Přejít na výpis diskuzí
Diablo III má 10 milionů hráčů, WoW ztrácí předplatitele
3.8.2012 | Adam Homola
138 příspěvků
-
To rozhodne, ale cim min bude hracu, tim min bude transakci. Navic udrzba online systemu D3 s aukci bude urcite nakladnejsi nez sprava stareho battlenetu. Zkratka jsem hodne zvedavej, jestli to bude vsechno fungovat tak za 5 let a to nemluvim o dobe po kterou se online hraje D2.
-
Ja jsem u WOW zustal, hraju ho prerusovane uz od zacatku, posledni rok nehraju a cekam na datadisk.
EVE neni konkurence a neni to hra pro kazdeho, LOTRO ma atmosferu, nema ale hratelnost (mam lifetime a par let jsme tam stravil) a hlavni plus teto hry je komunita na RP serverch, Rift se potopil sam pri vydani, ted je to mozna uz kvalitni hra, ale uz se tam moc lidi nevrati. Pridal bych jeste DDO, ktere me taky dost bavilo a treba se tam jeste vratim, ale spis doufam, ze Newerwinter bude adekvatni nahrada.
Poslednich 7 let hledam nahradu za WOW a nikdy jsme ji nenasel, vsem tem hram neco chybi a vzdy jsme se pak vratil zpet. Kazdopadne to hlavni co te v MMO drzi jsou lidi.
Dalsi na rade je pro me GW2, hra vypada skvele a doufam ze me bude dlouho bavit a tak taky doufam, ze nektere veci z teto hry si najdou cestu do WOW a jinych her.
Osobně si myslím, že čím víc dobrých her na trhu, tím lepší konkurence a tím padem lepší hry. -
Mně ne.
-
Ty "mikrotransakce" jsou myslim solidnim ziskem z aukce za prachy. Tam uze se muselo provarit spousta penez.
-
Aha, takze D3 nema 10 mega hracu, ale prodanych her. To sice neni spatny, ale pocet hracu bude rozhodne mensi a dokud to vyznamne nepodpori novinkama bude se jen zmensovat. Ve spojitosti s tim, ze Blizz musi neustale udrzovat servery jako u online hry a jede vlastne jen z mikrotransakci, mohla by se z toho za nejakej cas stat hra na hranici vydelecnosti.
-
Tech 10M mi prijde ponekud podezrelych, protoze aktualni cisla prodanych KRABICOVYCH verzi podle VGC jsou: North America: 1.38m, Europe: 0.87m, Rest of the World: 0.33m, tedy celkem 2.57M krabicovych verzi. Pricteme 1.2M annual pass, to je 3.77M. A kde je ten zbytek??? To se jako pradalo 6.2M kopii pres on-line distribuci primo na BN? To mi prijde hodne zvlastni.
-
Líbí se mi, že máš tak velice komplexní názor na jednoduchost WoW, nicméně, protože zajisté nejsi hlupák, hru jsi pouze vyzkoušel, čili jsi endgame content patrně neměl šanci projít. To, že směr, kterým se WoW momentálně ubírá, není pro větštinu hráčů, co hráli BC nebo dokonce Vanillu, příliš šťastný, je pravda. Nicméně nazývat tyhle lidi jednoduchými, to není moc fér.
-
To sme na tom stejne, u D3 sem vydrzel tejden a D2 hraju porad. V D3 mi hlavne chzbi ten cil toho formeni, kterzm bzl nejakz boss. Kdy proste prochazim lokaci a mam tak trochu jistotu, ze na konci je neco vetsiho s vetsi sanci na drop. V D3 to neni 50x ten samej boss, ale ta sama lokace, protoze ta generace je tam hodne slaba.
kazdemu zkratka vyhovuje neco jineho -
No, trochu tě poupravím. Nejsou to "jednodušší" lidé (to je dost urážlivé a zcela nepravdivé), ale casual hráči (tzn. netráví veškerý svůj volný čas za monitorem).
-
právě, to člověka na tom bavilo, rozehrát si to za jinou postavu a zkoušet zase jinej strom... teď když si rozehraješ hru se stejnou postavou, tak bude pořád víceméně stejná, protože si buď vybereš ten build, co tě baví hrát (ale daleko se nedostaneš), nebo ten, se kterým je možný se dostat trochu dál...
prostě třeba na 20. levelu jsou myslím např. kouzelníci všichni stejní, protože používají ty kouzla, co jsou nejlepší... v DII mohly být minimálně tři naprosto různý varianty, a stejně byli všichni tři bojeschopní. -
jak se pozná hráč, co to "hraje"? jako že to třeba aspoň jednou za týden zapne na 10 minut?
-
Proč každý hlupák proboha? Ty jsi taky dost jednoduchý člověk.....
P.S: A ne nikdy jsem nehrál Wow a ty hry, co jsi vyjmenoval (když je tak znáš, asi hraješ často na Fb, co?) -
je to 10 milionů prodanejch her nejspíš, hraje jich už jen zlomek...
-
Zadny trochu narocnejsi hrac nebude hrat wowko, kdyz muze hrat Eve, Lotro, Rift apod. Wowko je pro maminy na materske, co si tim zpestrujou surfovani na facebooku...a to je tech deset milionu... Schvalne najde se na techto strankach hlupak co by vyzkouseni u Wowka zustal? Je to proste jina cilovka- jednodussi lide, zrovna jako treba Lol, second life, nebo farmwille...
-
A je to chyba koho, ze nevis co si kupujes? Ja vedel jaka ta hra bude, vedel jsem, ze me nebude bavit farmit inferno, presto jsme si hru uzil pri levelovani.
-
To je jednoduchy.
Zacatek Cata, hra byla prilis tezka, - 1 000 000
Poslednich 8 mesicu zadny novy obsah
Spousta jinych MMO na vyzkouseni
A je leto, navic tesne pred datadiskem
Moc bych se nedivil, kdyby valna cast lidi co jeste plati na tom byla stejne jako ja, hru plati, ale nehraji, nebo jen obcas.
S datadiskem se spousa lidi vrati, uvidime ale na jak dlouho. -
Cože ? MOP je obsahove nejnadupanejsi datadisk vubec ? :D :D
Ted si mě fakt rozesmál :D -
Asi mám divné Diablo III, pořád mi ukazuje 14587 lidí v mém regionu hraje. A u Sc (schválně jsem ho zapnul) mi bliká číslo 3516 lidí v mém regionu.
-
Nikdy som nehral public hru. Ani nebudem. A keď si to pustím večer okolo siedmej, tak stále je online asi 10-12 známych, čo je rovnaký počet ako pred mesiacom a viac kamošov som mal online len týždeň po vydaní.
-
Už před více jak měsícem se objevili na netu zprávy, že je to v řádu pár litrů...