Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cenzor už určitě jede do práce a tak jsme za chvíli mrtví kámo.
  • Je to a bude v podstatě pořád stejný. Boj doplněnej parádní atmosférou a příběh jen v náznacích.
  • já jsem psal o jedničce, trojka ještě nevyšla a dvojku jsem nehrál
  • Takže je to vesměs stejné jako jednička akorát to pokračuje, ok dík za odpověď, počkám až to bude tak o 70% levnější.
  • krom bojů je tam dobrá atmosféra, výborný design lokací, neotřelý fantasy svět se zajímavými monstry. Pro mě osobně je tahounem této hry právě atmoška a boje. Příběh nebyl špatný, ale nevidím to tak nadšeně jako jiní, kteří si spojují lore z popisu předmětů. I z toho co jsem viděl na youtube atd. je ten příběh meh a dialogy v té hře jsou hrozné. Pořád se tam někde směje.

takže pokud se ti nelíbí atmoška a nebaví tě boje, tak to nehraj.
  • Zeptám se jako neznalec a prosím fanboys aby se zdrželi fašistických reakcí. Jsou tam nějaké jiné aktivity kromě boje? Bojové mechaniky jsou fajn ale nebaví mě pořád dokola jen bojovat. Hrál jsem jedničku ale nějak mě to kvůli těm nekonečným soubojům přestalo bavit. Ještě jednou prosím zahledění fanboys a lidi s anime obrázky nereagovat pls.
  • Disco : musíš vypnout ten trvale zapnutý trainer víš. Pak je to trošku těžší. Jinak DS1 byla po retexturaci od duranteho TOP a TOP je stále. Dvojka byla o dost jednodušší, už jen proto, že tam po více smrtích atd ubylo nepřátel. To bylo trochu takovej podraz. Dvojka byla jinak také super, hraji ji ještě teď a nepřestanu do vydání trojky.
  • Já jsem se jednou opovážil napsat u soutěže že tam neuvedli provozovatele soutěže (bylo to pod "komerční sdělení" takže to mohl být kdokoliv a z kontextu to nevyplývalo) a taky mě odstřelili jak prašivýho psa. Zákon nezákon.
  • ostatně, to se dá vnímat jako přínos těchto diskusí, používání anonymizérů a proxy bran učí mládež počítačové gramotnosti a principům fungování sítě, rovněž pak tomu, že je třeba stát si za svym názorem a nesklonit hlavu před každym zmrdem,,co je chce nějak cenzurovat. za mě dobrý
  • jj, sou to mrdky fašistický, ale zároveň dost velcí nýmandi na to, aby systém diskusí tady opravili, takže proxynu a nasrat: *1*
  • Jedničku jsem dohrál s hodně silnym a také hodně pomalim knightem, to přestalo fungovat v ds2 protože tam je vic slabšich ale rychlejších nepřátel, jinak klasu jsem zvolil bez zaměření, toho co je jen v trenyrkach, ten se dá upravovat nejvic, tim že neumí nic
  • Tak to kamo nejsi moc dobry hrac... dvojka byla hodne easy, na maga jsem to dal rekneme v s prstem v nose...hold priste nez zacnes hrat, tak si nejdriv zvol charakter, ktery ti vyhovuje a hned tupe mackat valecniky, protoze ma velky mec, s tim kamo v tehle hre moc nedojdes, to neni klasicka rubacka, tady musis u souboju uvazovat
  • Grafika je super tak na rok 2010 ne na ted ty joudo, ale DS byl v grafice vzdy spis Indie hrou, tam jde o neco jineho, Japonci na grafiku vzdycky sra..li, proto rozjede DS i notebook za 5k
  • Uz som sa zlakol, ze das zmysluplny argument ;-)
  • náš malý, čobolský zakomplexovanec *15*
  • napisu comment, smazou ho, napisu stiznost na smazani komentu, smazou ji, a smazou i tohle, supr pristup hoši
  • archie777
    Společně s Fable 2 nebo Journey.
  • wow
  • Jasne Anor Londo lucistnici su uplne, ze vrchol feroveho designu...rovnako ako Sen's Fortress hadi magovia, giant skeleton archeri v Tomb of Giants, ktorych pre istotu nevidis vobec atd...ako fanboyizmus je fajn ale nemalo by sa to prehanat ;-)
  • Omyl. Ps4 umi udělat screen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit