Přejít na výpis diskuzí
Doporučené PC sestavy - leden 2012
11.1.2012 | Redakce Games.cz
197 příspěvků
-
To si jako fakt někdo pořídí počítač na hraní za 50 klacků? Neřeknu, kdyby na tom dělal něco... užitečného, ale fakt na hry?!
-
-
nejak nechapu ze z toho delate neco luxusniho , pokud si clovek chce poridit novy pocitac tak proste musi investovat aby mu to taky na dalsich hromadu let vydrzelo , nebo snad si koupite nejakou sunku za 10k aby jste si to mohli za rok vymenit znova ?
-
-
Optimální je do toho dát takových 20-25, ale 50 je moc. To si pak člověk za dva roky řekne, že výkon je ještě ucházející, ale už na tom nespustí ten nový Directx 12 apod. Pokud má někdo hodně peněz, tak proč ne. Ale jinak je to prodělávání a není to nejrozumnější investice.
-
-
Obyčejný člověk asi ne, ale kdybych vyhrál ve sportce pár mega, tak bych do toho ze srandy i šel. Na takových počítačích v téhle hodnotě snad tehdy nejspíš vyvíjeli první Crysis, když to měli hráči problém rozchodit na nejvyšší detaily ještě dva roky po vydání *4*
-
Existují i hloupější investice.
-
Jen magor nebo milionář. Mnohem logičtější volba by bylo komp za 25k max. + konzoli (případně obě).
-
-
A nebo obojí.Magor+Milionář :) Tak to také bývá.
-
-
Taky jim trochu závidím, magorům hnusným *1*
-
-
-
-
Plně souhlasím. Na win XP jsem nedal dopustit. Zhruba před rokem jsem přešel na Win 7 a až na pár drobností ze začátku jako nekompatibilita s některými programy a hrami nakonec plná spokojenost. Zatím jsem nenarazil na starší hru, nebo program, kterou bych na nových widlích nerozjel *2*
-
-
všetko je to o tom kto sedí za počítačom...
-
-
ve fázi vývoje nebo ve fázi užívání? *15*
-
-
pampuch
-
-
To je zase krmivo pro Trolly a Flamery... Ale k článku, je hrozné číst tak dlouhý článek (to rozdělení na jednotlivé stránky, na PCtuning.cz, má své opodstatnění). Takhle je článek děsně nepřehledný. Copak by nestačila pouhá novinka s odkazem na daný článek? Nechápu jediný důvod, proč jen takhle bohapustě překopírovat článek na jiné stránky... Ale i tak mi to tu trošku zavání reklamou.... *3*
-
pohoda neni kam spechat s koupi noveho stroje na moji core 2 duo zatim bezi terrania perfektne *1* *1*
-
-
Já mám komp s core 2 duo 3,16 Ghz tři a půl roku bez jediné změny (pokud nepočítám auzen zvukárnu) a nepocítil jsem žádnou potřebu nějakého upgradu...
Dokonce jsem na tom rozjel i Skyrim, takže jsem do konce života zajištěn. *5* *14* -
-
ty jsi takový zviřátko, že jsem ti musel dát plus *1* *1* *1*
-
-
Taky si jedno dám, tento příspěvek se mi mimořádně povedl! *5* *5* *5*
-
-
borec, nechápu mínusy - asi ze zvyku *5* *5* fakt jsme se srdečně zasmál. ten příspěvek gradoval a s tím Skyrimem už jsem málem ležel pod stolem
-
-
-
-
-
Athlon xp 3200+ 2,3ghz, 768mb 166mhz, radeon hd 3850hd 512mb OC
a jakože si vůbec nestěžuju. Skyrim pohoda, CoD2 pohoda, HL2 pohoda
*1* *1* -
Nvidia GTX 550 Ti je ..... nouzovka , škoda že ji 460GTX v ceně už překonala :(
Takže Radeon HD 6850 . -
ale jistéé
Doporucena sestava na leden je - pockejte mesic na nove ATI -
-
*AMD :p
-
-
Myslím, že dokud opět nezlevní harddisky, které na začátku listopadu zdražili až o 100%, tak by bylo lepší vyhnout koupi nové sestavy.
-
-
Nebo zatim pouzit HDD ze stare, pokud je alespon trosku slusnej...
-
-
Tak záplavy v Thajsku, hm. A já si říkal, co to na mě šijou za boudu, když WD Black 1 TB stál týden před mojí objednávkou 17 stovek a v den, kdy jsem si šel nechat sestavit počítač 3 a půl litru. To byl docela šok a nakonec jsem šel do levnějšího Seagatu, kterej i tak stál trochu přes 2. Taky mohli ten tejden počkat safra *1*
-
-
Asi si chtěl napsat 1 TB, protože dávat za 1Gb tolik peněz by byla šílenost *1* Ale taky docela čumim na ceny, já kupoval nedávno Samsung Spinpoint F3 1TB za 1100 a dneska je v alze za 4000 a na czc za 3 litry. Hrozný ceny, docela jsem to chytnul, protože to bylo těsně před zdražováním.
-
-
Samozřejmě, že TB. Jsem to opravil, zatímco jsi psal :) Mi ta kravina hned došla, což se v tuhle dobu po dvanáctihodinový šichtě sám divim *1* Ale fakt jsem si myslel, že si ze mě střílej. Pak když jsem zjistil, že letěly nahoru všechny, tak jsem holt našel levnější alternativu. Škoda, měl jsem to fakt těsně.
-
Sakra stihl si to opravit, než já stihl dopsat příspěvek :D
-
-
-
Když už se dělají takové články, tak bych taky byl rád, kdyby k tomu byly i periférie.