Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ne pán není pako aby se díval na to, jak se parta vygumovanců sežere v přímém přenosu. Nebo mi chceš namluvit, že tyto sraččky typu Farma, Hotel Paradise jsou něco jiného než to, že partů Těch největších vygumovanců zavřou někam a čekají až se požerou navzájem? A Hotel Paradise byl nejdražší poorno Casting historie. Ale jo, ať si každý dívá na co chce, ale proboha, mlít takovou blbost, že kdo se nedivá na tyhle sračky, tak je hned "intelektuál".....
  • Posledni tydny tam neni vice jak 1500 - 2000 tak alespon nelzi hlupaku
  • ÁáÁá, pán je intelektuál.
  • Veskoslav
    Nevím na co se díváš ty, ale já ani nevím, že nějaká Farma na Nově je.
  • Taky čučíš každej den na Farmu na Nově, Vesku?

Ten Kubí to tam ale ničí, co? *5*
  • Celkem jsem se u toho pobavil, ale v infernu uz jsem si musel vsechny veci kupovat v AH a tim me to prestalo bavit. Auction house tycoon opravdu hrat nemusim.
  • Veskoslav
    No tož se dívám a mám online cca 14500 lidí v mém regionu, což jeskutečně "katastrofa":)
  • Ale už je tu Drasťa, takže Diablo 3 půlka to má pokrytý.
  • Veskoslav
    Tahle zmenšující "stado" by chtěl asi každý "farmář".
  • Pust si tu sra*ku zvanou DIII a podivej se kolik je tam online lidi a bude ti hned jasne kolik bylo pri startu a kolik to hraje ted, to ze prodali 10 mega kopii je jedna vec ,marktetingovy perfektni tah, zbytek radeji bez komentare.
  • A viděl jsi ho? Je to odpadní čínská patlanina, napodobující tamní F2P "hity" vším, co jen jde... Proboha proč?? *9*
  • Pár lidí si na fórech zanadávalo, ale ani zpackaný launch, následné problémy a ne úplně “kompletní” hra nezastavily davy natěšených kupujících...

co tohle má společnýho s tím, kolik lidí si to koupilo? drtivá většina lidí nakupovala během prvních pár dnů od spuštění, kdy nikdo o žádným zpackaným launchi, problémech ani nekompletnosti hry nevěděl...
  • Jeste tady chybi Ellenday a jeho verny pes Plisken a je vymalovano a muzou jit vesele onan*vat ...

Jinak co so tady tak ctu je zrejme, ze Blizzard zacina poradne strilet vedle ... no jo tak to dopada, kdyz penize vymetou nekomu mozek
  • Já myslím že je to jedno jestli to dohraješ na normal za tyden a budes spokojeny nebo to budes hrat pul roku a budes "farmit" itemy ne? To je Tvoje volba jak nalozis se svym casem. Oni svoje penize dostanou tak jako tak....jo nedostanou oni chcou aby lidi farmarili a obchodovali na aukci.
  • Ten reset statu prisel asi tak rok nebo dva nazpatek a to uz jsem Diablo 2 nehral takze mi to bylo vcelku fuk. Chapu co tim myslis taky me D3 stve spoustou veci ale rekl bych ze dost kritiky kterou D3 od vydani kamenuji fanousci i nefanousci je cast dost neopravnena a nedomyslena.
  • Shania
    A duvod proc by meli odchazet? MOP je obsahove nejnadupanejsi datadisk vubec.
  • Jasne, stádo sa zmenšuje, už je ich len 10 miliónov. *15*
  • Overwatch
    Těžko říct, kolik se toho prodalo. Přes 10 milionů hráčů to hraje. 1,2 z toho jsou Annual Passy. Něco z toho bude Asie, kde se to neprodává tak, jako u nás. Takže krabic a digitálních verzí rovných 10 mega není.
  • Hlavne by tam meli napsat jak s DIII usili v Blizzardu poradny podvod na hrace a jak jim ted ty jejich slavne servery zejou prazdnotou, protoze tento prehypovany hnus dokazal oblbnout nejednoho fandu diablovske serie.

To co Blizzard vydal, neni Diablo a nikdy nebude, je to jen zdimacka jak ty ovce poradne oholit, jenomze stado se jim zmensuje a tzv. DIII uz hraji jen pomatenci, nerdi z wowka a nefachcenka, kteri si mysli, ze na tom zbohatnou .

No a wowko to je kapitola sam pro sebe, totalne znicene lore + gulas ve vsem a navic pandy, takze se neni cemu divit, ze jim na to zacinaji hazet bobek.
  • Souhlasím a navíc je to čekl bych hodně nevyvážený, je tam co balancovat. Ať už skilly nebo staty nebo postavy ( Range vs Melee atd).
    Lidi na tom trávi čas hlavně kvůli aukci, na které spousta z nich vydělává (vydělává na lidech, kteří to chtějí mit lehčí nechtějí tak chcípat a mají prachy)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit