-
Vzdycky kdyz jedu do Hradce tak se s radosti zastavim v hernim obchode... Dost prijemna zmena oproti samym hadrum:D A tam me teprv primeje si neco koupit. Krabicky her mam pekne vystavene a rad se na ne koukam:) Na steamu muze vyjit kdovico, ale to, ze si muzu hru stahnout kde chci a podobne nenahradi moji vystavku:D Ostatne DVD je pro me kazdopadne rychlejsi nez stazeni xD
-
-
Za par let Te to nejspis take omrzi - az tech krabicek na vystavu budes mit tolik, ze se nevlezou na polici... Take jsem si hry kdysi vystavoval - ted jsou vsechny nekde (asi) v krabici
-
-
Proč asi existují ty vyjímky jako Machinarium, Goo a Minecraft a spousta dalších, hm? Možná proto, že to jsou kvalitní hry, které sklidili pochvalné kritiky od recenzentů i od hráčů? Ale ne, spíš to bude tím, že jsou to kouzelné vyjímky, které vděčí za své úspěchy nějaké nadpozemské moci.
Navíc spousta těch "menších" úspěšných her vděčí za úspěch právě i těm menším distribučním portálům jako je Impulse nebo Gamersgate. Ten Cinemax navíc nejspíš zcela ignoruje. V článku o něm nepadlo ani slovo a Cinemax tam má jen dvě hry, jeden díl Gumboye a Memento Mori, které není na Steamu a na GG je za úžasných 40 Euro.
Přijde mi, že Cinemax se na tyhle menší distributory kouká z nějakého důvodu jaksi s despektem,p řestože zrovna ty by mu mohli pomoci. -
Tu hru, toho Numena som si kupil na steame za 2 eura pred par dnami a pocitam ze autor clanku nejakym sposobom reaguje na to, ze nie su spokojny z predajom, alebo cenou a celkovo nezarobili kolko chceli. Sorry, ale ta hra je fakt strasna a mozete byt radi, ze si ju vobec niekto kupil.
Pre mna je Steam bomba, lacne hry kde chcem, akcie atd. Krabicu ozelim a som ochotny si hry aj kupovat, ale pretoze nie som milionar a tie akcne ceny my vyhovuju. Doba je tvrda, ked sa vam nepaci tak nevyvijate hry a nenadavajte na steam, alebo spravte nieco dobreho a nie osuchane poloblbe RPG.
Samozrejme co sa tyka schvalovania hier, tak to sa mi nepaci a tu suhlasim z autorom. Ale inak je to cisty plac. -
Kupovat hry? Zajímavá myšlenka. Krom toho, že nemám zrovna výkonný stroj a z některých 3D her se mi dělá šoufl (Hele, jak se teď bude říkat hrám s 3D grafikou, když asi "3D hry" bude znamenat, že budou 3DS nebo pro 3D televize?), tak i nad kvalitou leckterých AAA titulů mi zůstává rozum stát. Takže, za posledního půl roku jsem hrál tak možná Dwarf Fortress, zkusil jsem Zodiac a teď se snažím naučit mahjong. A že jsem za to utratil peněz (ironie). Mimochodem, je hezký marketingový tah, že si spousta lidí myslí, že si "kupuje hru". Ve skutečnosti si člověk kupuje jenom svolení si zahrát a to ještě mnohdá s nějakými restrikcemi (zapnutý internet, ještě že mám paušál, ale pamatuji doby, zapnutý steam, zip u kalhot a kdo ví co ještě).
-
Napíšu to ze svého pohledu asi takhle. V roce 2010 byl Numen na steamu v akci za mrzký peníz tuším minimálně 2x, ačkoliv většinou takovéhle koupi neodolám u Numena jsem odolal a to hned dvakrát, proč? Protože to ani za ty 2-3eura (nebo kolik to přesně bylo) nestojí. Podle Cinemaxu za to určitě můžou recenze nepřejících redaktorů, které jsem na webu četl. Podle mě si za to může Cinemax sám, protože vyprodukoval naleštěnou bídu.
-
-
Mně tam zase vadila kamera, pořád se mi vychylovala z cesty, jako by nemohli převzít systém třeba z AC
-
Souhlas. Největší problém je to, jak je ta hra němá. Já ji nedokážu s tímhle hrát. Kdyby ty postavy řekly jednu větu z celku, nebo se jenom ozvaly, že jsem na ně klikl, nebo mrkmlaly jak v hrách od Nintenda, tak to beru a zkusím to i hrát, ale ta úplně němost je otřesná!
-
-
jediny problem se steam-em je $=€ co se me jako uzivatele, hrace, kupujiciho tyce. vyvojar nejsem nemuzu posoudit, ale krabicova verze, ktera projde zmineny retezec a pokazde cena roste, neni to nejlepsi.
-
-
Toto není problém Steamu, ale vydavatele/vývojáře. Pro hru se nastavují tři ceny, cena v USD, EUR a GRB. To zda bude cena stejná nebo různá (stejná nominálně) neurčuje Valve, ale vydavatel/vývojář.
-
-
Těch regionů je víc. A Evropa taky není jen jeden.
-
-
-
no řešení je jednoduché. udělat kvalitní hru. o té se mluví (nejlepší reklama) a pak se i hodně prodává... (a i na steamu po ní skočí :) )
-
Přesně tak .. například na iOS je 2D strategie, která jako by vypadla z oka Supreme Commanderu, ale skoro nikdo ji nezná ... a to existuje i na PC.
PS: Jmenuje se LASW (Land Air Sea Warfare) -
Cinemax...Numen *7* myslím, že se hra prodává úměrně kvalitě, která je co si budem nalhávat nízká. Raději indie jako Dark Void Zero a The Ball, nežli toto a jo a hry si hledat na Steamu umím. A s prominutím člověk co si kupuje hry podle toho, že jak a kde je vystavená v obchoďáku a podle popisu na krabici je buď vatař, nebo naprostý hlupák.
-
-
Jj, opravdu by mě zajímalo kolik lidí chodí do kamenných obchodů a náhodně vybere z regálu hru o které třeba do té doby neslyšeli, jen proto, že je tam pěkně vystavená. Mezi ostatními tituly, o kterých třeba i četl pochvalné recenze (nebo mají značku, apod.) nebo mají tu lákavou krabici, o které se tu již mluvilo.
-
jo, i ta neznalá mamina se zeptá synáčka, kterou že řežbu by to k těm vánocům chtěl.
-
-
Cinemax...Numen myslím, že se hra prodává úměrně kvalitě, která je co si budem nalhávat nízká. Raději indie jako Dark Void Zero a The Ball, nežli toto a hry si hledat na Steamu mimo hlavní bannery samozřejmě umím. A s prominutím člověk, co si kupuje hry podle toho jak a kde je hra vystavená v obchoďáku a podle popisu na krabici, je buď vatař, nebo naprostý hlupák.