Přejít na výpis diskuzí
Dej mi víc peněz, já ti dám víc zábavy
6.7.2014 | Ondřej Švára
128 příspěvků
-
Treba proto, ze nevi jak je kvalitni a jak by se jemu osobne libila a chtel by si ji vyzkouset pred tim, nez za ni utrati penize?
-
Nesmysl. Ty výhody nejsou tak znatelný a navíc jsou, pokud vím, započítaný do MM.
-
Je to tak ze kazdy warframe ma 4 revivy kazdych 24hodin. Revive slouzi k oziveni uprostred mise kdyz nahodou umres. Pokud ty revivy nemas, s postavou muzes normalne dal hrat, akorat nemas 24 hodin ty 4 oziveni. Jinak pokud jsi to nehral od spusteni ( predpokladam open beta ) tak doporucim nahlidnout, za ten rok a pul udelali slunej kus prace
-
Podle mě je pay to win jen případ, kdy si za peníze můžu koupit výhodu, která nejde získat hraním (třeba kdyby tam za peníze šlo koupit Tomcata *4*). Posádku může trénovat normálně hraním, za peníze ji má akorát vycvičenou dřív...
-
K čemu ti bude maximální vylepšení posádky, když nesestřelíš ani stodolu, protože budeš lama? To mi teda řekni.
-
To jsem hrál při spustění jenže mě naštvalo že máte omezené životy a za prachy musíte dokoupit nové... když umřete tak máte pro jeden den konec hry. Nevím jak je to tedka ale proto jsem přestal jinak to není špatná hra.
-
To je prostě náš max no, pro něj je hodně textu i 4řádkovej článek... já jsem naopak rád že se něco dozvím. Co jsem neznal atp... každý máme něco.
-
proč chceš hrát nekvalitní hru jen zato že je zadarmo? na druhou stranu když jke to dobre, tak si zaplať
-
Da se expit posadka za prachy = kupovani vyhody = p2w
-
Tak kdy bude The Elder Scrolls "Online" F2P? *4*
-
Dobrý F2P systém má aj WarThunder... Okrem rýchlejšieho postupu (bonusy xp) bez ktorého sa dá zaobísť, prémiových lietadiel/tankov a nejakých vizuálnych vecí tam je všetko free.... Hrajem už asi rok a zatiaľ mi tie platené veci nechýbajú. Každopádne dobrý f2p systém sa určuje podla toho kolko krát za hodinu hrania poviete vetu "no jasné premiák" *1*
-
Podle mě jeden z nejslabších úvahových článků v novodobém Levelu. Docela o ničem ...
-
Ne, ale ani bych tu hru nezapl, protože vím, že bych do té hry vstupoval s tím, že mi bude z jejího obsahu něco unikat.
-
Do kolika diskuzí ještě hodláš psát o tom, že je v článku příliš moc textu? Já jen, abych se na to připravil.
-
škoda že aoe online skončilo, melo to takovou roztomilou grafiku. btw skutečne byl tenhle wall of text nutnej? to má nekdo čas tohle číst?
jinak i špatne nastavenej model f2p je lepší než nic protože si mužete alespon hru vyzkoušet jako demo. Jinak dobrý system je umožnit kupovat vizuální upgrady, jakmile nekdo hru hraje, rád si zaplatí aby vypadal víc cool -
jj Warframe je dobrej priklad. Ke vsemu jde premiova mena normalne tradovat za veci co padaj v lepsich misich na trade kanalu.
-
Viz slevy na Steamu... na to, abych si ty hry kupoval za 1200 rozhodně nemám, ale když to zlevní na třetinu, tak už tolik problém to koupit nemám... a takových lidí je v mým okolí víc.
-
Pre mna osobne maju dobry system napriklad guild wars 2 ktoru ked som kupil tak som raz zaplatil a mal pokoj a tiez su tam mikrotransakcie ktore ale nemusis nakupovat ak si necchces skraslovat nejak postavu alebo proste rozne specialitky finishy atd a ten kto nie je narocny si ju zahra bez mesacnych poplatkov a kto je proste a ma na to peniaze tak si zaplati rozne vecicky a ono sa zaplatia aj tie servery ked to ma milion hracov,ale free to play je pre mna skor take velke demo zalezi len a len na hracovy ci da do toho viac casu aj penazi.ftp je skor o volbe a demokraci.Pre mna teda.
-
viem ze to nie je predmetom clanku, ale ja nechapem to onanovanie nad Sine Mora, ktora tu bola oznacena ako superstrielacka ....nie ze by ta hra bola zla to nie, ale vsak nie je preboha v nicom svetova ..fakt nechapem
-
A ty snad nekde "pitomce" vidis ze pisu ze za to nekdo platit nesmi? Pisu, ze neplatit za hru, kterou muzu hrat zdarma je korektni dodrzeni podminek.
A reaguju na jejdaska, kterej pise "udelat by to meli hraci". A pisu ze udelat by to nemeli hraci, ale ten kdo slibuje ze hra bude zdarma, nebo ten kdo to udelat chce.
Tvoje narazky jsou na neco o cem jsem vubec nemluvil.