Přejít na výpis diskuzí
Diablo III má 10 milionů hráčů, WoW ztrácí předplatitele
3.8.2012 | Adam Homola
138 příspěvků
-
Souhlasím, bylo to dost krátky a i když to človek dá na inferno, tak to není ono. Lidi to hrajou hlavně kvůli aukci protože znám spoustu lidí, kteří na tom solidně vydělávaj.
Snažil jsem se zjistit už několikrát, zda mě to baví či ne a pořád nevím, vadí mě tam přespříliš ten random, je ho tam až příliš.
Hrál jsem Diablo 1 i 2 a tam to mělo své kouzlo, tady to už kapánek přehnali. Už jen ten kovář, kteréj mě stál na začátku takových peněz a člověk z něj nic nezíská. Dám ukovat pěknou věc a staty jsou dex pro věc, která je pro barbara pouze s tím, že u zbraně není hlaní stat, kterým se zvyšuje DMG, takže leda hodit do koše.
Diablo 3 je pro mě mrtvé pokud se tam nestanou nějaké zásadní změny :) Ale abych jen nenadával cinematiky má blizzard fakt pěkný jen by mohli být delší nebo větší množství *1* -
Já mám zbraň za cca 30 mega a spadla sama no:)Je to o štěstí, ako kamarádí mají zbaně okolo těch 100 mega, ale ti u toho sedí furt.
-
No vráti si nemyslim... spís naopak po vydání pand jim hráči odejdou ( doufám, že tak kolem pul mega ) no jenže pak přijdou 2miliony činanu a datáč byl vlastně uspech.
-
Pro koho to ma byt uzpusobene? Pro causual hrace ktery to dohraje na normal a na nightmare nebo pro hrace co u toho travi treba nekolik mesicu? Ja bych rekl ze odpoved je docela jasna.
-
prodalo
-
Nie je to jedno? Veď v dvojke mal aj tak každý enigmu a skipoval všetkých mobov až na bossa. A s teleportom celý run aj tak trval len pár minút (a v niektorých prípadoch len 30s).
Trojka je v tomto zase o kus ďalej. -
Tak kdyz farmis tak se to tak proste dela no. To byl u Diabla 2 endgame. Samozrejme pak jsi mohl jeste jit do ubertristramu az na takovou malickost ze tam to zvladal jen jeden build paladina a to jeste pouze s urcitejma predmetama. Parada.
-
Tudíž je DIII lépe uzpůsobené pro farmáře? Kdo by to čekal.
-
Jj, tipujem ze aspon 500 000 sa ich vrati. Aspon na par mesiacov. Ja budem medzi nimi *1*
-
On se vypracoval velkou námahou a snahou dělat dobré hry na úspěšnou velkou firmu. Bohužel ta námaha a snaha hned po tom zmizela stejně jako většina vývojářů těchto her.
-
Blizzard může určitě těšit 10M prodaných kusů Diabla III ... nicméně z hlediska toho, kolik let se hrálo Diablo II po svém vydání, je aktuální situace z hlediska hráčů epický fail. Měl jsem kolem sebe celkem 5 Diablo II fanatiků, co si Diablo III koupili okamžitě, neustále do mě hučeli, že si to taky musím pořídit, 14 dní slintali, jak je to neskutečně boží ... a teď, po pár týdnech, to dohráli na jednu nebo druhou obtížnost a víceméně to už nehraje ani jeden z nich. Ukazuje se, co část nezaslepených viděla už dřív - D3 je neskutečně vymazlené rpgcko, ale nic víc. Žádná neskutečná bomba, nic nadčasového... prostě svým způsobem vyhypovaná bublina. Nepochybuju, že point-n-clickove rpg uz nemuze byt o moc lepsi, ale nedostatek inovace, který po tolika letech Blizzard ukazál (a speciálně on-který si může dovolit přidat opravdu nové koncepty a zkoušet je roky), je prostě trestuhodný...
-
Uz to ani nezapinam... po tom co vsem okolo padly nejaky mocny zbrane za 50-100 mega (nekomu i dvakrat) a ja dam dohromady sotva 3 me to prestalo bavit.
-
Lol me by spís nebavilo 50x zabijet stejneho bosse :D :D :D :D
-
Zas tak horký to nebylo, ale jakmile jsi se sekl tak o 5 skill pointů tak fakt šáteček. Nicméně Akara potom jednou za každou obtížnost dávala reset. Což bylo fajné.
Ale nechci rozjet nějakou hádku o tom že D2 nebo D3 lepší. Zkrátka pro mě je D2 LoD nejlepší ze série a lituju že se toho D3 už nemohu zbavit protože ho mám spjatej s battlenet účtem kde mám i ostatní hry. V životě jsem neměl chuť prodat hru, ale D3 mě prostě tak naštvalo tím jaký je, že jsem tu chuť udělat to dostal. -
Ja se jen snazim vysvetlit ze kdyz farmis a toho bosse zabijis uz ten vecer po 50. tak te opravdu nebude porad bavit hledat vchod.
-
Tam slo hodne experimentovat. Melo to jen jeden hacek. Musel jsi postavu rozehrat pokazde znova a ani jeden bodik nesmel prijit na zmar jinak byl celej build uplne k prdu.
-
Jsi moc neznej to se mi libi! Ale kdyby myslel malou variabilitu tak snad napise malou variabilitu ne a nebude psat ze je tam malo class?
-
Class je dost. No variabilita těch class a skillů je vcelku hrozná - alespoň pro mě tedy ano.
Jediná postava co mi prišla sympatická byl Demon Hunter tak jsem si ji vybral a asi tak od 30 lvl mozná 40 jsem neměl potřebu jakkoliv změnit Skilly, runy... Dokonce většinu skillů jsem používal skoro od začátku hry, pak jsem obměnil snad jen dva nebo tři. A už na to nesáhl.
V D2 LoD byli ty buildy hezčí a bavilo mě experimentovat. -
A co:)Diablo III jsem doteď nedojel na Inferno, doteď nemám postavený build, jak bych si přál, ale přesto mi to nevadí. Týdně u toho strávím tak 4-5 hodin celkově, zapnu, kousek prolezu a zase vypnu, ale vraxcím se k tomu. Což moc takových her není, abych se přiznal. Mě to za ty peníze stálo, odreaguji se u toho, odočinu si u toho, nepřemýšlím u toho. V aukci jsem si vydělal 20 éček za tu dobu a myslím, že to bude moje maximum. Jako hráč jsem spokojený, těším se na T II, ale na Diablo III nezanevřu:)
-
Asi myslí malou variabilitu.
Ale s tím ty asi nebudeš souhlasit, ty můj švédskéj syndromíku. *4*