Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ma to asi jedinou chybu, je to strasne dlouhy

v tom byla jednicka pro me tak akorat
  • miker17
    A spamovaní, fat roll taky ne :3
  • 60? mozna tak sprintem, ja jsem po 70 tak v pulce
  • miker17
    lel
  • Na 4K hraní by tedy stačilo teoreticky i obyčejné pentium, kdežto na fullhd 100hz+ jsou nejlepší i7čky, protože na vyšší FPS jsou potřeba lepší procesory.
  • Pokud jede pod 100% tak to znamená, že ti v PC nestíhá něco jiného jako procesor. Procesor nestíhá posílat instrukce grafické kartě, která tedy nemůže využít svůj plný potenciál. Proto, když se recenzují grafické karty, tak na max. detaily nejlépe v co nejvyšším rozlišení a procesory na co nejnižším rozlišení (procesor tak musí posílat více instrukcí kartě -> více snímků za sekundu).
  • Deus1 je hybrid žánrů, ale i tak je víc RPG než spousta dnešních her typu Witcher nebo Mass Effect.
  • RPG roku určitě. ;)
  • zase ne.
  • schali
    Dohrál jsem to za 120 hodin podle steamu a to sem frčel a některý věci vynechal. Pokud někdo hraje bez pomoci a dodělá všechny qwesty, tak podle mě není problém dostat se na 160+
  • pokud jede na 100 procent, tak to znamena, ze to nestiha. 90-95 idealni vyuziti imho.
  • 10ku by som tomu nedal. Je sice pekné, že takéto hry stále vychádzajú ale chcel by som niečo viac hardcore, a nie tieto casual hračky, čo vodia hráča za ručičku.
  • schali
    Letos se ty hry fakt povedly - Prey a teď DOS 2, skoro jakoby se staré časy vrátily. Není to dokonalá hra, jednička měla geniální soundtrack, dvojka je hudebně dost slabá, obtížnost měla být na vyšší úrovni, celkově to mělo být tvrdší s důrazem na komplexní využívání dovedností. Dál už se tomu moc vytknout nedá, protože Larian zašel opravdu daleko. Hra je detailní, propracovaná a zároveň obrovská. Napěchovaná až k prasknutí. Tahový systém soubojů je osvědčený a funguje skvěle. Příběh a qwesty jsou kapitola sama pro sebe, svým rozsahem opravdu něco nevídaného. Podle mě se nedá zajít o moc dál se stávajícím modelem sp rpg.
  • KrPa
    ani deus
  • A co jiného se má dít? Snad nechceš aby ti grafika jela jen na poloviční výkon?
  • Hele Femto (nebo je to nějaký Femto wannabe?),
    nikoho nezajímají tvé plákání a stěžování ve stylu "čím více proužků, tím více Adidas."
  • *15* 60 hod, V Zaklínači jsem utopil 100 hodin a tohle má lepší hodnocení. *15* *15* Nesnáším tady tu indie vlnu...
  • Jak je to s naroky na HW? Zase se bude grafarna smazit se 100% vytížením?
  • Skyrim má tuny možnosti, jak tu hru hrát a jediná z těch her je nelienearní a náhodně generovaná a je to skutečný otevřený svět, o tom si Zaklínač může jenom nechat zdát, tam je to skript vedle skriptu...
  • Zatim sem nehral, ale vypada to na neco kolem 60ti hodin - https://howlongtobeat.com/game.php?id=39525

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit