Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: beta Battlefield 1 nabídla klasickou hratelnost v neokoukaném prostředí
6.9.2016 | Daniel Kremser
131 příspěvků
-
v tvé očividně to normální je
-
ta hra je odpad, jak již bylo řečeno pro nenáročnou šedou masu průměrnosti.
-
pls, chápu že před tebou každý muž i gorila hned pouští na zem mýdlo... ale já nejsem harambe a tvá LGBT komunita mě nějak neláká, takže se na mě tak nelep a radši si zajdi do nějakého 4% klubu...
-
Dzastinku, co jsi si to v te sve tupounke hlave zase vysnil za predstavu? Ale neboj, jednou si toho chlapa najdes...ale radsi to rekni mamce, aby nebyla ze zetaka moc prekvapena...
-
jestli mě tak moc miluješ, doporučuji ti si mou profilovku vytisknout a nalepit z vnitřní strany svých tlustých brílí, aby jsi mohl mít perma er*kci..
-
nevím jak u vás v rodině, ale incest normální není... měl bys to na další rodinné swi*gers párty nadhodit...
-
Starý dobrý BF? Na BF2 sa to nechytá ani náhodou. Ja hrám Battlefieldy od samého začiatku, 1942 super, BF Vietnam tiež, potom prišla BF2, tam mi v roku 2005 padala sánka už len z dema, no a potom to už šlo do kopru. Zjednodušovanie, zrýchlenie a zase zjednodušovanie. Až tam to začalo byť pre masy. BF1 je už zlý vtip.
-
To asi nebylo za toho týpka v trojplosnaku ale za to co s tebou bude mamka dělat az te půjde vykoupat...
-
Akurátní :D
-
Kakao je nejhorsi! Kazdej kdo tomu rozumi pije jenom sladkej caj s mlikem. Lidi co pijou kakao jsou proste uplne mimo.
-
Opět. MoH nebo CoD taky není realistickou hrou z druhé světové, ale člověk už jen při pohledu na ni nemá pocit, že se to neodehrává v jiné než druhé světové válce. A to je oč tu běží. Běžte s tím argumentem o realističnosti do Bruselu. *15*
-
Radsi te mela mamka sejmout kakaem a za odmenu odletet s typkem v trojplosnaku...
-
Mě to naopak chytlo jako blázen. Co jsem nemusel v BF3/4, tak taky je to v pohodě. Pouštní bouře a celková dynamika počasí, zničitelnost prostředí je parádní. Lepší je i ovládání vozidel. Vozidla mají váhu a už nejsou jako z papíru. Samozřejmě je tam spousta bugů, ale to snad ještě vyladí.
-
dnešní story z BF1.... na střeše jsem sapíkem sejmul týpka v trojplošňáku a mamka mě pak za odměnu uvařila cacao... sooo good....
-
Tyhle DICE open bety jsou naprosto o ničem. Např. Battlefield 3 byl v betě naprosto katastrofální. Plná hra pak byla docela dobrá. BF4 betu jsem nebyl. Naopak beta tohoto Battlefieldu mě nijak neohromila a přišlo mi, že má více bugů než beta BF3.
-
No jo, ale i když to doladěj, tak to pořád bude starej dobrej BF jen s jinými pravidly.
Hráči by možná opravdu chtěli mainstream trochu jinak. Bohužel BF1, ostatně jako všechny předchozí, nikdy nebyl pro hráče, ale pro širokou veřejnost. A široká veřejnost nebude hrát něco s čeho by každému průměrnému hráči netekl mozek po zemi jak primitivně dutý to je :P -
Chtěl bych velmi ocenit, že vydali tu Open Betu. Každý z nás si může vyzkoušet, jak mu hra sedne nebo ne. Navíc má jen 6,5 giga na PS4. Je to velká zábava, ale jsem lama, takže mi to moc nesedlo. Mapa nepřehledná, s gamepadem moc střílečky neumim, ztrácím se v těch úkolech, které během hry stále naskakují atd...
-
Problém je v tom, že si nějaká parta manažerů myslí, že takto nějak mají vypadat mainstream hry. Podle mě jsou ale hráči mnohem chytřejší, než si tihle manažeři myslí. Často se pak kašle na detaily, které by ale hře podle mě prospěly.
Nejhorší ovšem je, že hra jako taková v této alfa verzi neukázala nic extra. Prostě jsem čekal více. Samozřejmě nakonec přecijenom více dostaneme, ale mám své pochybnosti. Vždyť už jen to menu je prostě mimo. O spawnování ani netřeba mluvit. Taktéž předvedená mapa má své rezervy. -
Lol, s tebou bych chtel delat hry.... "švy mezi dvěma druhy skenovaných textur" ... kdo to kdy videl scanovat textury ;)
-
tak tuto praktiku neznám, ale když tě to vzrušuje...