-
Asi jste měli jen smůlu na servery .... bylo zřejmě příliš hráču kteří měli vybrané stejné božstvo a pak už jste byli asi každý na jiném serveru přičemž se Vám při jednotlivých pokusech nepodařilo abyste byli na stejném :(, bohužel, zatím nemám zkušenost s hledáním, hraju zatím jen s randomama ... lidí co se nabízí k pomoci je všude plno a nikdo z mého okolí si hru ještě nepořídil
-
Že vy jste si tu Wiki nechával nějakým prohlížečem překládat do češtiny .... :D .... stále jsem nikde na té Wiki nemohl slovo smlouva nalézt až teď jsem si všiml že Google translator označuje jako jeden z anglických ekvivalentů slova smlouva slovo Covenant. Ale jo defakto je to tak, jde o uzavření dohody s určitým spolkem, ale prosím příště se pokuste použít výraz z originálního znění, takhle nikoho nenapadne co že to máte na mysli.
-
Myslíš tím zaměření covenantů? Tam to platí víceméně jako jsem napsal výše. PvP Covenanty jsou Covenanty zaměřené na boj háčů proti sobě, ať už jde o napadání hráčů v jejich světě, nechávání se přivolat na pomoc takto napadeným hráčům, strážení určitých lokací před vstupem hráčů atp. PvE Covenanty jsou zase zaměřené na získávání dalších bonusů za určité interakce s prostředím hry, například covenant zaměřující se na sólo hraní který zamezuje spojování hráčů a invazím atp. A ty zaměžené na Co-op (pravděpodobně to ono "družstvo") jsou zase Covenanty které dávají hráči bonus za to, že pomáhá ostatním. Tzn Covenant bys měl volit v souladu s tím jak chceš danou postavu hrát.
-
Je pravda ze ve 2 to jde skoro všude.. Ale vysvětlilm včerejší hraní... Byly jsme tam dole u bonfiru v té tmě jak je tam boss na té lodi... Vyvolám si kamoše bez problémů a jdeme cestou k bosovy a umřel jsem poté jsem se samozřejmně oživil ale už jsem jeho vzkaz nevidél ani po hodině různého zkoušení
-
Koukal jsem na stránky darksouls2.wikidot.com a smouvy jsou tam rozděleny do těchto tří kategorii...
-
No, v DS1 to šlo téměř všude vyjma těsné blízkosti bonfirů ale vztaženo na DS2 je to irelevantní. Teď summoning sign nemizí ani při restnutí u bonfiru a summoning sign může pokládat/nabízet kdokoliv, pouze přivolání pomoci je podmíněno human formou. Bohužel pro pisatele výš jinou radu krom prstenu s vytesaným jménem božstva nemám.
-
Jakými "smlouvami"? Rád bych se pokusil poradit ale tento popis se mi jeví jako nedostatečný, nevím čeho se dotaz týká. Jinak všeobecně PvP je označení pro prostředí vhodné pro hráče se zaměřením na boj hráče proti hráči (Player vs. Player). PvE je potom zaměřené na hráče kteří raději hrají proti "hře" (Player vs. Enviorment), baví je víc hrát herní příběhy, plnit úkoly, účastnit se událostí (ne trávit všechen čas jen zavření v aréně) .... s poslední uvedenou možností "družstvo" s tím sem se nějak nesetkal, ale tipuji že to bude zaměřené na hráče kteří se rádi druží do spolků, těžko říct co si pod tím přesně představit protože si umím představit jak variantu PvP Družstva tak i PvE družstva :)
-
jestli si dobre pamatuju, tak v DS to slo jen nekde + lidska forma
-
Och ano, Namco to udělalo z dobroty své duše. Ta vidina peněz s tím neměla nic společného.
-
hehe ty se prober z ty pohádky *15*
-
U jinejch žánrů bychom mohli vést dlouhou a velmi neplodnou debatu na téma PC vs. konzole, ale zrovna u rpg je PC jediný Bůh a The Nameless One je jeho prorok.
-
Vsimol si si ze je rok 2014 a este je len marec? Tak asi preto nevyslo nic nove na PC. Ale tak Blackguards alebo Dragonfall.
-
jaký je rozdíl mezi smlouvamy PVP,PVE a družstvo?
-
Bohuzel to vypada, ze s uspechem a s vetsi popularnosti znacky, znacka samotna a jeji "know how", v ramci vyroby novych dilu, beldne pod tihou sire potencionalniho publika. Prestavam prat mym oblibenym hram velkej uspech, paklize vede k rozmelnovani jejich puvodnich napadu, principu a osobitosti.
-
Víš ty prezentace byly z PC verze která bude určitě využívat pokročilejších možností novějšího hardwaru. U PS3/Xbox360 verze tyto vychytávky můžeš těžko čekat.
-
Pravda, jsou hraci kteri v Dark Souls travi hodne casu v PVP (ty tenhle pokrok oceni). Pro me je ta hra o necem jinem a online je mi spis obcasnym zpestrenim (a jako takovy je uzasny), nez necim, co bych koncepcne vyhledaval. Takze zlepseni v tomhle smeru me zas tak moc nezajima ☺
-
Mne třebas Pursuer přišel docela tuhý .... ale asi se na něj nemá chodit hned po zabití Last Gianta :D .... možná to bylo tím. Nakonec jsem sólo pokusy vzdal, protože mne to už přestávalo bavit (pokoušet se ho odsólovat se začátečním mágem, šlo by to, ale bylo to moc na nervy :D, každej chybnej úskok, nebo o púl vteřiny pozdě seslané kouzlo se trestalo smrtí) tak jsem ho dal v co-opu, to je pak jednoduchý. S další postavou si ho chci ale nejprve odsólovat :).
-
Čau nemáte někdo nejakou užitečnou radu jak si s kámošem pomáhat v online? Samozřejmně prsten od kočky vlastníme oba... Někdy se spojíme nádherně a někdy vzkazy nevidíme ani kdybychom se na hlavu stavěly... Mockrát děkuju
-
Na Respec mas jen jednu-2 veci v kazdym pruchodu hrou, takže nic hroznýho ale určitě hromada nováčku po 20 hodinách zjistí že to maj uplně stupidně a budou za to rádi... Voice chat jde vypnout v menu
-
to ma voice chat i respec? to bych tedy fakt necekal. voice chat dosti vrazdi atmosferu pri multiplayeru toho typu co maji dark souls (idealne bych take zrusil zobrazovani nicku pripojenych hracu, ale to bohuzel mela i jednicka). a respec neni zapotrebi, protoze levely typicky nejsou ze zacatku tak drahy, aby hraci branily si nafarmit a dotahnout co potrebuji. dovolovat v DS postave co ma odehrano treba 30h respecnout mi prijde trochu kontraproduktivni. tohle neni wowku, aby spatny build totalne zrusil postavu a zazitek z hrani byl horsi.