Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    "lagy" v pvp jsou na všech platformách at uz si to priznas nebo ne... Desitky videi ktery vysvetlujou jak se vyhnout opozdenymu backstabu jsou jen tresnickou na dortu... Tady nic takovyho neni, nikdo se "neteleportne" za tebe a nebackstabne, bojujete spolu klasicky ne jen obehnout a zabit
  • michelangelocz
    U me taky vsechno slape. Nedavno si navic GfWL stahoval update. Problem nastal jen s pouzivanim modu, kterej mel online stabilitu zlepsovat, coz se mi ale vubec nepotrvrdilo a tak jsem ho vyhodil – slo o DSCfix.
  • michelangelocz
    Za prvy jsem nikdy nemel technickej problem s online casti hry (a to hraju GfWL PC verzi hry!, cili tu nejhorsi moznou platformu, co se technicky podpory tyce), ktera je mi v Dark Souls spis elegantnim a zabavnym zpestrenim, nez prvkem, bez kteryho by Dark Souls prestalo byt Dark Souls. A rozsahly warpovani odemceny od pocatku uz vubec nevnimam pozitivne.

Mam takovej pocit, ze az druhy Dark Souls dohraju, tak budu mit potrebu se z toho vypsat a to nejspis ve forme ctenarsky recenze.
  • michelangelocz
    Pro veterana DarkS (byt i DemonS), jsou tohle presne ty radky, ktery jsem doufal, ze po vydani nikdo z fanousku nebude psat. Bohuzel se tim pachut od doby oznameni dvojky jen potvrzuje. Jen bych jeste zminil dve jiny noviky, ktery podle me nemaji v Dark Souls co delat – VOICECHAT a RESPEC.

PS: Sam jsem jeste nehral, jsem ve stadiu cekani na balik.
  • Promin, tady se jedna o urcite nepochopeni -> mapou rozumim samostatnou lokaci ve hre, ktera neni nutna pro dohrani hry - viz. Baldur's gate.
  • Jestli srovnavas DS s Ultimou Underworld, tak bud jsi UU1 ani UU2 nikdy nehral, nebo trpis senilitou. Ultima mela docela dost rozhovoru s NPC - dokonce jeden ze svetu (ten s temi slizy) v UU2 se resil prakticky nebojove nebo byly svety, ktere byly prospikovany hadanky - treba magic academy.
  • Kto vam hrozil zbranou pri hlave ze ma take hodnotenie??
  • Aj ty by si tie 2 body rad doplnil keby sa ti niekto revansuje.
  • No nekupto :)
  • C-BEAM
    odjakživa ?
  • co tady valis ? ,se podivej jaka aaa hra vysla tento rok na pc, skoro zadna , na pc vychazi posledni dobou jen srackoidni indie hry a to jsem hlavne pc hrac ,ale barvu priznam a nevalim lzi...
  • Nevím jestli je vůbec nutný tohle před někým obhajovat. Pokud se mi hra líbí tak je to supr. Jestli se líbí nebo nelíbí někomu koho vůbec neznám mi je úplně ukradený :)

Moc nechápu co se tady někdy děje...
  • to odkedy na PC vychadzaju nejake super uber rpgcka? :D menuj nejake
  • Jako veterána Demons/Dark Souls mne na dvojce velmi vadí docela dost věcí:
    * Design úrovní není vůbec tak nápaditý a velmi často docela nablblý (zídka po kolena, kterou nemůžu přeskočit, ale musím najít klíč k brance vedle).
    * Vůbec je tam hrozně moc dveří, které jsou prostě zamčené a čert ví, kde jsou všechny klíče. Nějak mi to do toho světa nepasuje.
    * Instantní teleport je na pytel, spoustu lokací / míst jsem viděl přesně jednou. Pak jsem hrozně bloudil, když jsem nevěděl, kam dál - a úplně náhodou narazil na NPC, které už jsem znal, ale ono poodešlo a otevřelo cestu dál na místě, kam vůbec nemělo smysl chodit, protože se všude teleportuju.
    * Nějaké otevřené "zkratky" do lokací, přičemž ty zkratky nedávají smysl, protože teleport je kratší. (Třeba ta loď, co vede k dávno odemknutému ohni: wtf?)
    * Nemožnost od začátku hrát za hybridy: kámen, odemykající jiné než standardní upgrady u kováře, je až v Iron Keepu! Takže klasický melee str 10 / dex 14 s magickou zbraní nefunguje... *9*
    * Léčivé prostředky ke koupi? Tak k čemu pak jsou Estus flašky?? (Jejich "globální počet a jeho zvyšování" se mi naopak líbí.)
    * Koncept "hollow života" a čtyři prstýnky: tak holt mám nasazenej ten na negaci pořád a mám 3/4 života, no...
    * Bossové mi přijdou nenápadití a docela trapní. Většina lehká nebo průhledná, ohnivej rytíř naopak ultrasilnej (musel jsem ho dát až s posilou, protože prostě mlátí moc a má strašně životů).
    * (atd. Hra mě ukrutně baví, čekal jsem ale o hodně víc. Neměli vyhazovat Myazakiho *16* Jo - a jsem v Drangleic castle, aby někdo neříkal, že se plácám na začátku.)
  • Moje troska do mlyna ohledne otazky, kam Dark Souls zaskatulkovat:

Pro me to je dungeon crawler, neboli stara dobra kobkarina. Unikatni svet, skvely (byt velmi naznakove podany) pribeh, pocit samoty a minimalisticka interakce s NPC, to vse na me dycha starymi peckami jako Ravenloft, Ultima Underworld, Stonekeep, apod. Cili zrejme urcity subzanr RPG.
  • Fakt je, ze mapy ani questy v Dark Souls nenajdes. Tohle je trochu jine RPG.
  • Jasne trole, ty mi to vysvetlis. DS 1 jsem sice dohral 3 krat, ale DS 2 jsem jeste nehral. Proto tak nejak logicky jsem ocekaval, ze se z recenze dozvim, co se zmenilo proti DS 1 a co je noveho, co tam naopak chybi - nejaky nezavisly pokud mozno objektivni nazor na hru. Ale vzhledem k tomu, co je v recenzi obsazeno za informace, tak jsem doufal marne. Takze se da maximalne odvodit, ze DS 2 je asi vicemene stejna jako DS 1, s par upravami.
    Pro cloveka, ktery ovsem hru nehral, je tato recenze na h-vn-, protoze se z ni maximalne dozvi, ze se tam casto chcipa.
  • Miserius
    Ve zkratce: Vubec nevíš o čem ta hra...
  • Namco Bandai totálně pohřbili Green Bunny(modří vědí) *10* ale jo hry dělají fajn
  • Tak ty argumenty co se tyka recenze musi videt i slepy:
    Tak, napr. co RPG system - zustal stejny jako v 1 nebo je zde nejaky improvement. Pro lidi co nehrali DS1 pak chybi uplne jeho popis. Maji jako v 1 zvyseni statu nad urcitou uroven nizsi ucinnost? Co system boje - mohu pouzivat vsechny komba od zacatku, jakmile mam dostatecne staty pro zbran, nebo me nekdo muze naucit specialni pohyby. Je zde limitace pouzivani zbrani jako v 1 v zavislosti na statech? Co ruznorodost zbrani a pohybu - stejna nebo vetsi nez 1. Jaka je jejich vyvazenost? Co upgrrade zbrani -> stejny system, jiny system jako v 1, chybi jeji popis. Jaka je inteligence nepratel?
    Akcni RPG - bojuje se stejne jako v 1 nebo vice? Co NPC - jake jsou - zajimave, nudne? Co rozhovory - maji NPC vetsi vetnou zasobu, mensi. Reaguji na vyvoj hry? Je to stejne jako v 1, kde byly povetsinou staticke a nic nedelaly? Maji nejaky zivotni cyklus? Co questy ? Jsou nejake? Co pribeh? Vetvity, nepodstatny... Co hadanky, logicke ukoly? Jsou, nejsou - stejne jako v DS1? Co alchymie - neni jako v DS1?
    Takto by se dalo pokracovat jeste dost dlouho - proste recenze je opravdu na nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit