Přejít na výpis diskuzí
Dej mi víc peněz, já ti dám víc zábavy
6.7.2014 | Ondřej Švára
128 příspěvků
-
Už jsem o tom asi slyšel ale i tak dík za tip. (ale zapoměl) zkusím. Je to CLOSEDbeta ale třeba budu mít štěstí a stihnu se zapojit.
Hlava děravá vždyt--- http://games.tiscali.cz/preview/hazard-ops-nabizi-vsechna-klise-ktera-si-v-akcni-hre-umite-predstavit-238455
Já nato zapoměl. Hrát můžu. Tahá to nic moc tééda. -
A bez penez tu posadku nemuzes vyexpit? Aha, muzes, takze jen zvanis.
-
Mozna proto, ze ta hra neni uplne nekvalitni, ale neni tak kvalitni, aby za ni byl ochoten platit pravidelne. Kdyby trebas fungovala na jednorazovej nakup, tak bych o tom uvazoval, ale s mesicnima poplatkama ...
-
muzes vybirat z desitek ...
Z toho co me napada ...nwn - spis takova akcnejsi, nema open word, omezeni f2p jsou dost na hrane, ale da se to. sto - totez, ostatne ma spolecny i kanaly chatu s nwn. rift - takovy wowko na steroidench, jen bacha na vec, s posledni aktualizaci se instaluje nejakej posratej bloadware. swtor - velmi slusnej pribeh, jen ty omezeni jsou spis za hranou, pokud budes mit kliku, muzes nektery omezeni smaznout nakupem klicu v auci, ale prevazne narazis na svuj gold cap. -
F2P je jediný způsob, jak si mohu ozkoušet hry, které bych jinak nezkusil. Videa na Youtube a recenze prostě nestačí k tomu, aby si člověk udělal obrázek sám. Toto nejvíce platí u MMO her, kde se zkoušení počítá na desítky hodin, které vám nikdo nemůže sprostředkovat recenzí či videem, kor když ty recenze píší často spíše nadšenci a nikoli skuteční kritici. Proto F2P považuju za dobrý "vynález". Jen ho chce dělat šikovně a nikoli otravně.
Z mého pohledu je nejhorším modelem P2P s ingame shopem a speciálními edicemi, které jedině ty vám skutečně dají veškerý obsah ze hry - viz ESO. Pokud je P2P, mělo by to být se všim všudy. -
A myslím, že Freemanův čas zase brzy přijde ...
-
Jasný dyť jo. Taky Vám to neberu, a když je zde takováto hra tak tím lépe. Jen sem poukazoval na to že když už je tady nějaká F2P/P2W tak brečet že sem znevýhodněn když neplatim nema cenu. Prostě bud hraju zadarmo, nebo si taky připlatim.
-
Wold of Powercreeping od jistého patche se to změnilo na důl na prachy.
-
Já si zase všechny tanky vybojoval poctivě, bez volných zkušeností či prémia... Více si s tím daným tankem zahraješ a třeba takový Pz. IV F2 je doslova perla na druhém tieru :)
-
Tak já jsem kupoval pár věcí kvůli tomu, že si mi prostě líbil skin. Tím jsem podpořil tvůrce a zároveň jsem podpořil i Valve. Což mi přijde správné, když tam mám tolik odehrané. Nemůžeš to zase brát tak, že se jedná o kosmetické prkotiny, ale i formu poděkování za to, co pro to dělá komunita a Valve.
-
Tak to je jiná. Já osobně bych si nikdy nic takovýho nekoupil. Protože proč? jen abych měl za prachy něco co je mi k ničemu? když už si za penize neco koupim, tak chci aby to bylo k nečemu.... Ale každej at si hraje co se mu líbí, a platí za to co mu dělá radost ;)
-
utrácejí za kosmetické věci, skiny a oblečky pro postavy, HUD overlaye, hlasy oznamující že jsi dal double kill nebo že vám někdo útočí věž, kurýry (to jsou taková malá zvířátka co ti nosí věci) , naposledy to bylo compendum, což je takový virtuální alamanach k následujícímu turnaji, z jehož nákůpů jdou peníze na prize money letošního International turnaje, což je defakto mistrovství světa v Dotě a světe div se, z účasti hráčů dali dohromady prize money $10,459,819 k dnešnímu dni
-
Ale tam skutečně nemáš naprosto v ničem navrch. Dokupuješ si akorát jiné hlasy, teď si můžeš dokoupit počasí, pokud jsi ho nezískal sám, skin ward si kupuješ sám, startovací obrazovky si můžeš koupit, interface hry si můžeš koupit či si koupit skin kurýra, co ti bude doručovat věci. Ale nic z toho ti neovlivňuje hru. Nezlepšuje viditelnost, schopnosti, nedává ti větší rychlost, silnější útok atd. Toto je systém, kdy nemáš absolutně jak ovlivnit hratelnost. A nezáleží ani na tom, když máš XP bonus na level. Protože level nic neznamená, jenom za dokončení levelu dostaneš vždy dárek a můžeš získat prakticky cokoliv, takže i věci, co stojí třeba 20 euro. Ale ani to neovlivní hratelnost. Takže doporučuji si zjistit, jak funguje F2P v Dotě. Ve WoT je to vesele P2W ala gold munice a jiné podobné sračky, které ti jasně dávají výhodu nad neplatícím hráčem.
-
Jen tak ze zvedavosti, za co tedy hraci doty utraceji, aby neměli v ničem navrch nad ostatními co neplati? Já např. ve WoT taky neplatim, a ta hra mě baví snad už dva roky. Ale nikdy by mě nenapadlo si stěžovat kvuli tomu že tenhle má něco co já nemam... samozřejmě že má když si to zaplatil, zaplatit si to mužu taky tak nemam pravo si stěžovat.
-
na tom vůbec nezáleží jestli tě baví nebo ne, psal jsi že pokud by f2p hra nabízela všem stejné podmínky, nikdo by za tu hru neutrácel, DOTA 2 je důkaz že to není pravda
-
Já nevím, co je na tom tak složitého. Dělám hru; nejdříve se musím rozhodnout, pro koho ta hra bude, a toho se budu striktně držet. Pak podle kupního potenciálu této cílové skupiny a racionálního odhadu prodejů nastavím náklady. Pak tu hru v tomto rozpočtu udělám. Pokud bude dobrá, zaplatí se (a budou ji hrát i lidé mimo původní cíl), pokud ne, nezaplatí se. Hotovo. Kdo dělá špatné hry, má zkrachovat. Nic dalšího není třeba vymýšlet.
Vývojáři nejsou schopní dodržovat ani tak jednoduché principy. Místo toho ty hry marketingově tlačí publiku, které s tím nemá nic společného, a aby to hrálo, tak se ta hra musí udělat stupidní a jednoduchá (čímž je odrazeno ono jádro cílového publika). Místo realistického rozpočtu dají enormní peníze do grafiky, která nemá na kvalitu hry vliv a je nenávratnou investicí. Takže prodávají špatné a nákladné hry. A jediný důvod, proč to pořád vydělává peníze, je fakt, že trh je stále v chaotické, dynamicky růstové fázi. -
Vlastně chceš říct, že platící hráči co podporují studio s určitým obnosem peněz, mají být znevýhodněny proti lidem, co si jdou jenom zahrát a prudit, bez dotace studia. Myslím že na tomhle by pohořel i F2P systém *3*
-
Tá vyexpená posádka ti dá uplne minimálnu výhodu oproti ostatným hráčom...Môžeš mať posádku na 100% ale priletí k tebe nejaké eso a ideš k zemi.....
-
To nikomu neberu, ale mě třeba Dota Nebaví. Jen sem to napsal jak to vidim já. Pokud chci nějaky bonusy, nebo vylepšení, zaplatim si je, pokud nechci OK ale nemam pravo pak prskat že on je má a že to není féééér
-
Mno je tam moznost kvalifikace posadky za GE... dela to 20 crew points na 4ech skillech vic nez se da pres free2play ziskat... ale ten vliv bude hodne marginalni.
jinak to skutecne gaijin cose tyce f2p dela spravne... neni tam nic gamebreaking a ani tak oblibena premiova munice z jineho nejmenovaneho titulu.
Ja si teda uz asi 2. mesic platim premium account kvuli tomu silenymu grindu v late t4/t5 ale kdybych to nedelal tak by se taky nic nestalo