Přejít na výpis diskuzí
Dej mi víc peněz, já ti dám víc zábavy
6.7.2014 | Ondřej Švára
128 příspěvků
-
ZMR je US verze hry, pro EU je to Hazard OPS
-
Dota 2 nabízí všem 100% stejné podmínky, free2play v té nejčistší nezprasené formě co může existovat, přesto se jí daří víc než dobře
-
Čau, díky moc. Použil jsem druhej kód.
-
kdyby F2P umoznovala hracum stejne podminky. Nikdo by si tam nic nezaplatil. Chceš si zahrát? Dobře, my ti dovolíme zahrát si zadarmo, ale pokud budeš chtít hrát na 100% a všude (např.) tak to hold zaplať. Za hry se platí stejně jako za všechno ostatní.
-
Hej! Nech pana G.Freemana na pokoji! Ten si mlčky s páčidlem vyběhal zaslouženou úctu a slávu!
-
TSE je hlavně atmosférické, s krásnou grafikou a netradičním řešením skillů, který ne každému sedne.
Je to ale, každopádně, stále hlavně klasický grindovací theme park, jako všechny mmorpg (krom EVE). Jen jsou tam např. takzvané investigativní questy, kde musíš opravdu zapojit mozek - a google, který je do hry implementován s filtrem na zmínky TSE (kvůli spoilům - dá se vypnout). Jde o různé šifry, logické hádanky, narážky na fakta, texty a knihy(včetně té tvé), ktré je třeba odhalit. Logicky je za ně největší odměna, ale je jich také nejmíň.
Osobně mě ze všech, co jsem zkusil, bavil nejvíc. Pokud máš rád WoD, Arkhem a pod., měla by to být asi jasná volba. -
Řekl bych Neverwinter, ten vůbec není špatný (hmm teď mám chuť si zase zahrát). Akorát nevím jak rychle se omrzí, mě všechny MMO baví tak měsíc, kdy sem nejdřív nadšenej jak Karel Drda a pak mehh, taky jak Karel.
Secret world je dobrej, taky jsem si ho koupil, ale hrát na 20 a méně FPS mě dlouho nebavilo *13* a mrzí mě to. Protože na týhle hře se mi hrozně líbil svět, jeho mytologie a soubojový potažmo levelovací systém. Je to asi jediné MMO u kterého jsem si četl zadání questů a opravdu jsem si užíval odhalování konspirací a zjišťování toho co se vlastně stalo. A dá se docela dobře hrát jako mystická akční adventura. -
Co se ti zda nevybalancovane na WoT? Jestli je neco nevybalancovane tak WT,myslim tanky.Kdyz znicim Tigra jednou rano ze predu s light tankem tak tomu se rika balanc :D *1*
-
ups, nespravna diskusia. :) tie kody su do wildstar. enjoy!
-
prihadzujem tyzdnove buddy kody. ak budete mat stastie, napiste pod tento post, ktory kod ste pouzili.
F3AH89RBQ4WLFEP3613B
Y5R7YY192VMVWLX2DG31
8MA9UD77QUWT94P4X4T3 -
Máte tip na opravdu kvalitní F2P MMORPG, která se vyplatí hrát, nemusí se do ní sypat příliš moc peněz a jen tak neomrzí? Tedy krom Lotro, které opravdu ctím.
Chvíli uvažuji nad nákupem The Secret World, ale popravdě netuším, co od toho vlastně očekávat. -
Kdy uz konecne vsem dojde ze tahle f2p BS nefunguje na vsechno ale pouze na par vyvolenych titulu? Zase dalsi moda po mmo , epizodickem obsahu, mlcejicich hlavnich hrdinech. Jsou to priblble trendy kterych se ti hloupejsi hned chytnou
-
Chlapi, přidávám tipa na jednu fakt dobrou free to play věcičku, která je momentálně v betě, ale už teď je to silně hratelné: ZMR (nenechte se odradit tím názvem).
-
nevadí, zahrajem to na YT
-
Jo nebo tak, já nestihl žádnej a o moc jsem beztak nepřišel.
-
praveže testovaci vikend je pre vydanim lol, po vydani jsou bežne trialy - mas napr. 30 dní hraní nebo kolik a max 20 level a tak si mužeš hru vyzkoušet.
-
To je blbost ne když hra už je vydaná... no mohli by mít nějaký testovací víkend noo...
-
tak proč se nezeptal kdy bude trial?
-
Divim sa, ze ako priklad spravneho Free to play spomenuli v clanku okrem Team Fortress 2, League of Legends a nie Dotu 2. Pritom Dota 2 ma podla mna o dost lepsi F2P model. Dota ponuka vsetko (vcetne vsetkych herov) zadarmo a plati sa iba za vizualne skiny (aka klobuky), zatial co LoL hrat bez penazi je aj po stovkach hodin stale len relativne mala z celkovych moznosti hry (neda sa hrat 60%+ hrdinov, chybaju runy na jednotlivych hrdinov atd.)
-
Jo, takže zkusím no dík za info. 4revívy mě ale budou štvát a o PVP tolik nestojím i když může bejt zajímavý mě to zajimá a bavilo především kvůli COOP. *4*