Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Objednano 8K TV Samsung QE65Q950T, jeste to chce PC za 250 tisic proste Cyberpunk zaslouzi 8K a nic jinak Jinak na PC to pustite i ve 4K a TV udela upscaling do 8K :D

a GTA V dostalo vic hec :)  https://games.tiscali.cz/recenze/grand-theft-auto-v-recenze-pc-verze-250112

• Jack1947

Já teda jsem čekal 10/10 jsem docela pobouřen a celkem zklamán 😐😬😱

Takže to bohužel revoluční ani evoluční hra není... RIP!

• Inquisitor

Takže stahovat nebudeš jo?

• Jack1947

Pobavils ale to asi nééé😛

• Proc tahle zlodejska *něco* už nemá banán?

• Jack1947

Nechápu za co, banán zde má člověk za jiné věci ale nemá smysl o nich moc psát 😉

• zadna revolucni hra uz peknych par let nevznikla a tohle bohuzel neni vyjimka

• Jack1947

Tohle byla spíše narážka na devítky co tu poslední dobou lítali jak na běžícím páse ( ve srovnání s minulými rokmi)

• Derp_1337

Když si to ta hra zaslouží, tak proč by neměla dostat devítku??

A k těm minulým rokům: Jacku, neexistuje žádná komise, která řídí vydávání her, aby každý rok vyšel stejný počet her, které si zaslouží 9/10, stejný počet průměrných her 6/10 a stejný počet odpadu 3/10. Jelikož nic takového neexistuje, tak se dá logicky předpokládat, že ne každý rok vyjde stejné množství kvalitních her. Některé roky jsou prostě lepší, některé horší.

Příklad? Třeba v roce 2014 vyhrál na Game Awards titul hra roku Dragon Age Inquisition i když kvalitativně to zas až takový zázrak nebyl. Spíš byl problém v tom, že ročník 2014 byl dost slabý. Vyšlo snad jenom 5 her, které stály za zmínku.

• Jack1947

2020 nebyl ně+jak extra silný takže bych to "hrál" na tuhle notu. Ne skutečně jsem čekal desítku všechno ta hra splnuje a přesto nedostala.

• Inquisitor

Ono je otázkou, jestli je to ještě dneska možný. Už tady toho bylo tolik, že vytvořit něco opravdu revolučního, je čím dál větší problém.

• Inquisitor

Bohužel vývoj velkých her, stojí velký peníze. To znamená mít hru co nejvíc přístupnou, aby se toho co nejvíc prodalo. A dokud ty prodeje mít budou, nemají pražádný důvod dát na menšinu hráčů, kteří chtějí propracované mechanismy. A nevodění hráčů za ručičku, aby náhodou nezabloudil za roh. Nebo nedejbože, musel víc jak minutu přemýšlet. To by hra okamžitě letěla do kouta.

• No, spis by ty hry mely ,,prekrocit svuj stin,,... neco jako novy MS flight simulator. Cely svet, realne mapy, realna doprava...atd. Ale od toho jsou manageri spolecnosti co vydelavaji miliardy aby to vymysleli, bohuzel odvadeji mizernou praci - sice ne co se tyka vydelku, ale urcite co se tyka pokroku.

• Carnage666

Na PC mi to jede a vypadá to pěkně ale i přes to sem si musel hodně vyhrát s grafickým nastavením aby se mi povedlo držet 60-80 fps, dokonce i některý věci jako upravu na AMD procesory atd. Což je celkem fail. Na PS4 to nemělo vůbec vyjít tam je to těžce rozbitý a nedivím se že jsou lidi naštvaný 😀 ale CD Projekt byl zkrátka greedy a museli to vydat i na PS4, zase z jejich strany by byl asi větší fail kdyby řekli pár měsíců před vydáním "sorry nejede to, takže rušíme PS4 verzi."  Jenže bohužel pro ně oni snad někde i tvrdili že se jim díky tomu poslednímu odkladu povedlo tu hru vymazlit a výsledek všichni známe.  A to že schválně dávali na recenze jen PC verze je taky gól.

Co se týče hry jako takový baví mě, ale je to opravdu hlavně příběhovka a ne sandbox jakej hodně lidí čekalo a jakej byl víceméně slibovanej, NPC a město jsou prostě jen kulisy ve kterých se toho realně nedá moc dělat, policie je úplně k ničemu a když člověk vyjedete z centra tak jsou dálnice kolem prázdný a trochu to kazí dojem živoucího města. Nepřátelé vás taky nejsou schopný pronásledovat v autech jen když se to týká questu a příběhu. Zkrátka došlo hlavně k tomu že byl opravdu velký hype.

• LessPh

Obdivuju výkon ŠT, tohle bych nedal ani za mladejch let, pokud by se teda člověk něčím nenakopnul, že?!

Ale podle mě recenze měla ještě dozrát, přece jen po takovým výkonu si mozek musí trochu odpočinout, aby nabral sílu a uspořádal myšlenky.

• https://twitter.com/DanielVavra/status/1339048970061049857

• iSpirit

Steam hlasí 72% z 28000 tisíc recenzí.

• Derp_1337

Netušil jsem, že se někdy budeš opakovat se stejným spamem jaký napsal TheGGG. A navíc jsi o několik hodin pomalejší. LOL

Jinak ta hra, která má herního materiálu aspoň na 80+ hodin. Tyhle velmi časné "recenze" budou určitě "velmi objektivní". Hateři z principu budou z principu dávat 0%, fanboys zase 100% a do toho se ještě přidají hráči, co mají nějaké technické problémy. Prostě klasika.

První skutečného hráčského hodnocení se dočkáme až po pár dnech, kdy to konečně někdo dohraje.

• iSpirit

nejde o kvalitu samotné hry, první recenze ukazují technický stav hry.  O tom snad nemůže být sporu. 

Navíc CDP jsou miláčci PC scény, takže si haters rovnou ve velkém odmysli. 

• Derp_1337

Většina hráčů je miluje, ale vždy se najdou nějací hateři.

A k technickému stavu? Nebylo by to poprvé a ani naposledy, co nějací hráči měli HW problémy během day 1. Není na škodu počkat pár dnů než se patche spraví ty největší problémy.

• TheGGG

no jo, ale hra vyšla, je venku, lidi ji mohou hrát a pokud někdo po pár hodinách hraní narazí na xx bugů a ještě mu to blbě běží, tak to se pak nelze divit, že je naštvaný.

pochybuji, že ti největší hateři si hru koupí na steamu za 60 éček jen aby dropnuli špatnou recenzi, ti možná tak budou spamovat na metacritic. 

já hru nehatuji, ani na ni nejsem nahypovaný, CDPR je mě docela sympatické a líbí se mě, jak vytáčí korektní lidičky z twitteru, ale zase nelze přehlížet problémy a dělat že se nic neděje. 

• Jako je fakt, že když člověku hra za půl hodiny třikrát spadne (jako mně), nadšení dost opadne...

• iSpirit

většina nepřečte díky nevyvinutému kritickému myšlení, že jsou to mistři PR a lžou úplně stejné jako UBI/EA. Takže nějaký hate tady nebude. Hra má samozřejmě v sobě už x patchů, takže nějaké čekaní na patch je samozřejmě irelevantní, protože patch může x věcí zhoršit, jak se to dělo u W3, kde to díky patchům probugovali až do nefunkčního lvl expení  a nefukčních perků v mutagenech. 

• Derp_1337

To tě vážně tolik ranil nějaký bug, že kvůli tomu pláčeš i 5 let po tom, co ta hra vyšla? LOL

• Jakože když tomu někdo dá nulu tak to není hate a je to objektivní zasloužené hodnocení?

• Na steamu ze zadny nuly nedavaji...

• frank.horigan

Moc pěkná práce, jak CD projektu, tak Šárčina :)

Ale možná to přeci jen chtělo recenzovat hru “day one patchem” tak, jak ji budem hrát. Ale vím, je to těžké udělat vše pro všechny :)

Nicméně tahle hra bude fenomén. Vznikne deset recenzí. Recenze na největší plečce alá XO, recenze na PS5, rozdílové recenze, hardwarové recenze 🙂

• victor

Kolem 40 hodin měl u mne i Death Stranding. Ale dějový konec jsem vysloveně letěl a rozhodně mne do kolen nedostal ,protože zas tak moc se v té hře nedalo ani dělat .( Ok chvilku jsem se v tom čase ještě bavil propojováním skluzů do použitelné sítě ) .

Loni jsem si říkal ,že tyhle dvě hry budou soupeřit o hru roku ...nakonec tu máme dva roky a zase jen ty dvě hry které jsem koupil s očekáváním zážitku ...

• Jarisko84

Hru urcite kupim ale az led bude doma ps5 a nextgen patch... 

OTAZKA NA Sarku. Stretla si Ciri z wichera? Lebo w trojke povedala ze bola vo svete ktory sa podoba prave na ten v cyberpunku...

• cms.sarka-tmejova

Nepotkala, ale to neznamená, že tam není někde schovaná :) Potkala jsem Kojimu a pár streamerů, z CZ/SK tam podle credits běhá ArcadeBulls. Easter eggů a odkazů i na jiné hry je tam hromada, z hlavy Death Stranding, Die Hard, nepřekvapivě Matrix (a na další kyberpunkové modly). A samozřejmě taky jiná pomrknutí na Zaklínače než přímo Ciri, hned u V doma máš trollíka z Gwentu

• triptich

stretla si tam aj johnnyho mnemonicka? to len tak, zo zvedavosti :)
        resp. je tam easter egg aj na tento zabudnutý klenot?

• cms.sarka-tmejova

Já moc nechci spoilovat, ale celej Cyberpunk 2077 je vlastně takovej herní Johnny Mnemonic. Nejen kvůli KR :)

• Jarisko84

Pozeral som rozne gameplaye aj 4k na pc max settings ale ta grafika mi pride taka zadymena neostra nic moc ... Cakal som daco ine az to bolo neprijemne na pozeranie. Ma s tym niekto skusenosti ? Da sa to dako nastavit aby to tak nebolo ? Menu a celkovo ui pismo je krasne ostre ale ostatne je strasne

• V základu to má zapnutý motion blur a depth of field, který z toho dělají hroznou mazanici (taky jsem po zapnutí nechápal na co koukám). Když se to vypne, je to naprosto ok.

• Carnage666

Záleží jak to měl dotyčný nastavený, chromatická aberace, motion blur, film grain: tohle všechno přispívá k tomu "rozmazanýmu" looku. Potom i dokonce DLSS i přes nastavení kvality na místo výkonu je obraz víc máznutej než když je úplně vypnutý. Pak je tma nastevní  screen space reflections který mi i po vypnutí film garin filtru dělali takový divný zrnitý efekty při jízdě po městě po vypnutí všeho co sem vypsal je všechno ostrý.

• Wolfcastle

Muze mi nekdo rict KDO ma dobrovone zapnutej jakejkoliv blur a ůodobne ficury co rozmazavaj obraz? Jako vazne zere to vykona a jen to rozmazava obraz kdo z hracu by to hledal v nastaveni aby si to dobrovolne zapnul kdyby to bylo default vypnuty???

• Carnage666

Hele taky nevim kdo by to nechával zapnutý nebo kdo by to ve hře chtěl. 😀 to je první věc kterou u každý hry vypnu.

• Ono je to tady bohužel defaultně zapnutý :-/ A třeba na konzolích človkě není ani zvyklej lozit do nějakýho grafikýho nasatavení, tak jsem dobré dvě hodiny koukal, co ta hra má za problém, než mi to došlo :-D

Ono je tu ještě místy rozmazání obrazu záměrně (takové ty efekty když jsi opilej, je ti blbě, zlobí implantáty)... což je samo o sobě v pohodě, ale v kombinaci s těma dalšíma blurrama už je to docela masakr :-D

• Jarisko84

Dakujem lebo ked som na to pozeral normalne to bolo az neprijemne... a sa mi nechcelo verit ze by to hental malo vyzerat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší