Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dan Vávra je jediná česká celebrita herního průmyslu a o té se nepochybuje, to nevíš? *1* *1* *1*
  • Radar_PiBtl144
    Ten Vávra už se snad definitivně zbláznil?

Zaprvé, hodnotit, jak vypadají vývojáři her nebo šéfové vývojářských studií? WTF? To je jako kdybych přišel a řekl "Ridley Scott natočil super film o válce v Somálsku, ale vůbec nevypadá jako voják, tak to se na to radši koukat nebudu..."

Zadruhé - srovnávat hry s filmy? To je asi jako srovnávat jízdu na koni a šroubovák.

Zatřetí (a to je nejhorší) neuvěřitelně kecá! Copak filmaři nedělají tiskovky, na kterých vychvalují své filmy, mluví o "fýčurách" filmu, jak vznikal, kdo v něm hraje a proč, jaký je příběh, jaké se použily revoluční technologie a jak se dělaly speciální efekty atd atp. Copak jsi, Vávro, nikdy neviděl jediné "Behind the Scenes"? Nebo třeba záznam z tiskovky? A co teprve, když o filmu vznikne plnohodnotný film, jako například Matrix Revisited?

Dane, lžeš si sám do kapsy? Nebo jsi skutečně už tak zoufalý, že máš potřebu lhát čtenářům, abys dodal svým článkům bez myšlenky věrohodnost? Tak či tak, v každém případě je to velice ubohé.
  • To je to elítářství který je mezi HC hráčema celkem normální.
  • Anarcha
    Osobně s Danem celkiem souhlasim zatim jsem nenarazil vzásadě skoro na nic zajímavého a jediné co je tam oznamováno jsou xtý pokračovaní starých zaběhlých serií a popřípadně restarty starých zaběhlých serií a nejvíc mě pobavila ukázka s COD , ačkoliv jsem čekal , že se serie posune někam nejen v grafice , ale i v hratelnosti tak ač po grafické stránce to vypadalo pěkně co do hratelnosti to vypadalo opět jako naskryptovanej tunel a stejně to zase koupí mrtě lidí , protože budou ovlvněný tou marketingovou masáží. *9*
  • Dobry clanok
  • Mafia II měla příběh především nijaký, děravý a bez napětí. Závěr byl jako přerušená soulož, i když v případě Mafie jsem byl spíš rád, že už je konec. Hlavní postava vyloženě nesympatická, zcela bez vývoje - pd začátku až do konce obyčejnej grázl, kterej dělal všechno jen pro prachy. Nico Belicimu (nebo jak se to píše) by mohl lízat paty. Toť jen můj názor.
  • Pokud tě baví nascriptované strategie, nic proti tomu. Kde jsi ale přišel na to, že hráči strategií jsou chytřejší než ostatní. *7* Někoho to zkrátka a prostě nebaví. *3*
  • V jednom podcaste Dan mimo iného tvrdil že scénar pre M2 použitý v hre je dosť odlišný od jeho pôvodného , mimo iného tým že vo výslednej hre toho bolo dosť vynechaného . A s tým že by mala M2 až taký hrozný a príšerný príbeh by som mimochodom tiež nesúhlasil
  • Mafia II měla nějaký scénář nebo příběh? Vždyť to vypadalo jako slepenec náhodně vygenerovaných misí, ve kterých příběh nehjrál žádnou roli...
  • tak pokud je pro tebe film (nebudu se ani ptat jak se stavis k literature) jen vyplneni vecera s bramburkami tak te jako vysoce nekulturniho tvora trochu lituji ... na druhou stranu je to dnes asi normalni .. z studovani navodu si sice vyrostl ale ztrejme te ceka obdobi, az doopravdy vyrostes, kdy budes za kazdou hru ktera manual (chapej jako zapojeni mozku) alespon trohu potrebuje vdecny
  • *protivnej
    ta klavesnice me uz prestava bavit : D
  • Ja bych mel velke vyhrady i k tomu scenari. Jsem privnej rejpal? To kazdopadne : )
  • Black_Hand
    dik za dalsi info. ale pochopil bych treba i zmenu nazvu...ale ok, to co rikas dava smysl.
  • Tak ten volant to je hodne velky minus to jsem taky nepochopil, ze u takove hry zapojim volant a je mi neprosto k nicemu *10*
  • Mafie I vznikala v době, kdy existovalo tak maximálně GTA I, tedy sranda autíčka zhora. GTA III bylo vyvíjené paralelně s MI pro stejného publishera a že jsou si obě hry podobné, protože byly obě jako první zasazené do velkého města je shoda náhod. Obě hry vyšly ve stejném roce a byly ve vývoji mnoho let. Pokud máš výhrady k MII, které se netýkají scénáře, doporučuji si projít titulky ve hře a obrátit se na ty správné lidi.
  • Gratuluji! Díky tvému neustálmu zkoušení Xtých pokračování (pokud si je kupuješ), je na tom herní průmysl tak, jak na tom je...
  • zrovna ohledne tech heroesu .... ano na papire omezeni surovin vypada jako facka do xichtu vsem fanouskum ale podivejte treba na staricke age of wonders.... ma 2 suroviny a imho heroesy tomu nesahaji ani po kotniky takze s tema heroesama bych pockal az to vyjde a pak vynasel nejaky soudy
  • Naprostý souhlas s autorem. Herní průmysl dneška je bohužel jen zrcadlem hráčů. Bohužel je tu poptávka po co nejjednodušších hrách, ideálně kde se mačkají dvě tlačítka a nemusí se přemýšlet. Jákákoliv "složitost" je na škodu a vypatlánci to odmítají hrát. Vyjde strategie, ale nesmí tam být více jak jedna surovina, nějaké složité budování a přemýšlení prostě hlavně ať to chrlí miliony monster o nic víc nejde...Ty tam jsou časy dokonalých strategií typu Heroes, Warlords atd, dokonalých adventur Monkey Island. Dneska vše na jedno brdo a tupounci slintají, hlavně že to má cool grafiku a cool efekty. Že to je ale 100x opakovaná srágora dohraná za 4 hodiny nikdo neřeší. Doufám že jsme již na dně a vše půjde k lepšímu...nebo naopak. a pak nám buď nebe milostivo...
  • Napsal spoluautor klonu GTA... Mafia 2 mimochodem splňuje všechna kritéria, na něž pan Vávra nadával...
  • Odulin
    Pane Vávro, udělal jste mi tímhle čtením radost. Fakt, že jo. Poslední dobou začínám mít stále časteji pocity podobné těm v článku. Her, které by mě fakt chytly nebo líbily něčím jiným než jen nablejskanou grafikou je čím dál tím míň.
    Jinými slovy: Herní průmysl mě začíná už nějakou dobu pěkně sr*t, ale horší je, že mu nedokážu dát vale a furt jak pitomec musim ta Xtá pokračování zkoušet....kua. Ale zas mu to oplácím jinak..he..hehe...muhehehehehehehe (<--táhlý zlověstný smích) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší