC mají zvláštní faciálky, které neodpovídají tomu, co zrovna říkají.
-
-
Teď jsem vyzkoušel SMT mód jako součást tohoto modu:
https://github.com/yamashi/PerformanceOverhaulCyberpunk
Je tam odkaz na wiki, kde je návod na instalaci.
V zásadě to na vícejádrových procesorech AMD umožňuje správné využití všech jader.
Hotfix 1.05 to měl spravit, ale spravil velký kulový.
Ofiko to má pomoct jen na čtyř a šestijádrech, ale na 3700x (osmijádro) pozoruju velké zlepšení, a to zejména co do plynulosti vykreslování. Zmizel takovej ten efekt, že FPS nikdy neklesnou pod 70 FPS, ale stejně se hra občas nepatrně škube (nebo spíš jako by se měnila rychlost rozhlížení). Teď je to hezky plynulé. Bohužel se mi stále nedaří odstranit mouse lag na 100 %, ale když to srovnám s tím hnusem, co jsem hrál těsně po vydání - nebe a dudy.
Existuje i SMT mod, kde se edituje exáč v hex editoru - pro cyberpunkery samozřejmě jasná volba, mně stačí tohle.
-
-
Ten mouse lag je také AMD issue a nebo nějaký obecný problém?
-
-
Bůh suď. Lidi si na to stěžovali zleva zprava, ale nekoukal jsem, jaké měli procesory. Něco psal CD Projekt v patchnotes, že opravili problém s raw inputem (nevím ale komu, mně rozhodne ne). V každým případě mně na AMD to lagovalo hrozně a teď mi to laguje, dejme tomu, lehce znatelně. Bohužel jsem na to citlivý a dokáže mi to zkazit zážitek.
-
-